Utanıyorum... aldatma...

Ama kadınlar erkekler gibi davranmıyor canım maalesef beni aldattı diye çekip vurabiliyor rahatlıkla birkaç yıl yatıp çıkıyor tahrikden
Hangi kadın aldatıldı diye çekip vuruyor kocasını binde bir
 
Ama kadınlar erkekler gibi davranmıyor canım maalesef beni aldattı diye çekip vurabiliyor rahatlıkla birkaç yıl yatıp çıkıyor tahrikden
Hangi kadın aldatıldı diye çekip vuruyor kocasını binde bir

Adam aldatirsa serefsiz, kadin aldatirsa kocasi bilmese de olur. Yok oyle bir dunya.

Kafaniza saksi dusme ihtimali de olabilir. O zaman yuruyuse cikmayacak misiniz.

Boyle varsayimlarla bir yere varamazsiniz.

Dipsiz not: Adamlarin malum yerini kesen kadinlar da var.
 
Ablanizla konusun mevzuyu ama sizi dinleyecegini zannetmiyorum.Sonucta kac yasinda kadin ne yaptiginin farkindadir.Annenizle konussaniz o uyarir belki?Enisteye soylemeyin bence daha yeni haberlerde neler okuduk maalesef .
 
Kimse adam aldatırsa şerefsiz kadın aldatırsa kocası bilmesin demiyor zaten.Sadece bir gerçekten bahsediyoruz.Amaaan söylesin ölecegi varsa ölür demek fazla tedbirsizlik olur ortada cocuklar var çünkü.Çocukların psikolojisini düşünebiliyor musunuz bu durumda mesela?

Fazla mantıklı düşünüyorsunuz hayat matematikten ibaret değil ne yazık ki
 
Konu sahibi ben ablana alttan alta mesaj vermen gerektiğini düşünüyorum.Aldatan kadın hikayeleri anlatabilirsin mesela belki caydırıcı olur başına gelebilecekleri bilmek.

Tanımadığı bi adam olsa belki sen ayrıl deyince ayrılabilirdi ama ortak cevreden birisi,ablan ayrılmak bile istese adam cirkinlesebilir.Ben bu tarz durumların elbet ortaya çıkacağını düşünüyorum gerçi ama dilerim cocuklar bu durumu en az zararla atlatır.
 

Ahlakli dusunuyorum diyelim. Matematikle alakasi yok soylediklerimin.

Hic bir konuya bosanin yorumu yapmayin o zaman. Malum konu sahiplerinin de intihar etme egilimi olabilir.

Son olarak , benim yorumum sizi ilgilendirmiyor.
 

Neden kendi gençliğine yazik ediyorsun ki. Öldürmek ya da vurup kirmak çözüm degil. Cok zor bir durum Allah yardimcin olsun ama profesyonel bir destek almalisin yanlis karar vermemek icin bence
 
Bu yadırganacak, kınanacak bir olay değil cnm, maalesef hayatta böyle şeyler de oluyor, Allah şeytan'a uydurmasın. Ablanıza da akıl-fikir versin, hatasını anlar dilerim, sana gelince susacaksın. Yoksa, dallanır budaklanır konu başkalarının kulağına gider, facia kaçınılmaz olur. Ablanın da bulunduğu ortamlarda böyle konulardan sohbet aç. inancı kuvvetliyse günahından bahset, kendi düşünsün sonunu. Allah ablan hakkında hayırlısını versin cnm.
Sevgiyle...
 
Ahlakli dusunuyorum diyelim. Matematikle alakasi yok soylediklerimin.

Hic bir konuya bosanin yorumu yapmayin o zaman. Malum konu sahiplerinin de intihar etme egilimi olabilir.

Son olarak , benim yorumum sizi ilgilendirmiyor.
Hiçbir ahlak kuralı çocuklardan önemli değil benim için.Yetişkinlerin aptallıklarının bedelini çocukların ödeyebilecegi bir olayda daha sagduyulu olmak gerektiğini düşünüyorum sadece,bu yüzden yorumunuzu alıntıladım.

Ayrıca burası bir forum malum saygı çerçevesinde isteyen istediği kişinin yorumuyla ilgilenebilir.
 
Bazen bazı şeyleri bilmemek çok daha iyidir. Sırların sorumluluğu ağır olur. İşte bu yüzden kimsenin bir şeyini karıştırmam, özelini kurcalamam irdelemem. Siz de bu huyunuzdan vazgeçin. Ablanızın sosyal medya hesaplarına bakmak mesajlarını okumak çok büyük bir suç.

Yapabileceğiniz bir şey yok. Herkes hakettiğini yaşayacak. Siz sakın karışmayın bütün olay başınıza kalır herkes hayatına devam ederken sizin hayatınız kayabilir. Kim ne istiyorsa onu yapsın. Ama ablanız bile olsa KARIŞMAYIN
 
Sizi çook iyi anlıyorum kp kv yi aldatıyor ve kv lüx hayatı için bunu kabul etmiş durumda. Sosyal medyadan buluyor kızlarıda .... artık evlerine gitmek elini öpmek yüzüne bakmak istemiyor ikisinden de midem bulanıyor ... eşimde 2-3 ayda bir 1-2 saatliğine götürüyor. Gerçekten midem bulanıyor böyle insanlardan.
Ablanızla konuşun ve doğru yolu gösterin, çoğu kişi üç maymunu oyna demiş , ama olay öyle değil ablan ahiretini yakıyor, bu dünyasıda başına yıkılır elbet hiç birşey gizli kalmaz...
o yüzden konuşun ve doğru yola girmesi için nasihat edin....
 
