lafını da söylemiş hani susayım utandırmayayım dememiş:))merhaba arkadaşlar,
sevgilimle dün sabahladık ve ben sabah uyandığımda çok afedersiniz istemssiz bir şekilde gaz çıkardımçok utandım duydu mu duymadı mı diye tereddütte kaldım neyse uyandık bi şey söylemedi derkeen ayrıldıktan bir saat sonra falan konuşurken gülerek ''o neydi günaydın pıtırcığı mı '' demez mi ay basımdan kaynar sular döküldü cok utanıyorum su ann her baktığımda aklımıza gelicek napıcam
merhaba arkadaşlar,
sevgilimle dün sabahladık ve ben sabah uyandığımda çok afedersiniz istemssiz bir şekilde gaz çıkardımçok utandım duydu mu duymadı mı diye tereddütte kaldım neyse uyandık bi şey söylemedi derkeen ayrıldıktan bir saat sonra falan konuşurken gülerek ''o neydi günaydın pıtırcığı mı '' demez mi ay basımdan kaynar sular döküldü cok utanıyorum su ann her baktığımda aklımıza gelicek napıcam
merhaba arkadaşlar,
ahahahah olur böyle vakalar, alışsın şimdidenhahaha evet arkadaşlar oda lafını esirgemedi duymamış gibi yapsa ölürdü... ama duyulmıcak gibi de değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?