Utanıyorum

Nasıl türedi bu bayan çok doğrucu nurellalar herkes azizle azize bi burda ki meteor yağmuru yorumlara maruz kalanlar marjinal...

Yaw yanlış yazmışım 15 gün geç doğmuşum ben bu arada..

bence iki buçuk ay daha içinizde tutun daha sonra çıkarırsınız. yoksa millet ne der
Bebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
ne kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz ya. yaptığınız her şeyin arkasında durmayı öğrenin ya da hiçbir şey yapmayın.

Sizin hamile kalma tarihinizi ( aslında seks yapma tarihinizi) hesaplayacak sapık insanlar var mıdır ki çevrenizde hem de bebeğin doğduğu heyecanlı ve Mutlu bir günde bunu hesaplayacak insanlar? Diğer üyelerin söylediği doğum hikayelerini kullanın bu sapıklar için ne diyim.

eşiniz arkanızda durduğu sürece gerisine tezek yemek düşer.
sizin üstünüze gelen olursa ortalığı velveleye verip üste çıkın
çok ciddiyim
SENNN BANA NE DEMEK İSTİYOSUN HIĞĞĞ ayyy lohusayım bayılazammm şakkk
bir cinnet her şeyi halleder

Ne zaman eleştiriye maruz kalacağım bir an gelse he diğer İnsanları düşünüp rahat ederim eleştiren insanların ayıpları daha çok o sokakta ahlak dersi veren insanların kızları daha yollu namus icin kafa kesen adamların ahlakı daha kötü sen boşver elalem ne der diye güzel günleri düşün hayatın tadını çıkar dünya insanı ol gerisi teferruat

Kusura bakmayin ama ilişkiye girerken hamile kalma olasılığı var yani bu yeni birşey değil yüz yıllardan beri var ve iki yetişkin insan bunu bilir. Lütfen arkasında durmiyacağınız şeyler yapmayın. Ve elalemi cocugunuzdan daha fazla önemsemeyin ne demek az yemek cocuk kilo almasin diye? Size birsey diyimmi karninizdaki bebek sizden gerekli vitamini besinleri aliyor siz onu az yemekle kücültemessiniz sadece kendiniz aç kalirsiniz o yüzden yapmayin. Hem dünyanin sonu degil bu bir cok cocuk böyle dünyaya geliyor. Utanmayın elalemi de önemsemeyin bukadar. Atdığınız adımların arkasında durun anne baba olacaksınız cesaretinizi toplayın biraz

Aman dert ettiğin şeye bak herkes azize mi günahsız mi ki herkez ne halatlar yiyor da üste çıkıyor sende 37haftaliksa tam arada büyük fark yok sen şimdiden biraz önde gidiyor gelişimi erekn doğum olabilirmiş de yerini yap erken doğdu falan diyene dayanamadı Zagar de şakaya vur kapat üstünü hadi anlaşıldı bı şekilde doktor dan duydular kime yani kocan arkanda mi biti hayırlısı ile doğsun da

Bence sen şimdiden erken doğum riskim var diye annene falan söyle, alt yapı olsun.

Eşimin tarafı bizin tarafa göre daha dindardır. Bızden sonra kız kuzenı evlendi. Daha bır ay gectı hamıle dıye haberı geldı. Hanı anlaşıldı evlenmeden önce bir birliktelık oldugu ilk geceden dıye ustu kapatıldı ama bellıydı. Bir ayda belırti gecıkme falan anca olur dımı :))) suan bebegı 1 yasında kımse de yadırgamıyor gayet unutuldu bıle. Onemsenmıyor. Bosuna uzulmeyın. Hatta sız deyınce aklıma geldı benımde burada okuyunca. Boşa stres yapıp bebegınızı de kendınızı de uzmeyın.

bebek dogunca kimsenin aklina bile gelmez ne zaman oldugu
erken dogdu dersiniz olur biter

yakin zamanda arkadasim sekiz aylik 3 kilo 400 gr dogurdu

Sen bebeğini kucağına al, o zaman milletin ne dediğini umursamayacaksın bile.

Ayrıca millete ne kocasından hamile, ne zaman olduğu kimseyi ilgilendirmez. Sen kendini suç işlemiş gibi hissedersen seni suçlayan çok olur. Densiz biri çıkıp sorarsa "kocamla seviştiğim tarih sizi niye ilgilendiriyor" dersin. Kimseyi ilgilendirmez. Rahat ol. Sağlık dilerim bebeğe de sana da.

Ooo oda birseymi bide benim hikayeme bak. Esimle yurtdisinda evlendik 5 Ekimde ayni gun regli oldum. 25 Kasimda buyuk dugun yapicaktik aileler gelince. Ailem onun ailesi biliyor 5 Ekimde evlenince ayni evde yasiyicagimiz. Benim yasim 27 esimin ki 35 korunmadik hic zaten esimdeki bir problemden dolayi doktoru belki cocugun olmayabilir demis. Ben bunu biliyordum evlenmeden once. Ben tamamen kadere birktim herseyi.

Ne oldu dersin 25 kasimdaki dugun de 7 haftalik ikizlere hamileydim ve kusmaktan helak olmustum. Dugun gunu ikinci kez gelinlik giydigim de bitsede gidip uyusam dedim.

Tabi Turkiyede ki herkes benim dugunu 25 Kasim saniyor. Tum hamilegim burnumdan geldi herkese yalan soylemek zorunda kaldik. Isin kotusu ikiz oldugu icin 34 haftada dogdular. Biz herkese Agustos sonu dedik 4 Haziranda dogdular.

Bilmem hala arkamdan konusan varmidir. Ama bildigim burdan bir arkadas laf etmistiki benim iki dugunume de geldi. Kendi kizi Hamile koca felan da yok ortada.

Arada Esimin Doktorunun kulaklarini cinlatiyorum aklima geldikce. Ikizlerden sonra bir bebegimiz daha oldu bu arada.

B
Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum
Benim bir arkadaşımın başına geldi bu 7,5 aylık dogdu dediler ama gününde doğdu dedeler babaneler sevinçten oraları kurcalamadilar hiç belki sizinde öyle olur

Dindarlikla bunun ne alakasi var herkes hata yapabilir. Kiyasladiginiz duruma bakin. Onlar dindar bize gore, kuzeni evlenmeden hamile kalmis.. Simdi siz burda neyi ima etmeye calistiniz yada kendizimi ovdunuz merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…