Size ne, karisma diyen arkadaslar inanin cool gorunmuyorsunuz burdan bakinca. Marjinal olacagim diye herkes sekilden sekile giriyor nedense bu forumda.
Sevgili Romalilar bu hatayi yapan konu sahibinin "ablasi". Benim ablam yok bir kiz kardesim var ne yaparsa yapsin baglarimi koparip atamayacagim. Diyelim konu sahibi olaya karismadi enistesi de bu olaydan haberdar oldu. Dedigine gore cekip vurma potansiyeli var ablasini. Isler iyice sarpa sardiginda iyi ki sessiz kaldim demez herhalde.
Lutfen siz de ablanizla konusun bir şekilde. Zor ama baska careniz yok. Yapabildiginiz kadarini yapin sonrasi icin en azindan haberim vardi da sessiz kaldim demezsiniz. Tehdit de edebilirsiniz ya da boşanmasi icin destek o kismini bilmiyorum.
Allah yardimciniz olsun.
 
sakın bir şey yapma, bu onların derdi, sular durulduktan sonra olan sana olur ki sakın sakın eniştenle konuşma.
 
Baya derin bi mevzu.Açıkçası ben karışma diyen arkadaşlara katılmıyorum çünki eniştene pislik dediğine göre, duyduğunda sadece boşanır gibime gelmedi nedense.O yüzden ablamla nazik tatlı bir dille konuşur uyarırdım.

Böyle şeylerin yaş ile alakası yok belli ki ablan bir boşlukta ve sağlıklı düşünemiyor,o nedenle ben konuşur uyarırdım.En azından kendimi rahatlatmak,yarın öbür gün keşke uyarsaydım dememek için...
 
Karisma diyenleri de anlamiyorum. Ablasi kizin ya nasil gormemezlikten duymamazliktan gelebilir boyle birseyi. Cocuklar ortada mi kalsinmis. Ablasi su haliyle o cocuklara anneligi zaten salmis. Haketmiyor kendi cocuklarini.

Konu sahibi burda her kafadan bir ses cikar. Sakin olup ne yapman gerektigine sen karar vereceksin. Öncelikle ablanla konusmalisin elinde delillerini unutma. Utanmasi gereken kisi o sen degilsin. Hic utanma guclu ol. Eger vazgecmezsen enisteme soylerim de. Tabiki gercekten soyleme degil bir tehdit. Vazgecmezsen tum aile duyar felan de. Ablan bosanmayi hic dusundu mu? Bosanacaksin desen? Baktin ablanda tik yok bu sefer adami tehdit edeceksin. Tum pisliklerini ortaya sererim diye tehdit edilmeli o kisi. Fakat senin sesinden hic korkmaz. Ya da mektup gibi birsey yazacaksin. Ucuncu sahis agziyla yazacaksin. Filanca ile iliskini kesmezssn kocasi durumu ogrenecek, sonrasini sen bilirsin vesaire diye akillica tehdit etmek gerekir.

Birisinden biri panik yapacaktir. Ama en cok kendine dikkat et. Bu tiplere belli olmaz. Allah yardimcin olsun.
 
annenizle konuşsanız? anneniz uygun bir dille konuşsun, düzeliyorsa düzelsin. düzelmiyorsa boşansın ne yaparsa yapsın.
 
En mantıklısı adamı ablanıza şikayet etmek. Bakışlarından rahatsız oluyorum, başkalarından da duydum. Sapkınlıkları varmış vs..

Bir de uyuyana kadar(before i go to sleep) filmi var. Mutlaka ama mutlaka ablanızla izleyin bunu. Eminim çok etkilenecek kendi hayatını sorgulayacak ve aldatma cesareti kırılacaktır. Fragman: http://www.beyazperde.com/filmler/film-212761/fragman-19536776/
 
Sakın bildiğinizi söylemeyin nolur, bildiğini belli edip ortadan kaldırılan insanlar oluyor çünkü Allah korusun o sizin ablanız ama önce kendinizi düşünün, sakın sakın karışmayın
 
Yani konuda geçen bir abla,nasıl duyarsız kalınır,ne hali varsa görsün denir;komşu değil arkadaş değil bu can!
Ablanızı mutlaka boşanması konusunda ikna edin hatta karşı çıkarsa tehdit edin....
Aldatılan erkek de olsa kadın da olsa bir arada yaşamaları iğrenç bir durum.
Şu da var ki enişteniz fark ederse ablanızın can güvenliği tehlikeye girebilir,eniştenizin nasıl bir tepki verebileceğini hiç birimiz kestiremeyiz!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…