Utanıyorum

Geç doğumda ama amniyotik sıvı azalmasına bağlı zorunlu sezeryanlar olabiliyo değer mi?
Magnezyum zaten içilmesi gerekiyor hamilelikte. Tabi doktoruna danışsın onu belirttim zaten ihtiyacı varsa verir. Zararlı bir şey tavsiye etmedim. Benim geç doğum oldu amniyo sıvısı fazlaydı bile. Ama iriydi normal doğuramadım orası ayrı. :/

Ama hastanedeki doktorlarına da erken doğdu demeniz gerektiğini söyle hastane odasında aileler yanınızdayekn apgar skorundan bahsedip çocuk doktoru şu kadar haftalık şu kiloda şu boyda derse yalanınızla birlikte en güzel gününüz mahvolmasın

Allah hayırlı doğumlar versin sezeryan normal farketmez bi arkadaşım çok sıkı tı yaşadı normal doğumu bekliycem diye kastı kastı 41. Haftada amniyotik sovı azaldı kakasını yedi bebek sarılık vs aylarca küvezler onu gördüğüm için yazdım doktora danışmak şart aynen dediğin gibi

Her şeyi geçtim ilk sayfada yorum yazan arkadaşlarım siz ne kadar minnoşsunuz yaaa ?

"Neden utanıyosun ?" diye iyi niyetle nasıl sormuşlar

Ben okuyunca direk anladım mesela

İçim fesatsa demek

Konu sahibi, size gelince çok üzülüncek bir fark yok. Arada 3-4 ay fark olsa, herkes o kadar erken doğmayacağını bilir ve anlar.
Ama kimse sizin bebeğinizdeki 2 hafta farkı fark etmeyecektir :) etse de nolur allah aşkına

İri bebeği normal doğur
normal doğurmak zorunda kalmamış olman daha iyi bence iri bebekse çok şükür demek lazım

Doğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
Sezeryansa bir ay önce almak istedi doktor vs bir sey diyin. Allah' la kendi aranizda. Baskasina ne. Ama bilinsin istemiyorsaniz. 3 hafta önce almak istedi vs gibi bir sdy diyin. Hesabini yapar ona göre uydurursunuz

Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum
Hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Eşimin eski evliliğinden olan kızı sekiz aylık doğmuş, hiç kuvezde kalmamış, boyu ve kilosuda normal bebek kadarmış. Olabiliyor demekki.

Bu arada unutmuşum 1 ay geç doğan ben(10 ay 10 günde sezeryanla almışlar beni)3 kilo, 2 hafta erken doğan kardeşim(normal Doğum)4.2 kilo doğmuşuz, yani sen ye bacım bebene yazık mazallah besinsiz kalıp birşey olmasın..

Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum
Dik durun bir kere. Kimse hic bir sey diyemez ya. O kadar büyük fark olmuyor 3 hafta erken doganlar gayet normal bebek oluyor.

Hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Eşimin eski evliliğinden olan kızı sekiz aylık doğmuş, hiç kuvezde kalmamış, boyu ve kilosuda normal bebek kadarmış. Olabiliyor demekki.
Bende sekiz aylık 2.900 doğmuşum aslında normal bi bebek 2500 altı düşük doğum ağırlığı olarak geçiyo ondan çok farkedilmeyebilir bide kız mı erkek mi kızlar daha minik doğuyo genelde doktorlarıda uyar erkenden geldi tospaa neyseki geldi bi ay daha kalsa doğuramazmışım de dalga geç

1,5 ay once hamile kaldiniz sanirim. Planli evlilikmiydi bebekten dolayi mi hizlandirilmis evlilik mi oldu. Eger planliysa 1,5 ay sabredemediniz mi,evet toplum olarak yadirgicagimiz seyler bunlar keske yapmasaydiniz... gizlenmesi daha dogru doktorunuzla konusun sezeryanla dogurusaniz erken dogum felan diyebilirsiniz.

Arkadasimin bebegini erken aldilar kimse fatk bile etmedi. Sadece bana yazmisti dpgum aslinda erken sorun var vs diye. Cocuk küvezde de kalmadi. Hatta ona suni samci verdiler normal dogum yapti.

Ya bence çok saldırgan bi yorum olmuş diyelim evlenicekler yıllardır zaten birlikte yaşıyolar yaşam tarzı olarak korunma yöntemleri de her zaman işe yaramıyo bu durum oldu... toplumun herhangi bişey deme lüksü yok bence ki normalde de yok... bu kişinin hassasiyeti yüzünden açılmış bi konu neden çocuk yaptıkları için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…