Bir kızım var ve okuduklarım beni çok korkutuyor.
Allah'ım hayırlı, ıslah evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
Belki geri kafalı, örümcek beyinli diyeceksiniz ama lütfen kendinizi koruyun.
Sevse de, aşkınızdan ölse de bir şeyleri yaşamayı makul görmeyin.
Günümüzde pek çok şey normalleştirilmek isteniyor ama inanın bu kadarı normal değil.
Tamam sinirlenme, bu ne asabiyet.Bir seyler yasayacak olsam kac gundur kendimi harap edip uzulmezdim actigim konu da "gogsumu elledi daha ileri nasil gitmeliyim" olurdu
bende buna istinaden bu gibi şeylerin bence normal olmadığını ama bazılarının normalleştirmeye çalıştığını ifade ederek, kendinizi bu gibi kişilere karşı korumanızı önerdim.Ben cok anlamam iliskilerden
Ama bir erkegin gogus ellemesi normal midir??!
Daha bir kac ay oldu hem de! Yani sonradan elletcem demiyorum tabi ki ama
En azindan kendini tutmasi gerekmez miydi?
Neden yine kullaniliyormusum gibi hissediyorum
Abartiyor muyum hakli miyim
Opusmeyi sevismek olarak algilamamistim ben
Sonucta cogu insan opusuyor ve iliskilerinde boyle seyler olmuyor
Cocuga gel beni elle demedim yani
öpüşmenin verdiği hazla,sıvıları tavan yapan bir erkeğin oranı buranı ellemeye kalkması çokk normal.adam elleri arkada öpüşecek deilya,haz denen bir şey var,burda sıkıntılı olan şey sen rahatsızlığını belli ettiğin halde devam ediyor olması.tepkini çok sert göster,bi kaç günde trip at bak bidaha yapıyormu..
Tamam sinirlenme, bu ne asabiyet.
Tekrar okursan seni rencide edici yada yargılayıcı bir şey yazmamışım.
Gönlün var sende istiyorsun gibi şeylerde yok...
Sadece naçizane bir tavsiyeydi.
İlk mesajında şöyle demişsin
bende buna istinaden bu gibi şeylerin bence normal olmadığını ama bazılarının normalleştirmeye çalıştığını ifade ederek, kendinizi bu gibi kişilere karşı korumanızı önerdim.
Tepkimi koydum zaten artik anladi o da ne oldugunu
Zaten bir daha opersem de ona cok zevk vermeyecek sekilde olacak bir kac saniyelik
Kusura bakmayin lutfen moralim bozuldu baya
Haklisiniz yazmadiniz ama benim o ilk mesajda demek istedigim ellemek istemesinin normal olup olmamasi yani normalse de evet demicektim ben ona
Yok canım kusur değil.
Sana en büyük kılavuz ailendir.
Aileni gözünün önüne al, sence annen yada baban sevgililerin bu gibi yakınlaşmasını normal görür mü?
Bence hiç bir anne baba bunu olağan karşılamaz o yüzden ailelerimiz bizim en iyi kılavuzumuzdur.
ben olaya farklı yerden bakıyorum. öpüşmek normal ama ellerin nerelerde geziyor olması neden bu kadar önemli. aradaki farkı anlamıyorum. Bu konulardaki değer yargıları kişiden kişiye göre değişir.bu sizin bileceğiniz iş. Kullanma kullanılma meselesine de çok takılıyorum. Yaşanan şey iki kişilik. Eğer kullanılmaksa iki taraf da birbirini kullanıyor gibi düşünürüm hep. Neden hep biz kızlarda oluyor bu takıntılar. Kendimizi kullanılıyormuşuz gibi görüyoruz. Siz de onu kullanıyorsunuz bana göre.
Erkek kadını cinsel obje olarak kullanır, kadın erkeğin en fazla cüzdanını kullanır aradaki fark bu? Ve hicbir kadın kullanılmak istemez. yaşları cok kücük."
tamam işte anlatmak istediğim de bu. o zaman öpüşürkende kullanılıyor bu küçük kardeşimiz. öpüşmek ok. ama eller cıssss. bu aradaki farkı kavrayamadım....
canım hemen hemen her ilişkimde oluyor böyle şeyler diyorsun?
acaba sevgililerine cesaretmi veriyorsun?
biraz sanada bağlı böyle şeyler........hani ellesem kızmaz diye düşünebilirler...buna dikkat et canım ..izlenimlerin yanlış olmasın..
Pardon onu ne zaman soyledim?
Eski sevgilim kullanmaya calisti evet ama ben ona herhangi bir izin vermemistim tamamen kendi pis dusunceleri yani
Zaten soyledim burda bende de hata var diye
Konustuk ve hallettik ilerleyen zamanlarda ne olacagina bakarak yonumu belirlemeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?