insan nasil kendini feda edebiliyor namus diye adam öldürüp hayatina kiyabiliyor
Gidip adama bisey yapsam duyulur
Hayir nasil diyebilirim kimseye demem tabi kiGidip adama ne yapacaksınız. Lütfen böyle şeyler düşünmeyin. Tamam yaşananlar çok çirkin ama namus için saçma saçma şeyler yapılacak kadar da değil.
İki seçeneğiniz var ya bilmiyormuş gibi yapacaksınız ya da ablanızla konuşacaksınız. Ablanızla konuştuğunuzda da bir sonuca ulaşmayabilir. Ablanız devam edebilir. Sen karışma diyebilir. Bunlara hazırlıklı olacaksınız. Ailenize söyleme ya da gidip eşine söyleme gibi hatalara düşmeyin derim. Daha kötü sonuçları olur.
Hayir nasil diyebilirim kimseye demem tabi ki
Ya aptal o yakalatirsa birine banane onu dusundugumden degil artik annem babam bu utanci kaldiramaz cok sinirliyim korkuyorum kendime hakim olamam diye
Ya salak salak iste ulu orta yapiyo gerizekali yakalanirim basim yanar ailem yikilir demiyo hayir keske sanal olsa bu kadar takilmam ama ileriside var galibaHakim olmak zorundasınız. Ailenizde birinin sakince ortalığı toparlaması gerekecek. Eğer öğrenilirse aileniz sarsılacak ama siz onlar için dik durup onları teselli etmek durumundasınız. O yüzden elinizden geldiğince sakin olmaya çalışın. Ablanızın sağduyulu hareket edebileceğini düşünüyorsanız, hatasından dönebileceğini düşünüyorsanız kendisi ile konuşun. Ne kdardır süren bir ilişkiymiş? Fiziksel boyutu var mı yoksa sanal mı? Bari sahte bir hesap açsaymış bir gün telde bilgisayarda açık unutur yakalanır gerçekten de.
Ya salak salak iste ulu orta yapiyo gerizekali yakalanirim basim yanar ailem yikilir demiyo hayir keske sanal olsa bu kadar takilmam ama ileriside var galiba
1 haftadir oldugunu tahmin ediyorum
Ya tamam da bu nornal genc bir kadinin yanlis bir adamla birlikteligi degil ki ben oyle oyunlara gireyim basli basina yanlis bi olay bu ben cildiricam yaAblanıza şu karşıdaki herif bana pis pis bakıyor. Sapık mıdır nedir bütün gelen geçen kadınlara da bakıyor deyip adamın gerçek karakterini önce bi ortaya koyun. Baktınız ki ablanız vazgeçmeyecek karışmayın.
ya ne bela olacak silik adamOyy baya yeni. O zaman baştan önlemini almalı. Ama sonra başına bela olabilecek bir adam da olabilir. Bilmiyorum bu kadar yeni ise ablanızla konuşmakta fayda olabilir.
Hiç sanmam işe yarayacağını. Onlar arsızlığı ele almış iyice.ya ne bela olacak silik adam
Ya acaba adama gidip ablamla iliskini bitir yoksa abime enisteme soylerim mi desem ise yarar mi
Mantikli dusunemiyorum kusura bakmayin ya
Utansa yapmaz demeyecegimi de bilir Allah kahretsin onuBence ablanı tehdit et.herkese söylerim de.belki evlatlarından ana-babasından utanır.
Sen konusunca aldatmasindan mi vazgececek . Bir kere aldatmis artik bilinmesi gerekiyor. Direk enisteye soyleyin. Bosaniyor mu ne yaparsa yapsin.
Amin.Allah ıslah etsin.böyleleri nice aileleri tarumar ediyor.yazık ki ne yazıkUtansa yapmaz demeyecegimi de bilir Allah kahretsin onu
Hiç yani. Sonra Türkiye'de neden kadın cinayetleri var bu kadar diyoruz. Enişteye söylenir mi bu olay. Görümce olsa anlarım baldız bu bi de.Yahu ne yaptın enişteye söylenir mi? Adam çekse bursa ablasını ne yapıcaz? Türkiye burası her şey mümkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?