- Konu Sahibi socialscientist
- #41
Arada olur oyle , rahat olun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E birazcık üşütüyorsunuz herhalde..Yok klima yok. Cam açık sadece.
yaa çok takılmayın.. gt vakti gelince öt demişler
ben nişanlıyım bazen yannda kaçar bozmam o da bozmaz![]()
Hahah onu yapmayan var mıdır ya. Sevgilim bana aşkım geçen bi pat sesine uyandım sen uyuyordun sonra ikinci ve daha büyük bi paat sesi geldi meğer sendenmiş ama sen hala uyuyordun dedi. Uyurken de sahip çıkamayız ya insanlık hali patlıyor işte napalım.Gece defalarca kendi gaz çıkarma sesime uyandım. Bir kaç kez daha olmuştu bu. Ve nişanlımla beraber yaşıyoruz. Sarılarak uyuyorduk tam bir rezillikkkkk.... Ay kesin duymuştur. Neden böyle oldu ki![]()
biz de öyleyizbiz de rahatiz yani esim de ben de cikartiriz
normalde dalga geceriz ama uyurken gaz cikarana ne denir ki, uyku sonucta
ama evin icinde degisik sesler olusunca bir ohaydi, efenime söyliyim e yapsaydindi, odadan kacmaydi bu gibi durumlar yasaniyor
uyuyana ilisilmez ama uyku bu sonucta
bagirsaklara özgürlük
Bizde beraber çiş yapanlardanızAy daha 1 saat önce ben duştayken içeri dalan adama bi mahremiyetimiz olsun, tuvaleti de beraber mi yapalım diye kızmıştım üstüne bu olunca fena oldu
Olur arada oyle seyler.Gaz yapan seylerı yeme.Gece defalarca kendi gaz çıkarma sesime uyandım. Bir kaç kez daha olmuştu bu. Ve nişanlımla beraber yaşıyoruz. Sarılarak uyuyorduk tam bir rezillikkkkk.... Ay kesin duymuştur. Neden böyle oldu ki![]()
Degisik kafalar valla bunun için neden konu acar ki insanEe bundan bizene. Bu dert mi? Osuran geniren s.can gelsin acsin konuyu ozaman.