• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utandım yaaaa :(

çok güldüm yorumlara.
herkes lisedeki rezilliğini anlatmış, ben 'öğretmen' sıfatıyla yaşadığım rezilliği anlatayım.
bulunduğum şehirdeki halk kütüphanesini ziyaret ettim ve ilk kez ödünç kitap aldım.
bir hafta sonra da iade etmeye gittim.
memur beyle de havalı havalı sohbet ediyoruz.
çantamdan kitabı çıkarıp uzattım, ne göreyim, çantamdaki ped o ufak bant yerinden kitaba yapışmış,:26:
hiç bozuntuya vermeden geri çektim kitabı, adamın eli havada kaldı,seri bir şekilde pedi çektiğimi düşünüp tekrar uzattım,
meğer yerinden çıkarmak yerine çarşaf gibi açmışım.:27::27::27:
ikinci postada da adamın eli havada kaldı,:9::9:
ve ben artık gülmeye başladım:1::1:
bir dakika diyerek özenle pedi kitaptan ayırıp adama verdim.
o da son ziyaretim oldu

ay tam rezalet:))

buna benzer bi sey benim basima geldi universitedeyken.

evime giden caddede sali gunleri semt pazari kuruluyor cogunlukla giyim üzerine. ben de eve giderken uğruyorum gecerken bi seyler aliyorum. yine oyle dolanirken ic camasiri tezgahindan iki tane kulot aldim biri string. poset vereyim mi abla dedi cocuk yok dedim cantama atarim, ev yakin ya attim cantaya donlari gidiyorum:37:

benim evin de altinda bufe var duzenli ugradigim, abur cubur ve kontorlu telefon ihtiyaclarimi ordan hallediyprum büfeyi de baba ogul isletiyo ve icersi genelde arkadaslari filan full erkek oluyo.ben aldim cipsimi kolami parayi oducem cantaya elimi attim cikardim cuzdani, anamm o ne ! :53: benim pembe tanga cuzdanin cirt cirtina yapismis bayrak gibi sallaniyo :27: ben adama adam bana bi kac saniye bakistik donumu cantama sokmamla birlikte para ustunu dahi almadan yerin dibime doğru ufak ufak kayboldum. o gunden sonra evden cikmak eve girip cikmak eziyetti resmen usenmesem tunel kazicaktim :37:

Ben çok gülünce tuvaletimi kaçırıyorum.
Okuldan çıktım akşam üstüydü,hava karanlık hafif.
Ablamla gidiyoruz bir gülme tuttu beni.
Ama nasıl tuvaletim var.
katıla katıla gülerken sen otur kaldırıma çişşşş :26: :52:
O kaldırımın mahallenin işlek caddesinin üzerinde olduğunu ve karşı kaldırımda da okulun olduğunu varsayarsak;
ayrıca iki tane erkek hocamın okuldan çıkarken beni kaldırımda pusmuş kahkaha atarken görmüş olması,
oturduğum yerde kaldırım taşlarının arasından bir sıvının ilerleyerek asfalta akıyor olması;
Bence senin utanılacak birşeyin yok :52::52::52:

ahahah
:1: ay benim de var böyle işemeli bi rezilliğim:9:

orta 1 e geçtiğim sene. o zamanlar ben de gülünce altıma kaçırıyorum, kaçırdıkca daha bi gülme geliyo ve dibine kadar bırakıyorum Allah ne verdiyse
:32:ortaokula aynı okulda devam ediyorum yine. ilk okul öğretmenimiz bizim sınıfla beraber emekli olmustu, o günde öğretmenler günü, hocanın ev de okulun dibinde olunca kuzenimle bi ziyaretine gidelim dedik, kaptık ciceğimizi düştük yola.

