utanıyorum :(

arkadaşlar sizinde sevgiliniz eski sevgilileri aratsa sonrasında yalan söylese ve siz yalanını ortaya çıkarsanız sizde çok kızarsın belki daha da büyük tepkiler verirsiniz. ben demiyorum ki arkadaşımız tamamen suçlu ki eşi de çok büyük bir ihtimalle aradığını itiraf etse bu kadar büyütmezdi ufak bi tartışma yaşanır kapanırdı bence eşinin asıl kızdığı nokta yalan olmuş. yalan söylemesi çok büyük bir hatası olmuş . eşinin boşanırdım demesi sinirdendir bence. ama bir müddet o yalandan dolayı ister istemez sürdürecektir tavrını . güveni zedelenmiş. güvenden dolayı ne ilişkiler yitip gidiyor. hak verin biraz. evet hamile kadına bu kadar da yapılmaz ama gururu incinmiştir. ki konu sahibi arkadaşımızda hatasını kabul eediyor zaten ondan o bebişine iyi baksın. her bebek kısmetli gelir :emir_bebek::emir_bebek: eminim barışıcaklardır eşiyle :16:

ahh canım çok üzüldüm keşke baktığınızı inkar etmeseydiniz sonuçta bitmiş gitmiş merak ettm falan derdin bu kadar sinirlenmezdi belkide inş. çocuk doğuncaya kadar aranız düzelir canım

keşke geçmişe değil geleceğe baksaydınız. üzüldüm gerçekten hemde hamilesiniz, inş en kısa zamanda herşey düzelir.eşiniz aynı şeyi yapmış olsa side üzülür kızardınız onun için size kızdığı zaman ses etmeyin,güvenini kazanmaya çalışın, gönlünü alın ... ne diyeyim bilemedim ki:26: herşeyin düzeleceğini umuyorum:31:

arkadaşlar merak merak diyorsunuz evet bi merak olabilir insanda. ama evli insan kocasından ve doğacak bebeğinden başka bişey merak etmez. kişiler mi merak ediliyor. neden eski mahalledeki ayşe fatma değil. ilkokul arkadaşım lale değilde eski sevgilim olsun merak ettiğim . hemde bir defa değil defalarca her haftanın belirli günü açıp bakacağım . yapmayın eşleriniz sevgilileriniz yapsa bunu yapamaz edemez aldattı dersiniz elinizi vicdanınıza koyun . herkes takmış adamın sinirle boşanırım dediğine. neden o kadar yazanın içinden cımbızla çekip alıyorsunuz ki o cümleyi bunu anlayamadım ben ... aynı şey 3-5 gün sonra başınıza gelse anlıcaksınız hiç biriniz ört bas etmez. düşünün ki arkadaşın kocası bunu yapmış olsa ''hamile kadın tüü yazıklar olsun karaktersiz herif der hepimiz adama muhalefet olurduk '' kimse yalan diyemez buna. ayrıca arkadaş kendi hatasını kabul ediyor ama siz burda adamın boşanırım demesine takmışsınız adamı neredeyse ipe götürceksinizz....

boşuna demiyorlar şu fesmidir nedir nice yuvalar yıkıyor.tamam senin durumun meraktan ama bunu nasıl anlatabilirsinki sen hata birken yalan söyleyerek 2 etmişsin Allah yardım etsin işin zor güvensizlik duygusu evlilikte bitiş noktasıdır

arkadaşlar merak merak diyorsunuz evet bi merak olabilir insanda. ama evli insan kocasından ve doğacak bebeğinden başka bişey merak etmez. kişiler mi merak ediliyor. neden eski mahalledeki ayşe fatma değil. ilkokul arkadaşım lale değilde eski sevgilim olsun merak ettiğim . hemde bir defa değil defalarca her haftanın belirli günü açıp bakacağım . yapmayın eşleriniz sevgilileriniz yapsa bunu yapamaz edemez aldattı dersiniz elinizi vicdanınıza koyun . herkes takmış adamın sinirle boşanırım dediğine. neden o kadar yazanın içinden cımbızla çekip alıyorsunuz ki o cümleyi bunu anlayamadım ben ... aynı şey 3-5 gün sonra başınıza gelse anlıcaksınız hiç biriniz ört bas etmez. düşünün ki arkadaşın kocası bunu yapmış olsa ''hamile kadın tüü yazıklar olsun karaktersiz herif der hepimiz adama muhalefet olurduk '' kimse yalan diyemez buna. ayrıca arkadaş kendi hatasını kabul ediyor ama siz burda adamın boşanırım demesine takmışsınız adamı neredeyse ipe götürceksinizz....

