Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi diyorum altdan ala sevdigi yemekler surprizler yap
bi diyorum naz ayp
bu kiz ikisini ayni anda nasil yapicak :))
kari$ik bi durum valla
Allah yrdimcisi olsun
kk kadınlarını hiç anlayamıyorum.Bu durumu içinizden birinin eşi yapmış olsaydı demediğiniz kalmazdı.
Ayyy öyle şey mi olur hemen boşan,nasıl kabul edersin böyle bir şeyi der, adama da ardı arkası kesilmeyen hakaretler, yakıştırmalar yapardınız.
Şimdi ise bir bayan yaptığı için abartmayın, büyütülecek bir şey değil diyerek durumu normal göstermeye çalışıyorsunuz. Çok ilginç gerçekten...
gercekten oylesıne begenmıste olabılır,ünlü bırı veya manken falan mı sandı acaba
evlı bı erkegın sıradan bırının resmını begendıgını dusunmek ıstemıyorum hala..
ya o kadar güveniyordum ki eşime birşey bulacağımı bile düşünmüyordum o kadar emindim yane, gördüğümde şok geçirdiğim gerçekten şok hani filmlerde olur elin ayağın tutmaz, hiçbirşey görmez duymaz olursun ya öyle daldım gittim bir süre , heralde yanlış oldu dedim bi daha baktım ama doğru görüyordum, eşim zaten rahat insandır benim aldatacağını hiç düşünmezdim ama artık hergün bu şüphe ile uyanacağım en kötüsüde bu sanırım:18::18::18:
evet farkettim ama maalesef sıradan biri canım , normal bir kız işte
Yalnız konu sahibi kendi sorunu için açtı başlığı , ben işgal etmiş oldum
benım mıdem bulandı ama senın mıden bulansın ıstemıyorum..
suan sankı benım kocam yapmıs gıbı sınırlendım..
ona ne kı elalemın kızının fotosundan..
yasakla kocana faceyı falan..ılla accaksa senın yanında acsın..
begencekse beraber begenın bıseylerı
cok lazım sankı..begendı de nooldu![]()
meraktan baktım dediğimde ben neden bakmıyorum kimseye diyo...
yok canım yasaklamam benim öyle bir yapım yok , bir daha adam akıllı konuşurum rahatsız olduğumu belirtirim ,bakalım ne seçim yapıcak yok ben anlamam ben böyleyim mi dicek yoksa bir daha olmazmı ??? :26::26::26:
inşallah ıcını rahatlatcak,soru ısaretlerını kaldıracak cevapları verır sana..
guven olmadan olmuyor cunku..
allahım kocalarımızı,bızlerı sasırtmasın![]()
Anlamadigim bir nokta var.
Siz esinizle evlendiginiz zaman ondan önce ciktiginiz kisilerin cetelesini mi verdiniz ona?
O nerden biliyor her ciktiginiz adami, adini soyadini?
Anlamadigim bir nokta var.
Siz esinizle evlendiginiz zaman ondan önce ciktiginiz kisilerin cetelesini mi verdiniz ona?
O nerden biliyor her ciktiginiz adami, adini soyadini?
kk kadınlarını hiç anlayamıyorum.Bu durumu içinizden birinin eşi yapmış olsaydı demediğiniz kalmazdı.
Ayyy öyle şey mi olur hemen boşan,nasıl kabul edersin böyle bir şeyi der, adama da ardı arkası kesilmeyen hakaretler, yakıştırmalar yapardınız.
Şimdi ise bir bayan yaptığı için abartmayın, büyütülecek bir şey değil diyerek durumu normal göstermeye çalışıyorsunuz. Çok ilginç gerçekten...
amin canım aminnnn
inşallah verir bakalım yaşayıp göreceğiz
ilgi, alakan ve yardımların için çok teşekkür ederim millan gerçekten çok sağol![]()
valla benım burda karnım agrıyor,karı kocaların arası boyle sacma seylerden dolayı bozulunca..
kendı basıma gelmıs gıbı uzuluyorum..
sen içini ferah tut,kocanında angelınası sadece sen ol ınsallah![]()