bizimde kuzenle aramızda acaip bi enerji var göz göze gelince ota b.ka kopuyoruz ergen mod on
:) geldik hocanın evine el öptük oturuyoruz. ama nasıl ciddi bir ortam olustu. kuzenin yüzüne bakmamak için sola dönük oturuyorum baktığım anda rezalet cıkıcak eminim. hoca kibar kibar bi seyler anlatıyo ama kırılıcak kibarlıktan (sanki öğrencinin elinde cetvel kıran o değilmiş gibi) bi de böyle her kelimesinin sonunda suratına garip bi tebessüm konduruyo simdi göreyim yine altıma işerim herhalde. kadının yüzüne bakmyım diyorum nasıl bakmıcan ayıp olucak. boyle gülmemen gereken durumlarda aklına abuk subuk ne varsa gelir ya tam o moddayız ıkınıyoruz resmen ikimiz de.

hoca gitti bize sütlü kahve yapmaya biz tabi basladık hemen kikir kikir kukur kukur. kuzenim hocanın taklidini yapıyo agzını yamultarak, tam o sırada hoca girdi içeri, ne gülüyosunuz kızlar dedi, yok bi sey hocam ya aklımıza komik bi sey geldi dememle sanki bu söylediğim dünyanın en komik cümlesiymişcesine kahkaha patlattım. ben patlattıkca kuzen de patlattı agzımı tutamyorum artık açıldı bi kere, agzmı tutamadıım gibi seyimi de tutamadım
:17:şırıl şırıl koyverdim bi güzel. son damla aktıktan sonra rahatlıktan mıdır nedir bi anda ayıldım 3.5 atıyorum. hoca bardakları götürmeye gitti dndüm sağıma kızım ben çok fena işedim az önce dedim. bu nasıl gülüyo,sussana salak nasıl cıkıcaz burdan diyorum, hoca geldi su istedik mutfaga yolladık minderi ters cevirdik, cıkarken de belime ceketimi bağladım bi sekilde cıktık o evden. ıslaklığı örttük ama ya o geride bıraktığım sidik kokusu? o ne oldu acaba..

28 yasıma geldim hala merak ederim o sidik kokusu ne oldu diye
:37: o günden sonra ne o evime 100 metre mesafedeki evin onunden rahatca gecebildim, ne sınıfca yapılan toplu ziyaretlere katılabildim, ne de hocamı görünce gçnül rahatlığıyla sohbet edebildim. kısa kısa hatrını sorup topukluyorum. ay resmen travma :27:

ay tam rezalet:))

buna benzer bi sey benim basima geldi universitedeyken.

evime giden caddede sali gunleri semt pazari kuruluyor cogunlukla giyim üzerine. ben de eve giderken uğruyorum gecerken bi seyler aliyorum. yine oyle dolanirken ic camasiri tezgahindan iki tane kulot aldim biri string. poset vereyim mi abla dedi cocuk yok dedim cantama atarim, ev yakin ya attim cantaya donlari gidiyorum:37:

benim evin de altinda bufe var duzenli ugradigim, abur cubur ve kontorlu telefon ihtiyaclarimi ordan hallediyprum büfeyi de baba ogul isletiyo ve icersi genelde arkadaslari filan full erkek oluyo.ben aldim cipsimi kolami parayi oducem cantaya elimi attim cikardim cuzdani, anamm o ne ! :53: benim pembe tanga cuzdanin cirt cirtina yapismis bayrak gibi sallaniyo :27: ben adama adam bana bi kac saniye bakistik donumu cantama sokmamla birlikte para ustunu dahi almadan yerin dibime doğru ufak ufak kayboldum. o gunden sonra evden cikmak eve girip cikmak eziyetti resmen usenmesem tunel kazicaktim :37:

başlıgı okudum allah kahrretmesin ne güldüm yaa :52:

