• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum..

Duş ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti verin kendisine, en kolayı. Daha da anlamaz ve kokarsa açık açık konuşun, hayatta hiç çekemediğim şey kokan insanlar, nasıl sabrediyorsunuz :12:

canım bilgisayar çıktısı al. farklı bir üslup kullan. senin olduğunu anlamaz. güzel bir dille kırmadan yazabilirsin.

Bencede
Hatta farklı bir mail adresi alıp, mailde atabilirsiniz, kibar bir üslupla anlatırsınız
Evet evet bence bu çok mantıklı..

bence git bu sıralar kendimi çok ağır kokuyormuş gibi hissediyorum de sanırım terliyorum sendede oluyormu falan de

Son düzenleme:
Arkadaslarin da soyledigi gibi parfum-deodorant- roll on falan hediye edebilirsiniz. Bir de cok mu sacma olur bilmem ama bir gun hamama gidelim birlikte deseniz, birlikte gitseniz guzelce temizlenir sonrasinda kullanir parfumu falan. Baska turlu kizi banyoya sokup yikayacak degilsiniz.

Bi site varmış adını gizliyormuş ama ter kokuyosun falan gibisinden mail gönderiyormuş tam hatırlayamadım şimdi ama kesinlikle gizli oluyormuş.

Bence o senin yakın arkadaşınsa kesinlikle söylemelisin.
Çünkü onca insan ondan rahatsızsa arkadaşını bu kötü durumdan kurtarmalısın.
Zaten samimiyseniz kırılmaz.
Acaba yediklerinden dolayı falan mı kokuyor,
Kıyafeti mi kokuyor,
Yoksa banyo mu yapmıyor?

Eğer kıyafeti vs. ise parfüm hediye edebilirsiniz..
Ya da kokulu duş jelleri tenine gidebilecek şekilde.. :31:

arkadaşım acayip derecede pis kokuyor bundan rahatsız oluyorum tabiki benden başka bi çok kişide onun küçük düşmesini istemiyorum bunu ona söyleyemem utanırım ne yapcammm

Canım akadasım yapacagın sey acık

Arkadasını al karsına dedıkodu yapıyormus gbı soyle her gun ben banyo yapıyorum de genelde her gun banyo yapmayanlar kokuyor hadı olsun max 2 gun koltuk altı stık fılan kullanmıyanlar cok ter kokuyor fılan de

Bi site varmış adını gizliyormuş ama ter kokuyosun falan gibisinden mail gönderiyormuş tam hatırlayamadım şimdi ama kesinlikle gizli oluyormuş.

terkokuyorsun.com denemedim ben ama önce bi kendi mailini yaz dene bakalım nasıl sonuç çıkıyor :)

Sınıfımızda bi kız arkadaşımın da koku problemi var ama sanırım regl döneminde daha fazla artıyor bu koku. normal zmanlarda fazla rahatsız etmiyor ama bazı günler acaip derecede rahatsız olduğumuz oluyordu. arkadaşının da regl döneminde kokusu olabilir mi? yani sürekli değilse tabi.
mutlaka seninle aynı şeyi düşünen arkadaşların vardır onlarla muhabbet arasında koku sorununa getirin meseleyi,o da farkındaysa zaten anlar. Ya da diğer kızların da dedği gibi bi sepet yaptırabilirsin,beraber alışveriş yaparken "şu roll onu kullanabilirsin,gerçekten çok işe yarıyor" gibi şeyler de söyleyebilirsin.
Aklıma da başka bişey gelmiyor valla çok zor bi durum .s

Bence gizliden soyleme, email, isimsiz notlar karsidaki kisiyi rencide edecektir bence. Dusunsenize boyle birseyin size yazildigini... Kimbilir kimler farketti, kim yazdi, arkamdan mi konustular, dalga mi gectiler diye dusunmez mi insan... Benim icin bunu yapmak alay etmek gibi birsey. Bana bu yakin arkadasim tarafindan yapilsa cok alinir, hayal kirikligina ugrardim ya.

