Utanıyorum... aldatma...

karişmayin.is iftira boyutuna gelirse siz kötü olursunuz..bilemiyorum ablanizla iliskiniz nasildir ablaniz nasil bir insadir.sizi dinler mi yoksa kafasinin dikine mi gider?? bunlari bilmeden bir sey soylemek zor.malesef bunlari yapan insanlar sizin kadar dusunmuyor sonlarinin ne olacagini.sonra yine üzüntunun cogunu sevdikleri yasiyor..o cocuklara boyle bir damga vurmaya kimsenin hakki yok..mutsuz insan bosanir gider istediguni yapar..umarim ablaniz hatasini anlar once bosanir sonrada zaten o adam onu istemez..allah size kolaylik versin..

Valla onca yorumu okudum o yaziyi yazmadan once, hepsi kadini ayiplamis kocada aldattigi halde. Sozum onlara siz niye alindiniz :)

Karşı dükkandaysa zaten çok geçmeden duyulur, siz boşverin herşey olacağına varacak

Arkadaş Merhaba ,

Benim teyzemde eniştemi aldattı ve şahit oldum. Ama eniştem yıllardır teyzemle birlikte olmuyor ve sürekli aldatıyordu.Sen karışma derim . Banada ters geldi ama seni inanki ilgilendirmez al karşına ablanı ablanla konuş gerekirse boşansınlar artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki neler duyuyor ve yaşıyor inan bana . Üzme kendini yıpratma dua et enişten sana asılmamış öyle pisliklerde var . Üzülme sakın ! Sende o ortamdan uzaklaşabiliyorsan uzaklaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…