Utanç verici bir konuuu

Horlamak uyurken pirtlatmaktan daha kötü bence esinize sabir versin Allah

Ay simdi hatirladim. Bir haftalik evliyiz. Balayindan donmusuz. Yol durumu tabi hava degisimi mi midir nedir ben de bir gaz oldu. Hani kucuk bebeklere gaz masaji yaparlar ya bacaklarini karinlara bastirip cekerler. Ovarlar falan. Esim de bana onu yapti artik tam karnima bacaklarimi bastirirken ben bir salmisim kiii ufffuuuu evlere senlik cok utanmistim ama o ne utaniyosun zaten yap diye ugrasmadik mi bu kadar falan demisti. Tabi 1 saat balkonda havalanmisti zavalli

Horlamak uyurken pirtlatmaktan daha kötü bence esinize sabir versin Allah
Amin valla uzuluyorum bende ona ama kiz valla kilodanmis. zayiflayinca geciyor ama ben zayiflamayi beceremiyorum dogum kilolari yapisti kaldi. Gitmiyor o yuzden horultuda napayim. Zavalli adam benden once uyuyarak cozumu buldu. Olsun biz birbirimizi horultu ve patirtilarla seviyoruz

Tabi kilo çok büyük etken burunda problem yoksa. Ben saat tik takinda bile uyuyamiyorum o yüzden yani problem yoksa sorunda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…