• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utandım yaaaa :(

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.306
198
kızlar merhaba hadi bana bişeyolmaz yaane olcak filan diyiverin
ayy az önce çokk utandım
:14:
önümde bir bay bir bayan müşterim vardı evli bir çift
kadın kaş gözyapıp duruyor
anladım bir tuhaflık olduğunu ama
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok
gögsüme bakıyorum frekikmi var e o da yok

kadın artık dayanamadı not kağıdı na aynen şunu yazdı
:17:

sütyeninizin askısı trikonuzun altından sarkıyor

çaktırmadan düzelttim ama

yaa çok utandım
gelemiyorum kendime

ayy az önce çokk utandım
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok

yaa çok utandım
gelemiyorum kendime

Ayy ahahahah :D aynısı benim başıma geldi. Yazındı bide askı arkadan çıkmış ahenkle dans ediyor .. saatlerce gezdim tozdum o kadar kalabalık caddede. Bi mağazaya girdim ay bi baktım ki bakmaz olaydım şok oldum kabine kendimi nasıl attığımı bilmiyorum :D seni çok iyi anlıyorum tatlım ama geçtii sakinleş .. :)

Ayy ahahahah :D aynısı benim başıma geldi. Yazındı bide askı arkadan çıkmış ahenkle dans ediyor .. saatlerce gezdim tozdum o kadar kalabalık caddede. Bi mağazaya girdim ay bi baktım ki bakmaz olaydım şok oldum kabine kendimi nasıl attığımı bilmiyorum :D seni çok iyi anlıyorum tatlım ama geçtii sakinleş .. :)

kendimitelkinediyorum
geçti bitti diye ama
olayı defa defa yaşayıp duruyorum şuan zihnimde
:19:

ayy az önce çokk utandım
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok

yaa çok utandım
gelemiyorum kendime

hahaha bence bunda hıcbısey yok gecen sene bı bayan zıbın gıymıs :D ve o pantolonunun dısından sarkıyordu :9: baya baya herkez ona bakıp guluordu sutyen askısı okdrda utanılcak bı durum degıl bence o duruma dusenı dusun bıde :D

Amannn bunda utanacak ne var insanlık hali kadında hiç sütyen askısı görmemiş mi ne kaş göz yapıp duruyor sanki sütyen askısı değil de göğsün çıkımş trikondan görünüyor gibi tövbe yarabbim:1::1:

bende çıtçıtlı body kurbanı olmuş arkasında kuyruklu epeyce bir dolaşmış biriyim olur böyle vakalar :9::9::9::9::9:

:60: :60: :60: geçen hafta başıma gelen birşeyi anlatayım da haline şükret o zaman. :9:

akşamdan güzelce yıkandım atletimi giydim siyah kazak giyeceğim diye siyah :1:

sabah uyku sersemi apar topar giyinip montumu da üstüme geçirip işe gittim.

birşey için işyerinden dışarı çıktım bir tuhaflık var. Sutyenimin askısı ne kadar gevşemiş hiç sıkmıyor diyorum işyerine bir geldim :44::44::44:

:53::53::53: sutyen takmayı unutmuşum iyi mi :60: :17: :47: Kimbilir kimler gördü beni düşün memişler free sarkmış ananemşn gibi :9:

hemen apar topar montumun önünü kapatıp bir çamaşırcıya koştum ..tüm gün kendime söylendim :24:

üstüne akşamına eşimden de fırça yiyip dalga geçmesine maruz kaldım :9:

hahaha bence bunda hıcbısey yok gecen sene bı bayan zıbın gıymıs :D ve o pantolonunun dısından sarkıyordu :9: baya baya herkez ona bakıp guluordu sutyen askısı okdrda utanılcak bı durum degıl bence o duruma dusenı dusun bıde :D
nazlııııııı o benmıyım :) ki aacaba ??? nerdee oldu bu olay ayyy cok utandım

Olur olur benimde çıtçıtlı badimin askısı milletin içinde uzun kollu kazağımın içinden aşağıya kayıp şak diye düşüvermişti önüme :9:
Sevgilimde yanımda o ne be diyor :60: her yerinden bir şeyler fırlıyor :1:

Ben bi kere regl olmuşum saatlerce ankara kızılayda gezdim bi kere de aceleyle evden çıkmıştım elbisemin yandan fermuarı boydan boya açık kalmış
O yüzden boşverin :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gecen de ablam bebegını emzırdı ıste tısort ıcınde atlet var :D sutyenı atletı tısortu sıyırıp emzırıo yukarı dogru
sutyenı atletı gecırdı emzırme ısı bıttıkten sonra . tısortu cekmemıs ama
evde tum aıle bır aradayız odaya bı gırdı :D tısort yukarda kaldı ya atlet sutyen gozukuo :D
annemın tepkısı :D
adaaaaaaaaaaa nabıyon ıyımısın

bende çıtçıtlı body kurbanı olmuş arkasında kuyruklu epeyce bir dolaşmış biriyim olur böyle vakalar :9::9::9::9::9:

;)))) çok guldum ya;))

Benimde regl döneminde sinifin sirasina sizinti olmustu..sevgilimde yanimdaydi ..

Senin ki bence olabilecek en iyisi:) sonuçta bazen tshirtin kiyisinda köşesinden hep gozukuyor...

Olur olur benimde çıtçıtlı badimin askısı milletin içinde uzun kollu kazağımın içinden aşağıya kayıp şak diye düşüvermişti önüme :9:
Sevgilimde yanımda o ne be diyor :60: her yerinden bir şeyler fırlıyor :1:

senın olaya bayıldım yaa sevgılının tepkısınede cok guldum
yalnız askısımı dustuu kendıdemı kaydı asagı

Back
X