- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.259
- 548
- Konu Sahibi Bademsekeri0
-
Magnezyum zaten içilmesi gerekiyor hamilelikte. Tabi doktoruna danışsın onu belirttim zaten ihtiyacı varsa verir. Zararlı bir şey tavsiye etmedim. Benim geç doğum oldu amniyo sıvısı fazlaydı bile. Ama iriydi normal doğuramadım orası ayrı. :/Geç doğumda ama amniyotik sıvı azalmasına bağlı zorunlu sezeryanlar olabiliyo değer mi?
Allah hayırlı doğumlar versin sezeryan normal farketmez bi arkadaşım çok sıkı tı yaşadı normal doğumu bekliycem diye kastı kastı 41. Haftada amniyotik sovı azaldı kakasını yedi bebek sarılık vs aylarca küvezler onu gördüğüm için yazdım doktora danışmak şart aynen dediğin gibiMagnezyum zaten içilmesi gerekiyor hamilelikte. Tabi doktoruna danışsın onu belirttim zaten ihtiyacı varsa verir. Zararlı bir şey tavsiye etmedim. Benim geç doğum oldu amniyo sıvısı fazlaydı bile. Ama iriydi normal doğuramadım orası ayrı. :/
İri bebeği normal doğurAllah hayırlı doğumlar versin sezeryan normal farketmez bi arkadaşım çok sıkı tı yaşadı normal doğumu bekliycem diye kastı kastı 41. Haftada amniyotik sovı azaldı kakasını yedi bebek sarılık vs aylarca küvezler onu gördüğüm için yazdım doktora danışmak şart aynen dediğin gibi
normal doğurmak zorunda kalmamış olman daha iyi bence iri bebekse çok şükür demek lazımMagnezyum zaten içilmesi gerekiyor hamilelikte. Tabi doktoruna danışsın onu belirttim zaten ihtiyacı varsa verir. Zararlı bir şey tavsiye etmedim. Benim geç doğum oldu amniyo sıvısı fazlaydı bile. Ama iriydi normal doğuramadım orası ayrı. :/
Yarıda kalmış mesajım iyi bebeği normal doğur komik olmuş inşallah yanlış anlaşılmamışımdırİri bebeği normal doğur
normal doğurmak zorunda kalmamış olman daha iyi bence iri bebekse çok şükür demek lazım
Tabiki çok şükür. Sağlıklı bi şekilde doğdu ya önemli olan o. :)))İri bebeği normal doğur
normal doğurmak zorunda kalmamış olman daha iyi bence iri bebekse çok şükür demek lazım
Sezeryansa bir ay önce almak istedi doktor vs bir sey diyin. Allah' la kendi aranizda. Baskasina ne. Ama bilinsin istemiyorsaniz. 3 hafta önce almak istedi vs gibi bir sdy diyin. Hesabini yapar ona göre uydurursunuzDoğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
Hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Eşimin eski evliliğinden olan kızı sekiz aylık doğmuş, hiç kuvezde kalmamış, boyu ve kilosuda normal bebek kadarmış. Olabiliyor demekki.Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum
Dik durun bir kere. Kimse hic bir sey diyemez ya. O kadar büyük fark olmuyor 3 hafta erken doganlar gayet normal bebek oluyor.Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum
Bende sekiz aylık 2.900 doğmuşum aslında normal bi bebek 2500 altı düşük doğum ağırlığı olarak geçiyo ondan çok farkedilmeyebilir bide kız mı erkek mi kızlar daha minik doğuyo genelde doktorlarıda uyar erkenden geldi tospaa neyseki geldi bi ay daha kalsa doğuramazmışım de dalga geçHiçbir şey olmaz merak etmeyin. Eşimin eski evliliğinden olan kızı sekiz aylık doğmuş, hiç kuvezde kalmamış, boyu ve kilosuda normal bebek kadarmış. Olabiliyor demekki.
Ya bence çok saldırgan bi yorum olmuş1,5 ay once hamile kaldiniz sanirim. Planli evlilikmiydi bebekten dolayi mi hizlandirilmis evlilik mi oldu. Eger planliysa 1,5 ay sabredemediniz mi,evet toplum olarak yadirgicagimiz seyler bunlar keske yapmasaydiniz... gizlenmesi daha dogru doktorunuzla konusun sezeryanla dogurusaniz erken dogum felan diyebilirsiniz.
Embiriyo yani tup bebek ya.gulme krizine girdim ve bebegim uyandi...Koydurup ne kızgece gece çok güldüm
Benimde koca uyanacaktıEmbiriyo yani tup bebek ya.gulme krizine girdim ve bebegim uyandi...
8 aylık doğdu dersin ne olucak kim bilecekDoğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?