ben de anlatayım, lisedeyken her gün evden okula git gel kalabalık bir hatta seyahat ediyoruz belediye otobüsünde. bi gün dershaneye gidiyoruz galiba sivil kıyafetleyiz, yanımda üç kız arkadaşım otobüsü bekledik, daha kapıdan itibaren tıklım tıkış olan otobuse bindik. Ben ikinci bindim, ön taraf normalde yaşlı maşlı dolu olur şans ki bir sürü dershaneye giden genç dolmuş haftasonu sabahın körü olunca. Arkadaşım geçti, ben de çıktım akbil benzeri kartı okutup geçiyoruz, elimi çantama attım çantanın içini hak götüre zaten bi ben içerde değilim. akbili aldım zannederken aynı boyutlardaki pembiş pembiş kaplı pedi çıkarıp makinaya tutmaz mıyım, bi de sabah mahmurlugu, ilk üç saniye makinaya ısrarla tutmayı geç bi de niye ötmedi bu diye mal mal bakıyorum. :9::6:
şöför de bakıyo tabi napıyo bu diye ben o uzun dört saniye sonunda bir baktım ki elimde ped makinaya öttürmeye çalışıyorum bütün karizmatik gençler de aynen bana bakıyo dehşet içinde allahım utançtan yerin dibine geçtim, akbili basmış olan arkadaşım da kızardı, oldugu gibi geri indim kızı da çektim, dön hacı dön dedim bu kapı bize mardin kapısı artık.
sonraki iki saat utançtan gülemedim bile. uyku dalgınlık falan da kalmadı tabii. :2:

ay okudukca aklıma geliyo.

gecen yaz evde ayağımda tiril tiril mini sortum ve ağda için uzattığım uzun uzun tüylerimle oturuyoruz. erkek arkadasımla da kavgalıyız aradı tartısıyoruz telefonda annem duymasın diye balkona çıkma gafletinde bulundum ayağımdaki ormanı da yanıma alarak.

konusmaya daldım tüylerden bi haber. derken balkonun altında semtimizin en yakısıklısı benim de okuldan arkadasım olan şahıs bitiverdi. o sıralarda sürekli bana mesaj atıyor bi ara bulusalım filan inceden yazılıyor hissediyorum. naber aysu dediği an bildiğin ışığı gördüm
:37: resmen biri bana geeel geeelll dedi, ölümle yasam arasında; e iilik ss see senden n na naber dedim kekeleyerek. ama görmeyeydim, kapayaydım bacaklarımı örteydim dee o kıllarıma bakısını görmeyeydim :58:

o günden sonra da bi daha yazmadı
:27:

ayy unuttum valla bölümü canım ya bede tesadüfen görmüştüm, gülmek ne kelime ben koptum resmen hatta okuduklarım bi kac gün aklıma geldı öyle güldüm, halende gelıyo:)
Sagolasin arayip buldum.bazilarinda gulmekten gozlerimden yas geldi :)

kızlar merhaba hadi bana bişeyolmaz yaane olcak filan diyiverin
ayy az önce çokk utandım
:14:
önümde bir bay bir bayan müşterim vardı evli bir çift
kadın kaş gözyapıp duruyor
anladım bir tuhaflık olduğunu ama
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok
gögsüme bakıyorum frekikmi var e o da yok

kadın artık dayanamadı not kağıdı na aynen şunu yazdı
:17:

sütyeninizin askısı trikonuzun altından sarkıyor

çaktırmadan düzelttim ama

yaa çok utandım
gelemiyorum kendime

İnsanlık hali olabiliyor öyle şeyler :) daha kötüsü de başınıza gelebilirdi
Ben yazsam her halde roman olur :) :9:
Bir gün işe giderken dolmuştan indim yürüyorum kalabalık bir yerden geçerken yanlışlıkla sesli geğirdim ama öyle böyle bi geğirme değil. Önümde bir amca vardı sesi duyup arkasına baktı o sesin benden çıktığını görünce şoka girdi resmen yüzü değişti :1:önüne döndü birşeyler mırıldandı ama anlamadım hemen sıvıştım oradan çok rezil hissettim yüzünün şekli hala gözümün önünde:9:
Çantamdan bir şeyler çıkartırken pedimi de beraber çıkartmışlığım da çoktur :1:

