utanıyorum :(

ahh ahh inşallah ama umutlu değilim pek bu konuda :18::18:

suan boyle dusunmen normal..
ama bak kocan gelınce nasıl alacak gönlunu..

seytan durtuyor,sacma seyler yapılabılıyor..
daha kotusude olabılırdı allah korusun..
ne nıyetle yaptıgını o gelınce ızah eder..
belkı gercekten öylesıne yaptı..bılemeyız..
sonucta kocanın sana olan ılgısını en ıyı sen bılıyorsun..

kotu bı durum olsa emın ol hıssedersın..

ya o kadar güveniyordum ki eşime birşey bulacağımı bile düşünmüyordum o kadar emindim yane, gördüğümde şok geçirdiğim gerçekten şok hani filmlerde olur elin ayağın tutmaz, hiçbirşey görmez duymaz olursun ya öyle daldım gittim bir süre , heralde yanlış oldu dedim bi daha baktım ama doğru görüyordum, eşim zaten rahat insandır benim aldatacağını hiç düşünmezdim ama artık hergün bu şüphe ile uyanacağım en kötüsüde bu sanırım:18::18::18:

sen de tepkini net olarak koy bence daha 4üncü aydan bunlara başlaması hiç hoş değil ya
bu duruma katlanmayacağın sinyalini ver
yani ben olsam heralde öyle yaparım çünkü güvensizlik çok kötü birşey insanın tüm yaşamını etkiliyo en mutlu anlarda bile facee girdiğinde aklınıza kurt düşücek rahat oturamıcaksınız acaba napıyo diye bilgisayarla ugraşsa sinirden kuduracaksınız yanımda oturmuyo napıyo acaba diye
bence facebooku kapattırın en iyisi bu olayı basit bir şey gibi geçiştirmeyin
artık sosyal paylaşım siteleri amacını aştı
inanın çok normal bi şekilde konuştuğunuz insanlar facebookta sapıtıp saçmalıyolar. orayı ayrı bi alem gibi algılıyolar heralde. ben bu yüzden kaç arkadaşımı engelledim sayısını bile bilmiyorum. baktığında çok efendi gibi duran insanlar nasılsın diye yazmaya başlıyo sonra cevap konuşmayı bi şekilde uzatıp çok başka yerlere çekmeye çalışıyolar
sizin eşiniz de şu an fotoları beğenir sonra fırsat bulursa muhabbet kurmanın yollarını arar benden söylemesi
tabi bu herkes için geçerli değil ama sizin eşiniz açık açık söylemiş beğendiğini zaten

suan boyle dusunmen normal..
ama bak kocan gelınce nasıl alacak gönlunu..

seytan durtuyor,sacma seyler yapılabılıyor..
daha kotusude olabılırdı allah korusun..
ne nıyetle yaptıgını o gelınce ızah eder..
belkı gercekten öylesıne yaptı..bılemeyız..
sonucta kocanın sana olan ılgısını en ıyı sen bılıyorsun..

kotu bı durum olsa emın ol hıssedersın..

ya evet şuan hani aldatma gibi bi durum yok , sadece beğenmiş tabe bu küçük birşey değil sadece dediğime bakma tabi de umarım daha mantıklı izahlar yapar , yine aynı şeyleri söylerse ben ne cevap veririm bilemiyorum bile

sen de tepkini net olarak koy bence daha 4üncü aydan bunlara başlaması hiç hoş değil ya
bu duruma katlanmayacağın sinyalini ver
yani ben olsam heralde öyle yaparım çünkü güvensizlik çok kötü birşey insanın tüm yaşamını etkiliyo en mutlu anlarda bile facee girdiğinde aklınıza kurt düşücek rahat oturamıcaksınız acaba napıyo diye bilgisayarla ugraşsa sinirden kuduracaksınız yanımda oturmuyo napıyo acaba diye
bence facebooku kapattırın en iyisi bu olayı basit bir şey gibi geçiştirmeyin
artık sosyal paylaşım siteleri amacını aştı
inanın çok normal bi şekilde konuştuğunuz insanlar facebookta sapıtıp saçmalıyolar. orayı ayrı bi alem gibi algılıyolar heralde. ben bu yüzden kaç arkadaşımı engelledim sayısını bile bilmiyorum. baktığında çok efendi gibi duran insanlar nasılsın diye yazmaya başlıyo sonra cevap konuşmayı bi şekilde uzatıp çok başka yerlere çekmeye çalışıyolar
sizin eşiniz de şu an fotoları beğenir sonra fırsat bulursa muhabbet kurmanın yollarını arar benden söylemesi
tabi bu herkes için geçerli değil ama sizin eşiniz açık açık söylemiş beğendiğini zaten

