Utanç verici bir konuuu

Ya gördüğüm en tatlı konu😂😂😂 bişey diyim mi en büyük fobimdi ve benim de başıma geldi😂😂😂 kendi patırtıma uyandım😂😂😂😂😂 sonra baktım uyuyordu ama inşallah o uyku gerçek bir uykudur. O günden sonra da hep olacak mı korkusuyla yaşamaktayım...

Gece defalarca kendi gaz çıkarma sesime uyandım. Bir kaç kez daha olmuştu bu. Ve nişanlımla beraber yaşıyoruz. Sarılarak uyuyorduk tam bir rezillikkkkk.... Ay kesin duymuştur. Neden böyle oldu ki 🙈🙈🙈
Hahah onu yapmayan var mıdır ya. Sevgilim bana aşkım geçen bi pat sesine uyandım sen uyuyordun sonra ikinci ve daha büyük bi paat sesi geldi meğer sendenmiş ama sen hala uyuyordun dedi. Uyurken de sahip çıkamayız ya insanlık hali patlıyor işte napalım. o_O

fasülye falan yemeyin yatarken brokoli vs de gaz yapıyo tek kalacağınız zaman yiyiyn çok canınız çekerse onları :D

biz de rahatiz yani esim de ben de cikartiriz
normalde dalga geceriz ama uyurken gaz cikarana ne denir ki, uyku sonucta
ama evin icinde degisik sesler olusunca bir ohaydi, efenime söyliyim e yapsaydindi, odadan kacmaydi bu gibi durumlar yasaniyor
uyuyana ilisilmez ama uyku bu sonucta
bagirsaklara özgürlük
biz de öyleyiz :D

Gaz çıkarmak kadar doğal ne olabilir ki ve hatta gaz çıkarmak nimettir nimet. O gazın içinde kaldığını ve çıkarmadığıni bi düşünsene! Çok acı verici.

Ben narkozlu ameliyatımdan sonra 2 gün gaz çıkarmaya çalıştım berbat bi acıydı. Sancısı omuzlarıma ve belime vuruyordu, bıçak gibi. Bundan sonra kimse bana gaz çıkarmanın ayıp olduğunu söylemesin.

:KK14: bana efkar bastı.

biz üç yıl falan oldu evleneli. ben piremses gibi yaşarım. ay o ne iğrençlik aman ne kaba insan falan triplerinde gezerim :). eşimin gözünde baya ingiltere dük'ü falanım. sonra bir yerde okudum evlenmenin en güzel tarafı istediğin gibi gaz çıkarmak falan. ben bir iğrendim bir kınadım bir ötekileştirdim yazanı. eşime de bundan bahsettim ne ayıp ne edepsizce nasıl utanmazlar falan. daha sonra yalayacağımı bilmediğim bir laf tükürdüm. 'ben hayatım boyunca (hayatım o yıllarda 28 çekiyordu) bir kez dahi günlük hayatımda hava çıkarmadım. hele rahatlamak için sesli bir hava çıkarmak assla. ne ayıp ne çirkin' falan.
takip eden haftalardan birinde yemeği fazla kaçırdığım bir gece hava kaçırdığım için uyandım. hatta öyle ki kolay kolay uyanmayan eşim de uyandı :KK14::KK14::KK14:
ben direk topuklayıp salona kaçtım o kadar utandım ki. sonraki haftalarda iki gün boyunca hiç uyumadığım ve deli gibi su içtiğim bir gece altıma kaçırmam var ki :KK14::olamaz:

Gün içersinde tahliye olmamışsa vücut bunu sağlık için yapıyor ve en sağlıklı insan sınıflarına giriyorsun. Dalga gecilcek yer göremedim dert Edip yazmış cevaplarda çok sacmalanmis. Gerçekten travma yaratıyor insanda bence duymamıştır ya bundan sonra gece yatmadan gidip bisekilde tahliye et lavoboda. Rahatlatıcı çay ic ve takma kimler kimler yapmıyor.

Yani evliyken,kocanız uyuyup siz uyuyamadığınz zaman , ondanda böyle sesler çıktığını duyacaksınız.
Yapacak bişey yok.

Valla ben yapiyo muyum bilmem de kocamin masallahi var 😂 Ama ne sevgiliyken ne evlilikte hic soylemedim bile pirtlatiyon diye 😂 Cami aciyorum havalandiriyorum odayi en fazla. Bence ben de yapiyorumdur ama o duymaz ben horluyorum diye benden once uyuyor gece de cise bile uyanmaz yani😁😁 Emaaan pirtiyla seviyom ben onu, bilincli yapmiyo sonucta 😂😂

Back
X