ahahah
:1: ay benim de var böyle işemeli bi rezilliğim:9:

orta 1 e geçtiğim sene. o zamanlar ben de gülünce altıma kaçırıyorum, kaçırdıkca daha bi gülme geliyo ve dibine kadar bırakıyorum Allah ne verdiyse
:32:ortaokula aynı okulda devam ediyorum yine. ilk okul öğretmenimiz bizim sınıfla beraber emekli olmustu, o günde öğretmenler günü, hocanın ev de okulun dibinde olunca kuzenimle bi ziyaretine gidelim dedik, kaptık ciceğimizi düştük yola.

bizimde kuzenle aramızda acaip bi enerji var göz göze gelince ota b.ka kopuyoruz ergen mod on
:) geldik hocanın evine el öptük oturuyoruz. ama nasıl ciddi bir ortam olustu. kuzenin yüzüne bakmamak için sola dönük oturuyorum baktığım anda rezalet cıkıcak eminim. hoca kibar kibar bi seyler anlatıyo ama kırılıcak kibarlıktan (sanki öğrencinin elinde cetvel kıran o değilmiş gibi) bi de böyle her kelimesinin sonunda suratına garip bi tebessüm konduruyo simdi göreyim yine altıma işerim herhalde. kadının yüzüne bakmyım diyorum nasıl bakmıcan ayıp olucak. boyle gülmemen gereken durumlarda aklına abuk subuk ne varsa gelir ya tam o moddayız ıkınıyoruz resmen ikimiz de.

hoca gitti bize sütlü kahve yapmaya biz tabi basladık hemen kikir kikir kukur kukur. kuzenim hocanın taklidini yapıyo agzını yamultarak, tam o sırada hoca girdi içeri, ne gülüyosunuz kızlar dedi, yok bi sey hocam ya aklımıza komik bi sey geldi dememle sanki bu söylediğim dünyanın en komik cümlesiymişcesine kahkaha patlattım. ben patlattıkca kuzen de patlattı agzımı tutamyorum artık açıldı bi kere, agzmı tutamadıım gibi seyimi de tutamadım
:17:şırıl şırıl koyverdim bi güzel. son damla aktıktan sonra rahatlıktan mıdır nedir bi anda ayıldım 3.5 atıyorum. hoca bardakları götürmeye gitti dndüm sağıma kızım ben çok fena işedim az önce dedim. bu nasıl gülüyo,sussana salak nasıl cıkıcaz burdan diyorum, hoca geldi su istedik mutfaga yolladık minderi ters cevirdik, cıkarken de belime ceketimi bağladım bi sekilde cıktık o evden. ıslaklığı örttük ama ya o geride bıraktığım sidik kokusu? o ne oldu acaba..

28 yasıma geldim hala merak ederim o sidik kokusu ne oldu diye
:37: o günden sonra ne o evime 100 metre mesafedeki evin onunden rahatca gecebildim, ne sınıfca yapılan toplu ziyaretlere katılabildim, ne de hocamı görünce gçnül rahatlığıyla sohbet edebildim. kısa kısa hatrını sorup topukluyorum. ay resmen travma :27:

İki büklüm oldum gulmekten:52::52::52::52::52:

Nolcak yav ben direkt sutyensiz çıktığımı hatırlıyorum yanlışlıkla dışarıya :52: :9:

Son düzenleme:
ay okudukca aklıma geliyo.

gecen yaz evde ayağımda tiril tiril mini sortum ve ağda için uzattığım uzun uzun tüylerimle oturuyoruz. erkek arkadasımla da kavgalıyız aradı tartısıyoruz telefonda annem duymasın diye balkona çıkma gafletinde bulundum ayağımdaki ormanı da yanıma alarak.

