Utanıyorum... aldatma...

Sanırım ben olsam ablamla konusurdum. Yanlış olduğunu eger cok seviyorsa kocasindan bosanip oyle yapmasi gerektigini söylerdim. Aksi durumda hem cocuguna hem ailene hem de sana laf getirebilecegini, babanızın bunu kaldıramyacağını güzel güzel anlatirdim.

En olmadi tehdit ederdim

Onca 'namus!' cinayetleri varken nasıl böyle düşünürsünüz?

Bana göre aldatmanin cinsiyeti yoktur. Aldatilan kisiye soylenmesi gerekir.Böyle bir ortamda büyüyen çocukların da sağlıklı büyüdügune inanmıyorum.

O zaman bütün aldatilan kadınlara da susun oturun diyelim. Sonuçta boşanmak isteyen kadınlar da öldürüluyor. O risk her zaman var.

Bana kalsa zaten baştan ablanın susunu busunu karistirmazdim.

güvenebileceğiniz bir büyüğünüzden yardım alın...tek başınıza böyle bir yük altına girmeyin...ALLAH yardımcınız olsun.

Aldatma olduguna eminmisiniz ne bileyim evli cocuklu bi kadinin kocasini aldatip facebook sifresinin kardesi tarafindan bilindigini bilip konusmalari silmemesi cok tuhaf ya arsizligi ele alip aman nolursa olsun diyo yada gercekten cok saaf saf olsa koca aldatmayi dusunecek kadar akli varsa silecek kadarda olamasi lazim ama? Eger eminseniz konusun derim aman banane naparsa yapsin denilecek bi olay deyil ablaniz bunun ucu ister istemez size ailenize dokunacak... abla face hesabina girdim biriyle konusuyorsun evlisin cocugun var napmaya calisiyosun olacaklarin farkinda deyilmisin kime ne hesap verecegiz esinle olmuyorsa ayril evliyken es aldatma da ne oluyo ya bu olayi sonlandir yada ben annemlere soylemek zorundayim kendi basima halledebilecegim bisey deyil gordugum gunden beri zehir ettin hayatin bunu kendine nasil yakistirirsin bi kardes tavsiyesi sana bu terbiyesizlige acil son ver yoksa hic biseyden ben sorumlu deyilim de... Allah yardimcin olsun kardesim

Adam öğrense aldatıldığını, cinnet geçirip tüm tüm aileyi öldürse. Bu vicdan azabiyla nasıl yaşarsınız? Merak ediyorum.

Çok ama çok benzeri bir olay yaşadım. Tecrubemle soyleyeyim ne sen gördün ne de duydun ne biliyorsan unut kötü olan sen olursun ablan bunalmistir gönül eğlencesi aramistir bi zaman sonra bırakır sen hep kötü olursun bunu içinde tutmak zor evet iğrenç bişey ama sus bence.

Aldatmanin nedeni olur mu? Eskiden böyle derdim. Ama artık demiyorum. Bazıları var arsiz, onla aldatır, bununla aldatır onlardan bahsetmiyorum. Ama bazıları gerçekten bunaldigi ,kacis yolu olmadığı için, mutlu olmak, sevilmek istediği için aldatıyor. Bu da doğru değil ama birde ablanin hayatına bakmak lazım. Muhtemelen eşi ilgisiz, kadın olduğunu, begenildigini hissetmek istiyor.

Enistene annene falan anlatma. Ablanla konus, yargılama, sadece dertles. Evliliklerden gir konuya. Eşiyle olan ilişkisini öğrenmeye çalış. Senin samimi olduğunu anladığında açılacaktır zaten. Yaptığının yanlış olduğunu, hayatının düzenleyecek şekilde bozulacağını vb. Anlat.

Su an cok cok uzuldum. Mesajlarini az bucuk biliyorum. Seninle ters dustugumuz hic bir sey hatirlamiyorum. Bu mesajimi gormezsin tabi ama gorursen seni incitecek ne yazdim soylersen cok sevinim.
Yani gozardi edilecek kadar bir yazim olduysa bilmek isterim. Baya uzuldum cunku.

Ablaniza su an hic bisey soylemeyin ...Alin karsiniza ve o adam hakkinda dusunduklrrinizi soyletin ya sizin karsinizdaki adam bana pis pis bakiyor cok nefret ediyorum o adamdan bakislari beni rahatsiz ediyor diyin bi bakin bakalim ablanizin tepkisi ne olacak ? HALA gorusmeye devam edersede uyarin hala devam eder sanane derse 3 maymunu oynayin

Ablana üstü kapalı imalarda ve tehditlerde bulun. Başka birini anlatıyormuş gibi onun yediği haltları anlatıp onu uyar. Arana da mesafe koy ki anlasın bir şeylerin ters gittiğini.

