- 23 Şubat 2017
- 424
- 320
- 103
- Konu Sahibi Bademsekeri0
-
Yaw yanlış yazmışım 15 gün geç doğmuşum ben bu arada..Bu arada unutmuşum 1 ay geç doğan ben(10 ay 10 günde sezeryanla almışlar beni)3 kilo, 2 hafta erken doğan kardeşim(normal Doğum)4.2 kilo doğmuşuz, yani sen ye bacım bebene yazık mazallah besinsiz kalıp birşey olmasın..
ne kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz ya. yaptığınız her şeyin arkasında durmayı öğrenin ya da hiçbir şey yapmayın.Bebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
yakin zamanda arkadasim sekiz aylik 3 kilo 400 gr dogurduErken doğum diyecem zaten başka çarem yok ama yengem erken doğum yaptı mesela onun bebekleri 1750 gram doğdu benim kızım şimdiden 2500 kilo olmuştur hani kilosundan anlarlar diye
Çok mu ince düşünüyorum bilmiyorum
Bu kadar strese girme bebeğe yazık. Olan olmuş. 2 hafta için de kendini bu kadar üzdüğüne değmez. Kimse de bişey anlamaz.Bebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
yok bekle 42 gaftada dogum yapanlar var 37 hafta dersun allah tardimcin olsun bebek iri dersinDoğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
Benim bir arkadaşımın başına geldi bu 7,5 aylık dogdu dediler ama gününde doğdu dedeler babaneler sevinçten oraları kurcalamadilar hiç belki sizinde öyle olurNe bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum
Dindarlikla bunun ne alakasi var herkes hata yapabilir. Kiyasladiginiz duruma bakin. Onlar dindar bize gore, kuzeni evlenmeden hamile kalmis.. Simdi siz burda neyi ima etmeye calistiniz yada kendizimi ovdunuz merak ettim..Eşimin tarafı bizin tarafa göre daha dindardır. Bızden sonra kız kuzenı evlendi. Daha bır ay gectı hamıle dıye haberı geldı. Hanı anlaşıldı evlenmeden önce bir birliktelık oldugu ilk geceden dıye ustu kapatıldı ama bellıydı. Bir ayda belırti gecıkme falan anca olur dımı :))) suan bebegı 1 yasında kımse de yadırgamıyor gayet unutuldu bıle. Onemsenmıyor. Bosuna uzulmeyın. Hatta sız deyınce aklıma geldı benımde burada okuyunca. Boşa stres yapıp bebegınızı de kendınızı de uzmeyın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?