konusmaya daldım tüylerden bi haber. derken balkonun altında semtimizin en yakısıklısı benim de okuldan arkadasım olan şahıs bitiverdi. o sıralarda sürekli bana mesaj atıyor bi ara bulusalım filan inceden yazılıyor hissediyorum. naber aysu dediği an bildiğin ışığı gördüm
:37: resmen biri bana geeel geeelll dedi, ölümle yasam arasında; e iilik ss see senden n na naber dedim kekeleyerek. ama görmeyeydim, kapayaydım bacaklarımı örteydim dee o kıllarıma bakısını görmeyeydim :58:

o günden sonra da bi daha yazmadı
:27:

ayyyy seninkide çok fena olmuss canım yaaa :D gördüğüne eminmisin balkondasın sonuçta :D

Bir gün işe giderken dolmuştan indim yürüyorum kalabalık bir yerden geçerken yanlışlıkla sesli geğirdim ama öyle böyle bi geğirme değil. Önümde bir amca vardı sesi duyup arkasına baktı o sesin benden çıktığını görünce şoka girdi resmen yüzü değişti :1:önüne döndü birşeyler mırıldandı ama anlamadım hemen sıvıştım oradan çok rezil hissettim yüzünün şekli hala gözümün önünde:9:

:)))) muhtemelen amca bilerek yaptığını sanmıştır çok oluyo öyle ama genelde bunu erkenliğik çağındaki gençler yapar amca senden çıktığına inanmamıştır o sesin bence :) sırf o yüzden çantamda ped taşımammm biliyorum taşısam aynı durumda bende kalırım genelde çantam karışıktır içinde herşey bulunur anahtarı ararken bile bi ton şey çıkarıyorum içinden :D

kızlar merhaba hadi bana bişeyolmaz yaane olcak filan diyiverin
ayy az önce çokk utandım
:14:
önümde bir bay bir bayan müşterim vardı evli bir çift
kadın kaş gözyapıp duruyor
anladım bir tuhaflık olduğunu ama
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok
gögsüme bakıyorum frekikmi var e o da yok

kadın artık dayanamadı not kağıdı na aynen şunu yazdı

sütyeninizin askısı trikonuzun altından sarkıyor

çaktırmadan düzelttim ama

yaa çok utandım
gelemiyorum kendime

amannn nolucak canım insanlık haliii takma o kadar nelerini yaşıyo millet :)) lisedeyken bi arkadasın (erkek) nasıl olduysa pantolonunun düğmesi açılmış sonrada fermuarı inmiş pantolon bayada aşağıya kaymış boxer ortada bi 5 6 dakika gezdi sınıfta kızlar vardı o sırada genellikle kimse söyleyemedi galiba sonra erkek arkadaşları uyarmıştı dalga geçerek hiç hoş bi görüntü değildi bide lise son da yaşanınca ayrı bi kötü oluyo :D

Allah aklına ilk gelen ihtimallerden, daha beterlerinden korusun bence :9:

İnsanlık hali ama yaaa, hiiiççbişey olmaz rahatla ...

Yaaaa ama sen harikasın :128: Resmen gözümde canlandı şu söylediklerin bi an için, abartısız dk'lardır kendi kendime gülüyorum yanaklarım ağrıdı gülmekten haa :52::52::52:

Seninki hiçbişey değil. Ben cit citli body giydigimde alt kısmı kapatmiyorum çünkü kasık kısmına surtup tahriş ediyor. Düşük bel pantalon giyip okula gittim ve mudur yardımcısı geldi öğretmenler odasına. Neyse konuştuk ettik bir kaç kişi daha vardı. Ben sınıfa döndüm öğretmen arkadaş geldi arkamdan koşa koşa. Evet tam tahmin ettiğiniz gibi... :D body nin arkasi pantalondan çıkmış popo kısmı sarkiyordu :)

Gulmekten yerlere yattim kizlar sayenizde :) bunların benzerlerini bende yasadim..siz anlattikca benimkiler aklima geldi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X