Kesinlik ile haklısınız hanfendi tamam merak diyelim sürekli bakmış ama eşine bir de inkar etmiş adam bu yalanı öğrendiğinde sinirlenmiş şimdi bana yalan söyledi kesin bir şey var bu işte diye düşünmeye başlamıştır o sinir ile boşarım demiştir. Burada ki arkadaşlar belki eşlerinin yada sevgililerin bakmasına aratmasını belirli günler rahatsız olmazlar belki ama ben ne yapmaya çalışıyor diye iç geçiririm üstüne bir de yalan yakalarsam içime kurt düşer hali ile.

1-konu çok abartılmış eşiniz tarafından
2- ıp ten nasıl yapmışta bulmuş sizin baktığınızı falan. öyle kolay değil ki... neden bu ıp ve mac adreslerini kullanırlar ki gerçekçi olmak için..

2- ıp ten nasıl yapmışta bulmuş sizin baktığınızı falan. öyle kolay değil ki... neden bu ıp ve mac adreslerini kullanırlar ki gerçekçi olmak için..

yoo bilen biri gayet kolay bulabiliyor biz de birini bulmuştuk öyle bilgisayrdan anlayan bi arkadaşım yaptı benim
sanırım adam karısının yalan söylediğini anlamıştır panik filan yaptıysa kadın o da ispatlamak için ıpye bakmıştır

Arama gecmisinden bakmistir ipten sadece uzman kisiler bulur ama arkadasin haftalarca aratmasini bende anlamadim ustune bide yalan soylemsi keske yalan soylemeseydi umarim sorunlarini halletmislerdir

bunu bende anlamadım yani arama geçmişine bakmak kolay orası tamam ama ıpden face arama geçmişine aynı bilgisayardan bakıldığına emin olmuş.
:26:

aslında biraz saçma o bilgisayardan geçmişe baktıysa ıpye ne gerek var ki evde zaten iki kişi yaşıyo o bilgisayarı kim kullanacak ki başka
bunun gibi bi platform olsa kimin ne yazdığını ıp adresinden bulursun da diğer türlüsü saçma

aslında biraz saçma o bilgisayardan geçmişe baktıysa ıpye ne gerek var ki evde zaten iki kişi yaşıyo o bilgisayarı kim kullanacak ki başka
bunun gibi bi platform olsa kimin ne yazdığını ıp adresinden bulursun da diğer türlüsü saçma

faceden bulabilir geçmişte yaptıklarını gösteriyor çünkü .... hareket dökümünden bakmıştır .. silmemiş konu sahibi ordan görmüştür eşi çok kolay ... bakmayı akıl etmiş ama bare silmeyide akıl etseydi ...yazık olmuş ...

Sorun yaratmasını anladım bu durumun eşinizle sizin aranızda ama bence eşiniz çok abartmış.

Olmuş bitmiş sonuçta olay, madem hamilesiniz bazı şeyleri düşünmeli bence.

Sizi bu kadar üzmeye hakkı yok.

Ayrıca bu sebeple ne diye boşansın sadece blöf yapıyor.

Sizde bir süre huyuna gidin düzelir her şey :31:

bunu bende anlamadım yani arama geçmişine bakmak kolay orası tamam ama ıpden face arama geçmişine aynı bilgisayardan bakıldığına emin olmuş.
:26:

ip i öğrenme gerçekten çok basit bunu kolaylaştıran bir çok program mevcut. Msn den konuşılanalrı bile iplerini bulabilirisn bulabilirsin ama bir ama database gibi bir veri durumu söz konusu olmalı yani şu şekilde anlatayım canım... O arama yaptıktan sonra 2 saat yada 10 ay önce o iple neler yapılmış falan bunlar bana hikaye gibi geldi geçmişten bakmak daha mantıklı. alt tarafı tarayıcıyı açıp ctrl+h yapcak :27:

6 yıldır pc okuyorum ben faceden arama yaptıgını ipten anlayan ilk defa :53:

eşim ilk aşkım hiç basıma gelmedı ama yapan oldugunu bılıyorum. ve utanılıcak bır konu oldugunuda dusunmuyorum.[/QUOTEüzerime

üzerime alınmıyorum çünkü neye göre cevap yazdığınızı anlamadım.utanılacak bir konu diye bişeyde yazmadım.açılmış konulara saygım sonsuz neye göre beni itham ettiniz onuda anlamdım.Ayrıca size başınıza böle bişey geldimi diyede sormadım

Back
X