Utanıyorum, Evim Resmen Çöp Eve Döndü! YARDIM!!

Toz aldığın suya biraz kolonya damlatırsan silerken elektriklenme olmaz ve daha az tozlanır

Günlük rutin işleri yaparsan daha kolay olur..

birikince daha da zorlaşır iş .
.

Ayy çok pis ibret aldım ya
Vallahi hayatın sırrını vermiş gibisin bana :)

ya birde yalnız yaşayan ister istemez işten kaçıyor kendimden biliyorum

yalnız olmadığımı biliyordum ama çözücem bu mevzuyu artık yeter daa!

Sagolasin canim
Gel yamacima sen

gelicem o başlığına da oraların en metamorfoz üyesi olucam. before after kraliçesi olucam .gaza geldim bana ovalayacak bişeyler verin

Konu sahibi temizlik suyuna sirke de dök biraz ve eger inancin varsa nas felak oku suya. Kötü enerjiyi ve nazari kırar. .

aaa evet bu çok mantıklı. zaten bir kaç zamandır annem üzerinde kötü birşeyler var deyip duruyor en aızndan o da aradan çıkar temizlik yapılırken teşekkür ederim

maddi durumun müsaitse çağır bir temizlikçi herşeyi hallaetsin ondan da utanma zten temizlikçiler ne pislikler görmüştür kim bilir

ben çamaşırları makineye atıp balkonu temizlemekle başlarım işe çünkü balkona çamaşır asıcaksın sonra bir çöp poşeti alıp atılacak ne varsa koyar kapının önüne çıkarırım sonra oda oda başlarım temizliğe

canım bende öyle yapacağım artık sana da aynısını tavsiye edeyim evi derleyip topladıktan sonra işte çamaşırlar bulaşıklar biraz da banyo temizliği işinin ehli bir temizlikçi kadın getir her yeri silsin süpürsün camları temizlesin balkonları yıkasın dolapları kapıları yerleri silsin böylece hem ev iyi temizlenir hem sürekli iş düşünüp yorulmazsın biz yalnız yaşayanlara değil haftada bir ayda bir bile kadın getirmek yeterli

yalnız işin ehli temizliği sallamasyon yapmayan her çağırdığında gelen kadın bulmak çok zor

Bence pek sıkıntı yapmayın.Her bayanın depresif olduğu zamanlar vardır.Yavaş yavaş kıyafetleri toplamaya başla sonra çamaşırlardan mutfağa geçiş yaparsın 2 günde biter.

demek benden daha kötüsü varmış bende aynı dertten müzdaribim ama bu kadar kötü degil hiçbişey yapmak iatemiyorum sadece bulasıgı yıkıyor ve evi süpürüyorum o kadar artık kocam bile ne zaman düzeleceksin bu dagınıklıktan bıktım dedi ama elimde degil hep yorgunum anemi ve vitamin eksikliğim var dogumdan beri toparlayamadım insanız ama bazen etrafındakiler en yakının bile seni anlamıyor Allah tan çalışıyorsun bi temizlikci tut ve daha dikkatli ol herseyi de kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…