- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Ahaha..merhaba arkadaşlar,
sevgilimle dün sabahladık ve ben sabah uyandığımda çok afedersiniz istemssiz bir şekilde gaz çıkardımçok utandım duydu mu duymadı mı diye tereddütte kaldım neyse uyandık bi şey söylemedi derkeen ayrıldıktan bir saat sonra falan konuşurken gülerek ''o neydi günaydın pıtırcığı mı '' demez mi ay basımdan kaynar sular döküldü cok utanıyorum su ann her baktığımda aklımıza gelicek napıcam
eşim ilk evlendiğimizde öyleydi tuvaletin önünden geçirmezdi beni hatta en güzel kokan pahalı oda parfümlerinden alır hususi tuvalete giderken yanında taşırdı aşırı takıntılıydı yaniAhaha..
Ya ben de çok utanıyorum bazen wcdeyken falan acaba ses gitti mi flan diye
Benden sonra girerse de acaba kokuyor muydu diye.. Ayy muhabbete bakın ya :)
Gerçi eşim pek rahat bu konularda ama ben çok utanıyorum. Yanımda bazen dikkat etmiyor o zaman çok sinir oluyorum.
Bazı erkeklere pırtlar çok şirin geliyor nedense. Mesela benimki çilek kokuyormuş. Gaz değil de minik pembe kalpler çıkıyormuş.
eşim ilk evlendiğimizde öyleydi tuvaletin önünden geçirmezdi beni hatta en güzel kokan pahalı oda parfümlerinden alır hususi tuvalete giderken yanında taşırdı aşırı takıntılıydı yaniama sonra bu işin böyle olmayacağını normal olduğunu söyledim ayrıca parfüme aşırı derecede alerjim var sağlığımı da kötü etkiliyordu. şimdi 3 buçuk senelik evliyiz baya rahata döndü iş ama tuvalet konusunda hala uyarır girme bir müddet diye
:) ben çocukluğumdan beri çok utanıyorum bundan. Aslında çok normal bir şey ama elimde değil :)bende ilk yaptığımda yeni evli mutfaktaydım istemsiz oldu birden bulaşık makinesine eğilirken. eşim o neydi gız diyince masa şey oldu ya diyebildim gülmemek için zor tuttum kendimi. tabi adam yemedi masa mı şey oldu dedi yanına gidincegülün geçin böyle şeylere utancak ne var ya
ahaha ben de "koku seni yanıltmasın" diyecek oluyorum ama ona bile utanıyorum. Tuvalete gideceğini anlarsam bir süre oyalamaya çalışıyorum
ya tabiki bizlerde utanıyoruz ama bile isteye yapmamışsınız ki masum bir pırt yani siz onun yapmasını bekleyin (ben öyle yapmıştım) o zaman kendiniz daha iyi hissedeceksiniz. tabi bu zaman zarfında gaz yapan yiyeckler tüketmesini sağlayın:) ben çocukluğumdan beri çok utanıyorum bundan. Aslında çok normal bir şey ama elimde değil :)
Utanacak bir şey yok. Mide ve bağırsak sistemi olan her canlı gaz çıkarır. Sevgiliniz de çıkarıyordur. Gayet normal bir şey.merhaba arkadaşlar,
sevgilimle dün sabahladık ve ben sabah uyandığımda çok afedersiniz istemssiz bir şekilde gaz çıkardımçok utandım duydu mu duymadı mı diye tereddütte kaldım neyse uyandık bi şey söylemedi derkeen ayrıldıktan bir saat sonra falan konuşurken gülerek ''o neydi günaydın pıtırcığı mı '' demez mi ay basımdan kaynar sular döküldü cok utanıyorum su ann her baktığımda aklımıza gelicek napıcam
pardon ben sizi konu sahibi sandım:) ben çocukluğumdan beri çok utanıyorum bundan. Aslında çok normal bir şey ama elimde değil :)
Tabii ki böyle bir şey için boşamam ki yapıyor da zaten arada yanımda. "Tutamadım" diyor :)insanız yani olmayan şey değil bu gibi platformlarda ay iğğ iğrenç ya da kocam osurursa boşarım soğurum gibi yazıları okuyunca şok oluyorum sanırsınız onların osurukları parfüm kokuyor tuvaleti hepimiz kokutuyoruz ya da gaz çıkarıyoruz. tabi insan çekiniyor utanıyor ister istemez ama büyütülcek bişi yok gaz çıkarmak insanın sağlıklı olduğunu gösterir.
:) Sorun yokpardon ben sizi konu sahibi sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?