- 20 Nisan 2007
- 4.071
- 10.484
- 733
- 45
- Konu Sahibi Bademsekeri0
-
erken dogum diyeceksiniz kapanacak konu..sizinle mi doktora geliyorlar nerden bilecekler kaç haftalık bebek.Doğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
yok öyle düşünmeyin konu içinde dindar olan ve olmayan kapalı acık diye yazılmadan anlaşılmıyor yapılan yorum.illa o iki sınıf insan tipi belli olacak.Dindarlikla bunun ne alakasi var herkes hata yapabilir. Kiyasladiginiz duruma bakin. Onlar dindar bize gore, kuzeni evlenmeden hamile kalmis.. Simdi siz burda neyi ima etmeye calistiniz yada kendizimi ovdunuz merak ettim..
Çok ince düşünüyorsunuz.Erken doğum diyecem zaten başka çarem yok ama yengem erken doğum yaptı mesela onun bebekleri 1750 gram doğdu benim kızım şimdiden 2500 kilo olmuştur hani kilosundan anlarlar diye
Çok mu ince düşünüyorum bilmiyorum
Doğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
Fazla zaman kaybetmemiş evlenmişsiniz ve milletin hafta hafta oturup hesaplayacağını sanmıyorum. ki milletin ne düşündüğü de önemli olmamalı yakın çevreniz de zaten o kadar ince hesap peşine düşmez. Üstelik evlisiniz.Nisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
Benim ilkokul arkadaşım 35 haftalık Doğum yaptı.Evlendikten 1 yıl Sonra hamile kaldı yani aklınıza bir şey gelmesinNe bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum
Nisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
Valla istemsizce güldüm okuyuncaOoo oda birseymi bide benim hikayeme bak. Esimle yurtdisinda evlendik 5 Ekimde ayni gun regli oldum. 25 Kasimda buyuk dugun yapicaktik aileler gelince. Ailem onun ailesi biliyor 5 Ekimde evlenince ayni evde yasiyicagimiz. Benim yasim 27 esimin ki 35 korunmadik hic zaten esimdeki bir problemden dolayi doktoru belki cocugun olmayabilir demis. Ben bunu biliyordum evlenmeden once. Ben tamamen kadere birktim herseyi.
Ne oldu dersin 25 kasimdaki dugun de 7 haftalik ikizlere hamileydim ve kusmaktan helak olmustum. Dugun gunu ikinci kez gelinlik giydigim de bitsede gidip uyusam dedim.
Tabi Turkiyede ki herkes benim dugunu 25 Kasim saniyor. Tum hamilegim burnumdan geldi herkese yalan soylemek zorunda kaldik. Isin kotusu ikiz oldugu icin 34 haftada dogdular. Biz herkese Agustos sonu dedik 4 Haziranda dogdular.
Bilmem hala arkamdan konusan varmidir. Ama bildigim burdan bir arkadas laf etmistiki benim iki dugunume de geldi. Kendi kizi Hamile koca felan da yok ortada.
Arada Esimin Doktorunun kulaklarini cinlatiyorum aklima geldikce. Ikizlerden sonra bir bebegimiz daha oldu bu arada.
Bu iyi beslenmiş dersin.Bişey olmaz 2 hafta erken doğdu de nolucak olana çare var da ölene çare yok derler sen de üzüleceğine öyle dersin ,üzme bebeğini deNe bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum
Evlenmişsiniz işte neden utanıyorsunuz?Nisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
Doğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
Erken doğum diyecem zaten başka çarem yok ama yengem erken doğum yaptı mesela onun bebekleri 1750 gram doğdu benim kızım şimdiden 2500 kilo olmuştur hani kilosundan anlarlar diye
Ya boşverin. Kim bilecek ki. Doktorunuz aile bireylerine tek tek açıklama mı yapacak bebek 9 aylık diye.Erken doğum diyecem zaten başka çarem yok ama yengem erken doğum yaptı mesela onun bebekleri 1750 gram doğdu benim kızım şimdiden 2500 kilo olmuştur hani kilosundan anlarlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?