utandımmm :(

Arkadasin soylerken utanmamis sen niye utaniyosun.
Ama ben olsam bende cok utanirdim .

Yani çok utanır insan ama şöyle düşünün kendisi hic pitlamamismi :)

niye utanalımki. isteyerek yapmıyoruz sonuçta. elimizde olsa yapar mıyız hiç. o yüzden çokta takmamak lazım.

Oyyy evlerden ırak
Çok utanç verici haklısın valla!
Ama insani şeyler bunlar, normal.. Hastalık sebebi valla, boşver olan olmuş, biraz dalga geçecek gibi ama pişkinliğe vurursan atlatırsın

ay çok yaşayın emi güldürdünüz beni sabah pırtcığı olur öyle şeyler olmaz bişi gül geç evlenince ne hallerini görecek inşallah ilişkiniz evlilikle sonuçlanırsa

Ahaha..
Ya ben de çok utanıyorum bazen wcdeyken falan acaba ses gitti mi flan diye
Benden sonra girerse de acaba kokuyor muydu diye.. Ayy muhabbete bakın ya :)
Gerçi eşim pek rahat bu konularda ama ben çok utanıyorum. Yanımda bazen dikkat etmiyor o zaman çok sinir oluyorum.

eşim ilk evlendiğimizde öyleydi tuvaletin önünden geçirmezdi beni hatta en güzel kokan pahalı oda parfümlerinden alır hususi tuvalete giderken yanında taşırdı aşırı takıntılıydı yani ama sonra bu işin böyle olmayacağını normal olduğunu söyledim ayrıca parfüme aşırı derecede alerjim var sağlığımı da kötü etkiliyordu. şimdi 3 buçuk senelik evliyiz baya rahata döndü iş ama tuvalet konusunda hala uyarır girme bir müddet diye

ahaha ben de "koku seni yanıltmasın" diyecek oluyorum ama ona bile utanıyorum. Tuvalete gideceğini anlarsam bir süre oyalamaya çalışıyorum

bende ilk yaptığımda yeni evli mutfaktaydım istemsiz oldu birden bulaşık makinesine eğilirken. eşim o neydi gız diyince masa şey oldu ya diyebildim gülmemek için zor tuttum kendimi. tabi adam yemedi masa mı şey oldu dedi yanına gidince gülün geçin böyle şeylere utancak ne var ya

:) ben çocukluğumdan beri çok utanıyorum bundan. Aslında çok normal bir şey ama elimde değil :)

ahaha ben de "koku seni yanıltmasın" diyecek oluyorum ama ona bile utanıyorum. Tuvalete gideceğini anlarsam bir süre oyalamaya çalışıyorum

insanız yani olmayan şey değil bu gibi platformlarda ay iğğ iğrenç ya da kocam osurursa boşarım soğurum gibi yazıları okuyunca şok oluyorum sanırsınız onların osurukları parfüm kokuyor tuvaleti hepimiz kokutuyoruz ya da gaz çıkarıyoruz. tabi insan çekiniyor utanıyor ister istemez ama büyütülcek bişi yok gaz çıkarmak insanın sağlıklı olduğunu gösterir.

:) ben çocukluğumdan beri çok utanıyorum bundan. Aslında çok normal bir şey ama elimde değil :)
ya tabiki bizlerde utanıyoruz ama bile isteye yapmamışsınız ki masum bir pırt yani siz onun yapmasını bekleyin (ben öyle yapmıştım) o zaman kendiniz daha iyi hissedeceksiniz. tabi bu zaman zarfında gaz yapan yiyeckler tüketmesini sağlayın bende ne fenayım amaa iki üç ay tetikte beklemiştim

Hahaha iyi güldüm çocukta direkt dalga geçmiş sıra ona da gelir utanmakta haklısın ama

Utanacak bir şey yok. Mide ve bağırsak sistemi olan her canlı gaz çıkarır. Sevgiliniz de çıkarıyordur. Gayet normal bir şey.

Tabii ki böyle bir şey için boşamam ki yapıyor da zaten arada yanımda. "Tutamadım" diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…