Ben şimdi ortaya salıncam adamın fotosunu şey gibi oldu ya Kemal sunalın filmi vardı ya hababam sınıfında kızlar buluşma ayarlıyordu ama kimseye söyleme aramızda diye bütün sınıfa yayıyorlardı onun gibi oldu
Eleman çirkin değil saç tipini, tarzını değiştirse yakışıklı bile sayılır ama tarzı çok kötü, tam gözümüzde canlandırdığımız gibi nargile cafe kekosu tarzı var
Burda çok övdüm o yüzden itici gelmiş olabilir normalde güzel giyinir fotoğraftaki gibi bir şey giymezdi. Orda göründüğünden de farklı ama neye yarar yazdığım şeyleri yaptı yani
Önceki konunda 40 kadar yorum yapmış biri olarak bir fotoyu da ben hakettim bence. Bi yolla bakalım. Benim erkek zevkim biraz farklıdır o yuzden beğenirsem digerleri linçlemesin
Ben şimdi ortaya salıncam adamın fotosunu şey gibi oldu ya Kemal sunalın filmi vardı ya hababam sınıfında kızlar buluşma ayarlıyordu ama kimseye söyleme aramızda diye bütün sınıfa yayıyorlardı onun gibi oldu
Eli yuzu duzgun ama siradan bir cocuk, yani tarzinida degistirse sokaktakilerin yarisi böyle zaten ama bundan cok daha onemlisi kendisinde inanilmaz bir bit yavrusu vibe'i var, ben guvenip elini tutamazdim mesela. (sozlukteki karşılığına bkz, uslup cezasi almak istemiyorum yeniden )
Önceki konunda 40 kadar yorum yapmış biri olarak bir fotoyu da ben hakettim bence. Bi yolla bakalım. Benim erkek zevkim biraz farklıdır o yuzden beğenirsem digerleri linçlemesin