Utanıyorum, Evim Resmen Çöp Eve Döndü! YARDIM!!

Kızlar temizlikçi daha önce çağırmadım ben anlatır mısınız yarın bir tane çağırsam bir şirketi arayıp neler yapması gerekiyor
Aklina gelecek her yeri temizliyorlar. Koltulari da siliyorlar. Derzleri temizliyorlar. Yani her yeri tertemiz yapiyorlar.

Evinizin sık sık supurulup silinmesi gerek yoksa o toz hic gitmez

benim toza çözümüm şu oladu sıcak su alıyorum çeşmenin sıcak tarafından içine bir kapak arap sabunu atıyorum dene bak ne iz bırakıyor ne bir şey.... süper oluyor memnun kalırsın...

Bu konuyu okuyan ev hanımları hemen,çalışan bayanlarsa akşam gelir gelmez temizlik yapmazsa bişey bilmiyorum..
Aslında temizlik yapmak cok morive edici bişey.hayatım düzene girdi sanıyorsun..ferahlıyorsun
Haydi ben çamaşır suyuyla bi banyo yapıp temizliğe geciyorum.wuhuuuu

Toz bezin iyi değil bence.kendi tozunu arkadan bırakıyor silerken.
Cok iyi toz tutan nanoteknolojik bezler var.3-4lira fazla ver onlardan al.baya iyi oluyor.

ayy benim sadece yattığım oda var orasını ible toplayamıyorum leş gibi mutfaktaki bardaklar odamda. makyaj malzemelire yerlerde, iç çamaşırımı çıkarıp atmışım sağa sola iki tane gardolap var kıyafetleri resmen kusmuş dolaplar, çekmecelerim karman çorman, yerlerde çekirdek kabukları..tek bir oda için bile eriniyorum seni anlıyorum bacımm.. allahım evlenmiyim nolur yoksa adam beni kapının önüne koyar

vay okurken yoruldum

liste yapıyodum vazgeçtim direkt bunun çıktısını alıcam azerinn dedikleri kadar varmışsın. beni de adam et

Önce evin içinde tüm dağınık giysileri renkleri makineye beyazlar kirli sepetine at.
Sonra birçöp poşeti al ve çöp değerinde ne varsa çöpe at . Mutfaktaki kirlileri yıka. Evi süpür. Banyo için bir kovaya çamaşır suyu ve su koyup araba yıkama fırçası ile her yere sür duvar yer vs. Orayı bir saat bırak kendi haline. Aaa bak rrnklilerin işi bitti as onları şimdi beyazları at makineye. Aaaa gittikçe tenizlrniyor. O kuşun kafesi ne durumda diye kara kara düşünüyorum şu an. onunda temizliğe ihtiyacı var. Banyoyu durulaya bilirsin. Rrnklileri çıktığı zaman as. Aaaaa çoğu bitti. Bir kahve yap kendine. Yarın daha iyi bir eve gideceksin. Bir kaç gün yemek yapma dışardan ye

Yarın oldu. Yerleri bir kere de itina ile süpür. Tezgahı ocağı temizle. Toz al. Yerleri sil. Bu suyu mutlaka Dök. Temiz likten sonra en erindiğim iştir benim. O çamaşırları topla şimdi. Al yanına tv de dizi izlerken tek tek katla. Emin ol mutfak taki bulaşık yerdeki dağınık çamaşırı toplarsan gerisi çok daha kolay.

Ondan sonra birden canlanacaksın.

Offf uğraşamam diyorsan bir yardımcı çağar
Aman çevreden yakınlardan olmasın teklam eder

Ben tam tersi aşırı temizlik

Aaaa aynı benim ev :)
11 gündür evde eşim tek başına a
Bence de ben böyle bir tabloyla karşılaşıcam
Haaa ben evdeyken defalarca bu duruma geldi evim :) çünkü ben çok üşengeçimmmm
Bulaşıkları yıkayarak başlamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…