face kapattırmak çözüm değil bence başka şeyler var görmeyeceğim bir sürü site var üye olur yapmak istedikten sonra her şekilde yapar erkek bu . evet aklıma kurt düşecek yalan değil sürekli içimi kemircek bende bunu istemiyorum zaten bu nedenle adam akıllı oturup konuşacağım yarın bakalım yine saçma sapan cevaplarmı verecek bana

Son düzenleme:
face kapattırmak çözüm değil bence başka şeyler var götmeyeceğim bir sürü site var üye olur yapmak istedikten sonra her şekilde yapar erkek bu . evet aklıma kurt düşecek yalan değil sürekli içimi kemircek bende bunu istemiyorum zaten bu nedenle adam akıllı oturup konuşacağım yarın bakalım yine saçma sapan cevaplarmı verecek bana

doğru istese her şekilde yapar ama mantıklı olan hatasını kabul edip bi daha yapmaması
böle sokakta da görüp beğeniyoruz tarzı cevaplar çok saçma ve kırıcı geldi bana. özrü kabahatinden büyük gibi birşey olmuş
umarım doğru düzgün konuşup halledersiniz o da bi daha yapmaz ama bu durumu kabullenmiş gibi davranmayın sadece tepkinizi net olarak ortaya koyun
çünkü bazı kadınlar sinirlense de kavga etmek istemediklerinden susup geçiştiriyolar
adamlar da cesaret buluyo sonra nasılsa iki parlayıp sönüyolar diye düşünüyolar

ya evet şuan hani aldatma gibi bi durum yok , sadece beğenmiş tabe bu küçük birşey değil sadece dediğime bakma tabi de umarım daha mantıklı izahlar yapar , yine aynı şeyleri söylerse ben ne cevap veririm bilemiyorum bile

yanı aynı durumda ben olsam ve esım yıne aynı cevaplarla bana gelırse;
esıme rahatsız oldugum seylerı anlatırım,evlı erkegın bunları yapmasının hos olmadıgını soylerım
pışkın pışkın cevap verırse olay buyuyebılır..
ama yok hala normal sekılde kendı tarafından haklı cıkmaya calısıyorsa,senınde gonlunu almaya calısarak..
kırılır,küserım..dahada konusmam onunla..
hatasını anlayıp bana gelmesını beklerım..
sen haklısın,benım bunu yapmam lazımdı dıyene kadar tepkımı koyarım..
daha 4 aylık evlısınız,simdiden ıplerı onun elıne verme..

doğru istese her şekilde yapar ama mantıklı olan hatasını kabul edip bi daha yapmaması
böle sokakta da görüp beğeniyoruz tarzı cevaplar çok saçma ve kırıcı geldi bana. özrü kabahatinden büyük gibi birşey olmuş
umarım doğru düzgün konuşup halledersiniz o da bi daha yapmaz ama bu durumu kabullenmiş gibi davranmayın sadece tepkinizi net olarak ortaya koyun
çünkü bazı kadınlar sinirlense de kavga etmek istemediklerinden susup geçiştiriyolar
adamlar da cesaret buluyo sonra nasılsa iki parlayıp sönüyolar diye düşünüyolar

