Utanıyorum... aldatma...

Sappho_

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
15
5
16
29
O kadar yorgunum ki.. ne yapacagimi bilmiyorum allak bullagim
Telefondan yaziyorum hatalarim icin kusura bakmayin.
Ablamin 9yillik bi evliligi var. 2 tane nur topu gibi cocugu var
Ama evliligi iyi gitmiyor. Hep huzursuz adam umursamaz hep maddi sıkıntılar vs...

Insan hep nefret eder de en yakininda en ummadigin insanda gorunce iyice yikiliyorsun

Ablam enistemi aldatiyor. Kafayi yemek uzereyim. Once hareketlerinden suphelendim. Bi iki sey gordum. Emin olamadim. Konduramadim...
Sosyal medyasinin sifresini biliyorum girdim baktim...

Ya ben hangisine ne diyeyim o serefsizin hadsizligine mi ablamin karaktersizligine mi hangisine yanayim

Hep haberleri izlerken derdim insan nasil kendini feda edebiliyor namus diye adam öldürüp hayatina kiyabiliyor diye

Yapilirmis. Kinadigimi yasiyorum
Aklimdan okadar cok sey geciyo ki
Yasim kucuk diyorum harika bir okulum meslegim idealim var diyorum
Diger yandan babam kalp hastasi duysa yuregine iner enistem ablami mi öldürür cinnet mi gecirir o izledigimiz haberlere mi doneriz diyorum
Kafamda surekli bunlar cildirmak uzereyim

Ablam suan kaynanasinin memleketinde tatilde. Karsisina gecip diyemem ki ben bunu yakaladim diye
Aramizda 15 yas var annem gibidir hem uzulur kiyamam mahcup olur benim onumde
Bi yandan igreniyorum nasil yuzune bakip gulucem
Ama boyle de olmaz ya kocasi yakalarsa olacaklari dusunemiyorum

Nasil birsey bu
Allahin belasi enistem o kiza dunyayi dar etti
O gerizekali da gitti bu halti yedi
O diger serefsiz de ayri....
Hangisine ne diyeyim ben

Bide bu adam karsi dukkanda calisiyo serefsiz ben gecerken de pis pis sapik gibi bakardi hep huylanirdim meger adam irz dusmaniymis zaten

Nolur soylenmeden laf vurmadan sadece yerime kendinizi koyun. Ne yapmaliyim ne yapayim ben gercekten iyi degilim gercekten

Gidip adama bisey yapsam duyulur ablama desem ki nasil dicem... beni umursamaz arsizlasip sanane der diye korkuyorum iyice yikilirim o zaman kafayi yemek uzereyim gunlerdir

insan nasil kendini feda edebiliyor namus diye adam öldürüp hayatina kiyabiliyor

Gidip adama bisey yapsam duyulur

Gidip adama ne yapacaksınız. Lütfen böyle şeyler düşünmeyin. Tamam yaşananlar çok çirkin ama namus için saçma saçma şeyler yapılacak kadar da değil.
İki seçeneğiniz var ya bilmiyormuş gibi yapacaksınız ya da ablanızla konuşacaksınız. Ablanızla konuştuğunuzda da bir sonuca ulaşmayabilir. Ablanız devam edebilir. Sen karışma diyebilir. Bunlara hazırlıklı olacaksınız. Ailenize söyleme ya da gidip eşine söyleme gibi hatalara düşmeyin derim. Daha kötü sonuçları olur.

Hayir nasil diyebilirim kimseye demem tabi ki
Ya aptal o yakalatirsa birine banane onu dusundugumden degil artik annem babam bu utanci kaldiramaz cok sinirliyim korkuyorum kendime hakim olamam diye

Hayir nasil diyebilirim kimseye demem tabi ki
Ya aptal o yakalatirsa birine banane onu dusundugumden degil artik annem babam bu utanci kaldiramaz cok sinirliyim korkuyorum kendime hakim olamam diye

Hakim olmak zorundasınız. Ailenizde birinin sakince ortalığı toparlaması gerekecek. Eğer öğrenilirse aileniz sarsılacak ama siz onlar için dik durup onları teselli etmek durumundasınız. O yüzden elinizden geldiğince sakin olmaya çalışın. Ablanızın sağduyulu hareket edebileceğini düşünüyorsanız, hatasından dönebileceğini düşünüyorsanız kendisi ile konuşun. Ne kdardır süren bir ilişkiymiş? Fiziksel boyutu var mı yoksa sanal mı? Bari sahte bir hesap açsaymış bir gün telde bilgisayarda açık unutur yakalanır gerçekten de.

Ya salak salak iste ulu orta yapiyo gerizekali yakalanirim basim yanar ailem yikilir demiyo hayir keske sanal olsa bu kadar takilmam ama ileriside var galiba
1 haftadir oldugunu tahmin ediyorum

Ya salak salak iste ulu orta yapiyo gerizekali yakalanirim basim yanar ailem yikilir demiyo hayir keske sanal olsa bu kadar takilmam ama ileriside var galiba
1 haftadir oldugunu tahmin ediyorum

Oyy baya yeni. O zaman baştan önlemini almalı. Ama sonra başına bela olabilecek bir adam da olabilir. Bilmiyorum bu kadar yeni ise ablanızla konuşmakta fayda olabilir.

Sen konusunca aldatmasindan mi vazgececek . Bir kere aldatmis artik bilinmesi gerekiyor. Direk enisteye soyleyin. Bosaniyor mu ne yaparsa yapsin.

Ya tamam da bu nornal genc bir kadinin yanlis bir adamla birlikteligi degil ki ben oyle oyunlara gireyim basli basina yanlis bi olay bu ben cildiricam ya

bırakın hatalarının günahını kendi çeksin sizin bizim söyleyebileceğimiz herşeyi zaten biliyor

Oyy baya yeni. O zaman baştan önlemini almalı. Ama sonra başına bela olabilecek bir adam da olabilir. Bilmiyorum bu kadar yeni ise ablanızla konuşmakta fayda olabilir.
ya ne bela olacak silik adam
Ya acaba adama gidip ablamla iliskini bitir yoksa abime enisteme soylerim mi desem ise yarar mi
Mantikli dusunemiyorum kusura bakmayin ya

Bir haftalık ilişkisi var ve Kv ye mi gitti

O Nasıl ilişki karşı dükkandaki adam ile nerede buluşuyor

Sen konusunca aldatmasindan mi vazgececek . Bir kere aldatmis artik bilinmesi gerekiyor. Direk enisteye soyleyin. Bosaniyor mu ne yaparsa yapsin.

Yahu ne yaptın enişteye söylenir mi? Adam çekse bursa ablasını ne yapıcaz? Türkiye burası her şey mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…