Utanıyorum...

Attı hiç beğeniceğim bir tip değil piremses tipli ben boylelerini beğenmem bana erko tiplu lazim ayrica Tr de bundan seri üretim var

Çocukta değil 35 yaşında.

Ay aynen bit yavrusu baktım anlamına
Bir de cilveliydi y…k

Kendisinin işi yoktu 35 yaşında
Ayhh elemek için bir adamı şurası bile yeterli körkütük aşık olmayın Allah aşkına işsiz güçsüz karı kız peşinde koşan tipi afilli erkeklerden ne anlıyorsunuz kendinizi bu kadar değersiz mı görüyorsunuz? Terapiye devam edin lütfen

Ayyy yarıya kadar okudum rezil herifin teki bunun için mi gözyaşı döktün!

Erkeğin yakışıklısı çirkini olmaz, iti kopuğu ve efendisi olur der anneannelerimiz =)
Burda sorun senin bu kadar suren bi ilişkide takılı kalman.
demek ciddi bi boşluk var içinde.
bu adam sadece bi nesne senin için.
ulaşamadın, yarım kaldı, çok anlam yükledin falan.
Bunların farkında olur ve kendini anlamaya çalışırsan aşarsın.

Millet ne dertlerle uğraşıyor. Evlat acısı çekiyor. Açlık çekiyor . Bayrak vatan toprak acısı çekiyor. Sen instegramda bulduğun abaza için intihar et emi. Ne acıysa artık.

Millet ne dertlerle uğraşıyor. Evlat acısı çekiyor. Açlık çekiyor . Bayrak vatan toprak acısı çekiyor. Sen instegramda bulduğun abaza için intihar et emi. Ne acıysa artık.
Bunlarla onun ne alakası var afedersin de ? Burda herkes birşeyler paylaşıyor herkese aynı şeyimi yazıyorsun?

Bunlarla onun ne alakası var afedersin de ? Burda herkes birşeyler paylaşıyor herkese aynı şeyimi yazıyorsun?
Yani gözünü aç ergen medya olayından çıkın. Kullanılmışsın apaçık belli. Kendine işine hayatına odaklan. Takip etmeyi bırak bu seni zaten yıpratır. Tamamlanmamış ilişki herzaman can yakar. İstesen de tamamlanmayacak gelse gene gidecek. Kalsa aldatacak. Başa sarmaktan sen bitersin o değil. Zaman girince araya kendine zaten çok kızacaksın napmışım diye . İnsan 2 ci defa da çok seviyor inan

doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim bu da zamanla geçecek yapacak bir şey yok

Bende onu anlamıyorum o kadar anlam yüklemişim ki bana seneler gibi geldi. Sanki yıllardır tanıyormuşum gibi onu. Zaten o yüzden herşey bir anda yaşandı.
Tabi dediğin gibi o boşluk var bir de…
Ben kendimi düzeltmedikçe o boşluk hiç dolmayacak ya bunu ya da gelecekte yine hayatıma biri girecek bu sefer o bir şeyler götürecek. Bu seferde hadi baştan onu unutmaya çalışacağım belki de.

Bilmiyorum içimdeki sevme sevilme ihtiyacı hep vuruyor beni böyle.. unutması da zor oluyor benim için.
Bunları bu yaştan sonra nasıl aşıcam düzelticem bilmiyorum.

Böyle cümle kuran bir adama nasıl birşeyler hissediyorsunuz pes gerçekten. Bunlar ne iğrenç ne avam sözler. Bu lafından sonra bu adamın yüzüne nasıl baktınız?

Böyle cümle kuran bir adama nasıl birşeyler hissediyorsunuz pes gerçekten. Bunlar ne iğrenç ne avam sözler. Bu lafından sonra bu adamın yüzüne nasıl baktınız?
Ben biraz laf sokuyordum..

O an sinirlendiği için öyle demiştir diye düşünmüştüm. Şok oldum aslında bu söylediğine.
O an sağlıklı düşünemedim. Evet yine baktım yine hoşlandığımı söyledim. Yine yaşadık bir şeyler.

32 yaşında sosyal medyadan tanışıp 2 ay takıldığın, işi gücü olmayan bommboş insan için mi bu kadar dertleniyorsun gerçekten?
Ben takılmadığım için üzülmüş olabilir miyim bu zamana kadar. Hem başka şeylerde vardı. Tek üzüldüğüm bu değildi

Ben takılmadığım için üzülmüş olabilir miyim bu zamana kadar. Hem başka şeylerde vardı. Tek üzüldüğüm bu değildi
diğer konunu da okudum. adam gayet yolunda hayatında devam ediyor. senin düsünmeyi birakip sosyallesmen, kendine yeni meşgaleler bulman lazım.

Bak bu çok doğru bi tespit. 2 ayla kurtulman aslında büyük şans, ilerde anlayacaksın.
Böyle saçma bi adama hissettiğin güzel duygular için ilerde kendine çok kızacak ve güleceksin.
Burda çok üstüne gelmişler, mantıklı bi şekilde bakınca haklılar da ama bi çoğumuz böyle saçma sapan heriflere anlam yükleyip aşık olmadık mı ? Ben çok oldum valla. Ha ben çok gururluyum, tipik oğlağım asla duygularımı belli etmem karşıya ama içimde neler neler yaşarım. Ama işte aslında bu duygular bizle alakalı, karşı taraf aslında hıyarın teki.

İçindeki sevilme ihtiyacını da asla dışardan sevilerek gideremezsin. Ben o yanılgıya kapıldım ama içimdeki boşluk daha da büyüdü. Bu yaştan sonra nasıl aşacağına takılma, sadece kendini sevmenin kendine değer vermenin yollarını bulmaya çalış. O zaman hayatına giren insanların kalitesi de artıyor. Ben nerdeyse 40 yaşındayım yeni yeni kendimi sevmeyi öğreniyorum. Yaşa takılma.

Bu zımbırtıya da aşık olduysan yapacak bi şey yok. Otur şiir yaz, yazı yaz, duygularını yaşa kendi kendine. Sonra bitiyor zaten =)
Özetle içinde bulunduğun durumun bu herifle hiçbir alakası yok aslında.
Olay tamamen senle ilgili.
Bu gider, başkası gelir.
Sen kendini değiştirmedikçe, kendini algılayış biçimini, hayattan ve ilişkilerden beklentilerini revize etmedikçe böyle hayırsız uğursuz sana kıymet vermeyen tiplere çekilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…