Güzel tabir oldu özrü kabahatinden de büyük evet. Sokakta konuştuğumuz için çok net olamadım insanlar geçiyordu yanımızdan falan eve geldiğinde daha net olacağım göz yumarsam daha beteri ile karşılaşabilirim

face kapattırmak çözüm değil bence başka şeyler var görmeyeceğim bir sürü site var üye olur yapmak istedikten sonra her şekilde yapar erkek bu . evet aklıma kurt düşecek yalan değil sürekli içimi kemircek bende bunu istemiyorum zaten bu nedenle adam akıllı oturup konuşacağım yarın bakalım yine saçma sapan cevaplarmı verecek bana

Bence de kapattırma. Yapacağı varsa yapar zaten her türlü, bırak açık kalsın da yaparsa görürsün hiç olmazsa. Ama basit erkek beyni işleyişi gibi görünüyor "aa güzel kızmış dur beğeniyim, yatmıyorum ya ":44:Düz mantık:19:

yanı aynı durumda ben olsam ve esım yıne aynı cevaplarla bana gelırse;
esıme rahatsız oldugum seylerı anlatırım,evlı erkegın bunları yapmasının hos olmadıgını soylerım
pışkın pışkın cevap verırse olay buyuyebılır..
ama yok hala normal sekılde kendı tarafından haklı cıkmaya calısıyorsa,senınde gonlunu almaya calısarak..
kırılır,küserım..dahada konusmam onunla..
hatasını anlayıp bana gelmesını beklerım..
sen haklısın,benım bunu yapmam lazımdı dıyene kadar tepkımı koyarım..
daha 4 aylık evlısınız,simdiden ıplerı onun elıne verme..

taktikleride aldım sırtımyere gelmez benim şimdi:1::1::1:
çok teşekkür ederim millan :16:

konu sahibesi başlığını sıkıntım ile işgal ettiğim için kusuruma bakma olurmu ?

beni hala sevmese bırakır giderdi dimi? 10 haftalık bebeğimi de aldırmamı söylerdi dimi

tamam suçlusun ama bu kadar yüklenme kendine bebeğini düşün akışına bırak.
zor tabi birkaç gün önceki düzeni arıyorsun.
şimdi kocan sana böğle yükleniyor ama kendi yapsa binbir bahane söylemişti ve affetmiştin.
kötü düşünme silkelen normal bir şekilde devam etmeye çalış hayatına.
eşinin facebook varmı böğle bir şey eşin de yapmış olabilir. bu kadar sana yüklenmesi kendi suçunu bastırıyor olmasın.

hak veriyorum söylediklerine bende,biraz sert çıkmaya çalıştım ama çok kırılmıştım pek belli edememiş olabilirim , eşimin nöbeti vardı o sıralarda fazla konuşamadıkda, bu yaptığının beni kırdığını çok üzdüğünü söyledim. Ben aynı şeyi yapsam acaba sen nasıl tepki verirdin dedim . Önce birşey demezdim dedi sonra da bilemiyorum ne tepki vereceiğimi belki çok kızardım dedi. beğenebilirim sokaktada beğeniyoruz sadece beğen tuşu yok basamıyoruz dedi, bende artık beni beğenmediğini bu nedenle artık başkalarına baktığını düüşnmeye başlıyorum dedim. Ben seni seviyorum seni hep beğeneceğim dedi. Ama şunu söyledi ki baya düşündürüyor beni , eğer Angelina Jolie ile evlenseydim 6 ay sonra ona karşıda isteksizlik başlardı cinsel anlamda diyorum dedi bu kimle evlensem böyle olacaktı dedi :26::26::26:
Ay çok şaşkınım şuan :43::43:

Öyle saçmalık olurmu ya...O zaman her 6 ayda bir boşansın başkasıyla evlensin. Özrü kabahatinden de büyükmüş. Neyse canım sen üzülme ama bunun altında da kalma. Soğuk davran hatta senden soğudum demekten çekinme. Ya bu erkekler sıkıştıklarında saçmalamaya başlıyorlar o yüzden söylediklerini takma kafana yok öyle bir dünya 6 ayda herşeyin bittiği. Ama burnundan getir.

