Utanıyorum... aldatma...

Yahu ne yaptın enişteye söylenir mi? Adam çekse bursa ablasını ne yapıcaz? Türkiye burası her şey mümkün.

Hiç yani. Sonra Türkiye'de neden kadın cinayetleri var bu kadar diyoruz. Enişteye söylenir mi bu olay. Görümce olsa anlarım baldız bu bi de.

Enistem abim kiz da yengem degil
Veya ablami aldatan eniste degil
Ablam o benim naparsa yapsin
Lanet olsun ki yedigi halta ragmen ablam ne yapabilirim

Ablanla konuş önce bu ciddi bir durum, kötü şeyler olabilir.
Utanıyorsa da utansın senin karşında...
en azından birinin farkettiğini anlar, belki de kendiliğinden boşanır eşinden söylemeden

karışmayın, sizin bir hareketinizle işler daha da kötüye giderse vicdan azabına dayanamazsınız.

Enistem abim kiz da yengem degil
Veya ablami aldatan eniste degil
Ablam o benim naparsa yapsin
Lanet olsun ki yedigi halta ragmen ablam ne yapabilirim
Bir arkadaş yazmış ya birisine arat Korkut gözünü kocana söylücem vs gibilerinden öyle yaptır. Ama güvendiğin ağzı sıkı biri olsun. Olmadı ver noyu biz ararız

Bence ilk önce face hesabının şifresini değiştirin msjları falan silin hesap kurmarma mailini değiştirin ve hesabı dondurun birileri yakalamadan, olay drama dönüşmeden..

Sonrada ablanıza söyleyin hala devam ederse artık yapabiliceğiniz bişey yok. Arkadaşların dediği gibi ondan snra üç maymunu oynıcaksınız.

Ne olursa olsun aldatmak aldanmaktır. Olmuyorsa ister 10 çocuğu olsun boşanmalı. Ablanız için söylemiyorum sadece. Genel olarak düşüncem bu.
Konunuza gelince;
Size ne?
Ablanız ne yapmış olursa olsun, kötü de olsa onun hayatı. En fazla vicdan yapıp uyarırsınız. Ona buna duyurmanıza gerek yok. Karışmayın.

Kötü geciniyor diye aldatmasimi gerekiyor al karşına delilli gosterip ciddice konuş uyar ayrılsin boşansın kocasindan.sanirim rahat yasayamiyor evli olmadan yada konuştuğu kişide evli kesinlikle hala evli kalmasinin bi sebebi var kimse çekmez çocuklarını düşünse bu hatayı yapmaz oyüzden onu eliyorum ama yalan ihanet gizli kalmaz elbet çıkar ve kocası çocuklarını bile ona göstermez ve mahkemede babaya verir zaten yol yakın iken dönsün hatasindan bu olacakları ona ilet bence.

Bana kalirda ablanizla konuşun. Yaptgnn.yalnis oldugunu anlatin. Istemiyorsa bu evliligi sonlandirmasi gerektiğini , sonra ne istiyosa edeb çerçevesinde yapabileceğini söyleyin. Ve ona kocasinn yerine kendini koymasini söyleyin. Baktiniz hala olmuyo bunu kendi annenizle paylasin onun yardımıyla bu durumdan kurtulmaya calisin. Son care bence enistenizle konusun. Sebebi de su . Belki ablaniz yalnisindan döner. Belki döner esine

Yapacak hicbirsey yok,sizden 15 yaş buyuk bir kadin,muhtemelen yaptiginin yanlis oldugunu biliyordur. Siz ne derseniz deyin inanin ki etki etmez cunku o da zamaninda kendisine soylemistir sizin 'mantikli' cumlelerinizi ama insan yerine konmadigi bir evlilikte iyice ozguvenini kaybetmişken kendini kadin olarak yücelten bir erkeğe karşi koyamamiş olabilir
Ya da enisteniz türlü hayvanliginin yaninda ablanizi aldatiyor da olabilir,böylece 'kendince' vicdani susturmayi başarmiş olabolir.
Yapacağiniz iki şey var
Ya ablaniza olayi bildiginizi soyleyin ve boşanmasini destekleyin (hicbir ise yaramazsa bile daha temkinli olur, başkasina yakalanmaz)
Ya da üç maymunu oynayin, haddiniz olmayan şeylere karişmayin.
Her koyun kendi bacağindan asılırmis... Ayrica soylemeden edemeyecegim ablanizin yazismalarini okumaniz da cok ahlaklica bir davranis degil

Ablan ile konuş bildiğini açıkla olay aile faciasına dönüşmeden mutlaka ablana söyle vazgeçsin olay bu şekilde duyulmadan boşansın kesinlikle tehlikeli bir durum ablanı uyarman gerekiyor...

Kesinlikle karışma derim,sonra sende olayin ortasinda kalırsın. İki çocuğu olan bir kadın bunun pekala yanlış olduğunu biliyordur ve bile bile yapıyor.Biraz soğukkanlı ve bencil olman gerekir.

Öncelikle gördüğünüz seylerin fotografini çekin! Elinizde kanıt olsun soyleseniz de soylemeseniz de!

en mantıklısı ablanızla konusmanız kimseye soylemeyin ona bildiginizi soyleyin neden yaptıgını konusun sonrasında bosanmaya ikna edin bu sekilde yurumez

Kardeşinizin özelini ne hakla kurcalıyorsunuz? Karışmayın.

Ben buna katılmıyorum. Biri de kocası çekse vursa yazmış.

Artık öyle bir duruma geldik ki birisi karısını sokak ortasında dövse kenarından yürüyüp gidiyoruz.
Aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın.. bu kafayla çok zor!

Daha çok izleriz haberlerde ezilen kadınları sokakta yasayan çocukları. Allah yardımcısı olsun diyip çayımızı yudumlariz.

Bazı yorumlar beni benden etti
Alıntı yapıp,muhattap olmak istemiyorum
Ama bir yorum yaparken adam akıllı yorum yapın..

Neyse gelelim ablana ..Bazı arkadaşlar yazmış,birine arattir diye,şuan yapılacak en mantıklı şey,gerçekten birine arattirip,hem adamı hem ablanı tehdit ettirmek,mümkünse bu bir erkek olsun..

Bundan sonrası için vazgeçmesi gerekiyor,ablanın ama hala devam ederse,karşısına geçip,konusursun hala devam ederse yapacak birşey yok görmedim duymadım bilmiyorum.

Adam ırz düşmanı demek peki ablanız ne gerizekalı salak demekten vazgeç anladık ne dersen de yapacak olan yapar böyle şeyler insanın içinde vardır veya yoktur

Yahu ne yaptın enişteye söylenir mi? Adam çekse bursa ablasını ne yapıcaz? Türkiye burası her şey mümkün.

Seni goz ardi ettigim icin yorumunu tesadufen gordum.

Aldatilan tarafin kadin olsun erkek olsun bilme hakki vardir diye dusunuyorum. Bu benim dusuncemdir . Kimseyi baglamaz.

Eniste aldatsaydi , konu sahibinin haberi olsa, bu ablaya susup otur mu derdiniz . Bence hayir.

Bosanma gibi bir secenekte var ama bosanmaya karar vermesi gereken kisi eniste , abla degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…