Sakın adama falan da bulaşayım deme suçlu sen olursun, başın belaya girer ona göre.

Allah ablanı hayırlı bir şekilde ıslah edip doğru yola döndürsün. Yaptığı yanlışın farkına varmasını sağlasın Allah. (AMİN)

Güzellikle konuşsan seni takmaz bence ablan
Tehdit e tmrkden başka yol yok gibi

Tehdit mevzusuna hiç girmeyin bence... böyle durumlarda tehditle zorlamayla uzaklaştıramazsınız yanlıştan, üstelik karşıdakine daha çok bağlarsınız kaçış yolu olarak..

Yanında olduğunu hissettirmek, yanlışından vazgeçmezse kaybedeceklerinin büyüklüğünü görmesi açısından önemli. Yanlışını söyleyin, bitirmesi gerektiğini de ama bırakın kendini anlatsın, isterse adamı övsün.. siz adamı savunmak zorunda bırakmadğnızda hatalarını da görmeye ve ondan uzaklaşmaya başlayacaktır. Benim fikrim bu... işe yaradığını görmüştüm...

Sen.ne kibar bir kadınsın yahu !! Zaten sevdiğim uyelerdensin ama bu yazını görünce inanılmaz saygı duydum harikasiniz

Sen.ne kibar bir kadınsın yahu !! Zaten sevdiğim uyelerdensin ama bu yazını görünce inanılmaz saygı duydum harikasiniz

Ya aslinda cok kibar yazmadigimi bazen cok sert yazdigimi biliyorum. Hani gozardi edenler olmustur. Beni sasirtan hic ters dustugumu hatirlamadigim, dusuncelerini de ters bulmadigim bir insandan gelmesi. Uzuldum valla.

HİÇ HABERİN YOKMUŞ GİBİ DAVRAN NEDEN SÖYLEME İSTEĞİ DUYUYOSUN ELBET ONLARDA AÇIK VERCEKTİR HİÇ KARIŞMA CANIM

Tabi ki çok büyük bir hata fakat yorumlarınızdan ve yazdığınız konudan çıkardığım kadarıyla siz kapatmaya çalışır gibi durmuyorsunuz sanki olayı eniştenizden tutun bütün aile fertleri duysun diye bir çabanız var. O sizin ablanız alırsınız karşınıza konuşursunuz dinlemiyorsa ve hatta devam bile ediyorsa bu sizi artık ilgilendirmez o onun hayatı hatasıyla doğrusuyla yanlışıyla siz hiç mi hata yapmadınız. Yada sizi ne bekliyor gelecekte! Mevlana ne güzel demiş hataları örtmede gece gibi ol.

Nasil okudunuz anlamadim ama ablam o benim afise edecek veya rezil edecek halim yok bu kadar tasalanmam da biri duyar olay buyur diye zaten. Enistene soyle veya umursama sanane tarzindaki sacma sapan yorumlara cevap dahi vermedim farkettiyseniz disardan soylemek kolay oluyor
Ne enisteme soylerim ve banane olur o benim ablam farkinda misiniz kendi hayati yok o bir halt yerse bundan hepimiz zararli cikariz aileyiz biz aile olmak boyle bisey
Yorum yapmadan once bi duzgun okuyun. Beni gelecekte neler bekledigi veya yaptigimiz hatalar kimseyi ilgilendirmez. Ne kadar kotu niyetli okumussunuz

K
Bulmaya çalıştığınız çözümler mantıksız ailesiniz tabi ki! Kızgınlık ve öfkenizi sezinlememek mümkün değil bu şekilde yazdım yanlış bir şey yapmamanız için bundan dolayı yazdım burada ablanız haklı yada siz haksızsınız diye bir şey söylemem mümkün değil. Hangi dilde ve dinde olsa bile bu yapılan şey büyük yanlış sizde bu üzgün halinizle yanlışa yönelmeyin diye bir önceki yorumumu yazdım fakat özel hayatlara müdahale olunca böyle çıkmazlara düşmek çok mümkün. yazdığınız konunun sonlarında aradığınız ve uygulamak istediğiniz çözümler zaten afişe eder ablanızı benim anlamadığım şu ne hakla ablanızın özeli olan sosyal medya hesabına girip ablanızdan habersiz mesajlarını okursunuz ablanız evli ve belki de eşiyle uygunsuz mesajlarında resimlerde yazışmalarda ola bilirdi aile olmak özele hayata müdahale etme hakkını kimseye vermiyor. Peki siz hayatınız boyunca hep dürüst oldunuz mu yada ailenizden ablanızdan hiç sakladığınız bir şey olmadı mı bazen insanların özel hayatlarına balıklama dalınırsa işte böyle çıkmaza düşüle bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…