Eşinde zırvalamış kusura bakmada ne varmış facebookta geçmişten birini arattıysan. Ne var bunda insan meraklı bir mahlukattır. Geçmişindekilerin şimdi ne yaptığını kadın erkek farketmez merak edebilir. Sanki aldatmışsın gibi yok çocuk olsa boşarım... Evlilik o kadar basit mi? eş olmak, baba olmak insan azıcık eşine güvenir yahu güvenmiyorsun madem yanında ne diye tutuyorsun dimi... Bence sakinleşmesini bekle al karşına konuş.

Öncelikle gebeliniz hayırlı olsun inş sag salim bebeginizi kucagınıza alırsınız ve eşinizle sorunlarınızı halledersiniz ama benim merak ettigim birşey var arkadaşım hadi 1 kere 2 kere yada 3 kere arattınız ama haftalarca aratmaz haftalarca aramanızı ben anlamadım cidden ve üstüne eşinize yalan söylediniz eşiniz bu kadar ısrarla eski sevgilisini aratsa haftalarca ve size yalan söylese tepkiniz ne olurudu

Öyle saçmalık olurmu ya...O zaman her 6 ayda bir boşansın başkasıyla evlensin. Özrü kabahatinden de büyükmüş. Neyse canım sen üzülme ama bunun altında da kalma. Soğuk davran hatta senden soğudum demekten çekinme. Ya bu erkekler sıkıştıklarında saçmalamaya başlıyorlar o yüzden söylediklerini takma kafana yok öyle bir dünya 6 ayda herşeyin bittiği. Ama burnundan getir.

evet dimi o zaman evlenmesin yada 6 ayda bir boşansın başkası ile evlensin. Ben zaten soğuk duruyorum elimden gelidğince bunu korumaya çalışıyorum bakalım akşama ne olacak :26::26::26:

erkeklerde bunu çok yapıyor kk de hep okuyoruz çoğumuzda konu sahibine kocan meraktan bakmıştır olabilir büyütme affet diyoruz biz kadınlar böyle affediciyiz hep alttan alıyoruz ama erkekler öyle mi hemen boşanma lafını bile edebiliyorlar.resmen çifte standart:19:bence de meraktan insan birkaç kez bakabilir ama çok sık yapılıyorsa bana da normal gelmezdi.bir daha böyle bir hataya düşme.eşin sakinleşince al karşına güzelce konuş.onu çok sevdiğini yanlış yaptığını bir daha olmayacağını falan söyle eşini en iyi sen tanıyorsun ona göre konuş gönlünü al:31:

bak canım açık açık söylemek gerekirse çok büyük hataların var. hatan demiyorum hataların. 1. hatan eski sevgililerini ne bahane ile olursa olsun aramaman lazımdı 2. hatan eşin bunu görünce inkar etmemen lazımdı çünkü sizin evinizde senin eski sevgililerini kim hangi amaçla aratabilir ki böyle bir yalan söylediğin için eşin ıp nosuna kadar araştırmıştır. eşinin şuan ki verdiği tepki benim ne eksikliğim vardı da gidip eskii sevgililerini merak edip arattırdı olmuştur. belki de sen evet hayatım ben aradım ama inan sadece merak için başka bir şey yok deseydin o zaman bu tartışma çok uzamazdı. ama senin yalanını yakalamak onun gururunu emin ol çok kırmıştır. 3. hatan şuan hamilesin ve kendine dert ettikçe o bebek bundan etkileniyo çünkü ilk ayların ve bu aylar çok önemli. şimdi aynısını eşin sana ne hissederdin onu ne kadar zamanda affederdin ve seni affetmesi için ondan neler yapmasını beklerdin bunları düşün ve öyle davran derim :26:

eşine söyle aldatmak faceden bır erkeğe bakmakla olmaz dışarıda binlerce erkek var hepsını görünce gözünü mü kapatacaksın veya eski sevgilini yolda görsen geri dönüp bakmamak için kaçacak mısın? Yolda gördün diye bu aldatmak mı dıyecek çok merak edıyorum yalan söylemek kötü evet ınanmaz ama kendını kanıtlamalısın bu dediklerim gibi konuş ama üstüne varma onu sevmesen evlenıp cocuk yapmazdın eskı sevgılını sevsen zaten ona varırdın saçmalamasın

Back
X