- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Onca 'namus!' cinayetleri varken nasıl böyle düşünürsünüz?
O kadar yorgunum ki.. ne yapacagimi bilmiyorum allak bullagim
Telefondan yaziyorum hatalarim icin kusura bakmayin.
Ablamin 9yillik bi evliligi var. 2 tane nur topu gibi cocugu var
Ama evliligi iyi gitmiyor. Hep huzursuz adam umursamaz hep maddi sıkıntılar vs...
Insan hep nefret eder de en yakininda en ummadigin insanda gorunce iyice yikiliyorsun
Ablam enistemi aldatiyor. Kafayi yemek uzereyim. Once hareketlerinden suphelendim. Bi iki sey gordum. Emin olamadim. Konduramadim...
Sosyal medyasinin sifresini biliyorum girdim baktim...
Ya ben hangisine ne diyeyim o serefsizin hadsizligine mi ablamin karaktersizligine mi hangisine yanayim
Hep haberleri izlerken derdim insan nasil kendini feda edebiliyor namus diye adam öldürüp hayatina kiyabiliyor diye
Yapilirmis. Kinadigimi yasiyorum
Aklimdan okadar cok sey geciyo ki
Yasim kucuk diyorum harika bir okulum meslegim idealim var diyorum
Diger yandan babam kalp hastasi duysa yuregine iner enistem ablami mi öldürür cinnet mi gecirir o izledigimiz haberlere mi doneriz diyorum
Kafamda surekli bunlar cildirmak uzereyim
Ablam suan kaynanasinin memleketinde tatilde. Karsisina gecip diyemem ki ben bunu yakaladim diye
Aramizda 15 yas var annem gibidir hem uzulur kiyamam mahcup olur benim onumde
Bi yandan igreniyorum nasil yuzune bakip gulucem
Ama boyle de olmaz ya kocasi yakalarsa olacaklari dusunemiyorum
Nasil birsey bu
Allahin belasi enistem o kiza dunyayi dar etti
O gerizekali da gitti bu halti yedi
O diger serefsiz de ayri....
Hangisine ne diyeyim ben
Bide bu adam karsi dukkanda calisiyo serefsiz ben gecerken de pis pis sapik gibi bakardi hep huylanirdim meger adam irz dusmaniymis zaten
Nolur soylenmeden laf vurmadan sadece yerime kendinizi koyun. Ne yapmaliyim ne yapayim ben gercekten iyi degilim gercekten
Gidip adama bisey yapsam duyulur ablama desem ki nasil dicem... beni umursamaz arsizlasip sanane der diye korkuyorum iyice yikilirim o zaman kafayi yemek uzereyim gunlerdir
Çok ama çok benzeri bir olay yaşadım. Tecrubemle soyleyeyim ne sen gördün ne de duydun ne biliyorsan unut kötü olan sen olursun ablan bunalmistir gönül eğlencesi aramistir bi zaman sonra bırakır sen hep kötü olursun bunu içinde tutmak zor evet iğrenç bişey ama sus bence.O kadar yorgunum ki.. ne yapacagimi bilmiyorum allak bullagim
Ama evliligi iyi gitmiyor. Hep huzursuz adam umursamaz hep maddi sıkıntılar vs...
Insan hep nefret eder de en yakininda en ummadigin insanda gorunce iyice yikiliyorsun
Ablam enistemi aldatiyor. Kafayi yemek uzereyim. Once hareketlerinden suphelendim. Bi iki sey gordum. Emin olamadim. Konduramadim...
Ya ben hangisine ne diyeyim o serefsizin hadsizligine mi ablamin karaktersizligine mi hangisine yanayim
Hep haberleri izlerken derdim insan nasil kendini feda edebiliyor namus diye adam öldürüp hayatina kiyabiliyor diye
Diger yandan babam kalp hastasi duysa yuregine iner enistem ablami mi öldürür cinnet mi gecirir o izledigimiz haberlere mi doneriz diyorum
Ablam suan kaynanasinin memleketinde tatilde. Karsisina gecip diyemem ki ben bunu yakaladim diye
Nasil birsey bu
Hangisine ne diyeyim ben
Bide bu adam karsi dukkanda calisiyo serefsiz ben gecerken de pis pis sapik gibi bakardi hep huylanirdim meger adam irz dusmaniymis zaten
Nolur soylenmeden laf vurmadan sadece yerime kendinizi koyun. Ne yapmaliyim ne yapayim ben gercekten iyi degilim gercekten
Gidip adama bisey yapsam duyulur ablama desem ki nasil dicem... beni umursamaz arsizlasip sanane der diye korkuyorum iyice yikilirim o zaman kafayi yemek uzereyim gunlerdir
Seni goz ardi ettigim icin yorumunu tesadufen gordum.
Aldatilan tarafin kadin olsun erkek olsun bilme hakki vardir diye dusunuyorum. Bu benim dusuncemdir . Kimseyi baglamaz.
Eniste aldatsaydi , konu sahibinin haberi olsa, bu ablaya susup otur mu derdiniz . Bence hayir.
Bosanma gibi bir secenekte var ama bosanmaya karar vermesi gereken kisi eniste , abla degil.
Sen.ne kibar bir kadınsın yahu !! Zaten sevdiğim uyelerdensin ama bu yazını görünce inanılmaz saygı duydum harikasinizSu an cok cok uzuldum. Mesajlarini az bucuk biliyorum. Seninle ters dustugumuz hic bir sey hatirlamiyorum. Bu mesajimi gormezsin tabi ama gorursen seni incitecek ne yazdim soylersen cok sevinim.
Yani gozardi edilecek kadar bir yazim olduysa bilmek isterim. Baya uzuldum cunku.
Sen.ne kibar bir kadınsın yahu !! Zaten sevdiğim uyelerdensin ama bu yazını görünce inanılmaz saygı duydum harikasiniz
Tabi ki çok büyük bir hata fakat yorumlarınızdan ve yazdığınız konudan çıkardığım kadarıyla siz kapatmaya çalışır gibi durmuyorsunuz sanki olayı eniştenizden tutun bütün aile fertleri duysun diye bir çabanız var. O sizin ablanız alırsınız karşınıza konuşursunuz dinlemiyorsa ve hatta devam bile ediyorsa bu sizi artık ilgilendirmez o onun hayatı hatasıyla doğrusuyla yanlışıyla siz hiç mi hata yapmadınız. Yada sizi ne bekliyor gelecekte! Mevlana ne güzel demiş hataları örtmede gece gibi ol.O kadar yorgunum ki.. ne yapacagimi bilmiyorum allak bullagim
Nasil birsey bu
Hangisine ne diyeyim ben
Nasil okudunuz anlamadim ama ablam o benim afise edecek veya rezil edecek halim yok bu kadar tasalanmam da biri duyar olay buyur diye zaten. Enistene soyle veya umursama sanane tarzindaki sacma sapan yorumlara cevap dahi vermedim farkettiyseniz disardan soylemek kolay oluyorTabi ki çok büyük bir hata fakat yorumlarınızdan ve yazdığınız konudan çıkardığım kadarıyla siz kapatmaya çalışır gibi durmuyorsunuz sanki olayı eniştenizden tutun bütün aile fertleri duysun diye bir çabanız var. O sizin ablanız alırsınız karşınıza konuşursunuz dinlemiyorsa ve hatta devam bile ediyorsa bu sizi artık ilgilendirmez o onun hayatı hatasıyla doğrusuyla yanlışıyla siz hiç mi hata yapmadınız. Yada sizi ne bekliyor gelecekte! Mevlana ne güzel demiş hataları örtmede gece gibi ol.
Kesinlikle oyle yapsın. Korkarsa, gordguhu ruyadan uyanır ve heyecanı falan biter. Ikerı gıtmeden de elındekınıb kıymetıbı bılmeyı ogrenır.Sahte bi hesaptan adamın karısı gibi kocana babana ailene herse yi anlatacağım.diye mesaj at
Bulmaya çalıştığınız çözümler mantıksız ailesiniz tabi ki! Kızgınlık ve öfkenizi sezinlememek mümkün değil bu şekilde yazdım yanlış bir şey yapmamanız için bundan dolayı yazdım burada ablanız haklı yada siz haksızsınız diye bir şey söylemem mümkün değil. Hangi dilde ve dinde olsa bile bu yapılan şey büyük yanlış sizde bu üzgün halinizle yanlışa yönelmeyin diye bir önceki yorumumu yazdım fakat özel hayatlara müdahale olunca böyle çıkmazlara düşmek çok mümkün. yazdığınız konunun sonlarında aradığınız ve uygulamak istediğiniz çözümler zaten afişe eder ablanızı benim anlamadığım şu ne hakla ablanızın özeli olan sosyal medya hesabına girip ablanızdan habersiz mesajlarını okursunuz ablanız evli ve belki de eşiyle uygunsuz mesajlarında resimlerde yazışmalarda ola bilirdi aile olmak özele hayata müdahale etme hakkını kimseye vermiyor. Peki siz hayatınız boyunca hep dürüst oldunuz mu yada ailenizden ablanızdan hiç sakladığınız bir şey olmadı mı bazen insanların özel hayatlarına balıklama dalınırsa işte böyle çıkmaza düşüle bilir.Nasil okudunuz anlamadim ama ablam o benim afise edecek veya rezil edecek halim yok bu kadar tasalanmam da biri duyar olay buyur diye zaten. Enistene soyle veya umursama sanane tarzindaki sacma sapan yorumlara cevap dahi vermedim farkettiyseniz disardan soylemek kolay oluyor
Ne enisteme soylerim ve banane olur o benim ablam farkinda misiniz kendi hayati yok o bir halt yerse bundan hepimiz zararli cikariz aileyiz biz aile olmak boyle bisey
Yorum yapmadan once bi duzgun okuyun. Beni gelecekte neler bekledigi veya yaptigimiz hatalar kimseyi ilgilendirmez. Ne kadar kotu niyetli okumussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?