Madem samimisiniz, al karsina tum iyi niyetinle soyle be canim. Samimiyetinize guvenerek onun iyiligi icin soyledigini soyle. "Ortam icinde farkedip de arkandan konusmasinlar, seni bakimsiz bir kiz sanmasinlar canim arkadasim" filan de. :)
Gerek yok gizli mektuplarla kizi uzmeye.

Son düzenleme:
arkadaşın belki koktuğunun farkında değildir.

öyle maildir kağıtla yazıp bırakmaktır ne kadar kırıcı ya kıran kişi ben olmayayım diye böyle şeyler yapılmamalı bence.

madem yakın arkadaşın onu kırmadan söyle.

mesela şu şekilde diyebilirsin ya canım kırılma ama sanki son birkaç gündür senden kötü bir koku geliyor anlayamadım.kıyafetini yıkamadan mı giydin falan gibisinden dersen sanki genel değil de en azından son günlerde koktuğunu düşünüp arkadaşın da çok alınmaz.sonra da diyebilirsin ki ben şu deodorantı kullanıyorum sana da tavsiye ederim terlesem de hiç kokmuyorum.sen ne kullanıyorsun değiştir istersen ne biliyim parfümün neydi diyerek onu da deodorant ve parfüm kullanmaya teşvik edebilirsin.

Son düzenleme:
Kesinlikle söyle.Sen eziyet çekeceğine o üzülürse üzülsün.

Geçen dönem ben de böyle bir konu açmıştım.Kızın annesi öldü diye acıyıp söylemiyordum.Sonuç ne mi oldu bu acıdığım kız benim çantalarımı,valizlerimi maffedip,mutfak eşyalarımı çalıp gitti!!!

Sonra aradım koktuğunu söylediğim içim rahat etti:47:

Kimseye acımıyacaksın bu devirde gerçekten.Koskoca insan,hem de kadın olcak dikkat etsin hijyenine.Sen zorunda mısın onun pis kokusunu çekmeye.

en iyisi karşıma alıp sylemek çok uzun süreli arkadaşm olsa çok samimi olsak sylerim hemen okul arkadaşm arada bize geliyo annemde çok rahatsız oluyyoo

valla zor bir şey benimde başımda aynı sorun söylersem biliyorumki kıyameti koparır ama napalım bırakıyım koksun dedim artık:)

Benimde oyle yakinimda biri var cok pis kokuyo sanki altina kacirmis 1 ay yikanmamis ama soyleyemiyorum soylememde acikcasi senden duyar sen kotu olursun birak koksun baskalarindan duysun daha iyi cok rahatsiz oluyosan uzak dur mesafe koy

böyle bi konuda ay falanca böyle kokuyo ay bu böyle bu şöyle denmez
hele de senin iyiliğin için söylüyorum ama pis kokuyorsun hiç denmez
çünkü senin iyiliğin için söylüyorum cümlesini arkadaşın algılamayacaktır çünkü devamında olumsuz bişi sölüyosun
bence bigün çarşıda gezerken aa parfüm bakacaktım bugünlerde duyduğum bi iki koku var gelsene beraber bakalım dersin
hatta kızın zevklerini vs biliyosan parfümleri koklarken aa bak bunu sen seversin bi denesene dersin olur biter
ama zart diye herşeyi birden sölemenin karşıdakini kırmaktan başka bi yere gideceğini düşünmüyorum güzel kardeşim
ha şu da bi yöntem olabilir kızla çok yakınsanız gidip geliyosanız bırak seni genelde yıkanırken bilsin hep :1:
yani o geldiğinde duştan çıkmış ol aradığında saçımı yıkıyodum de ne bileyim bu tip şeyler model alınarak ve sonradan öğrenilen şeyler konusu da açılırsa deki kız olmak zor valla suyun içinde geçiyo ömrümüz hatta 2günde bir banyo yapmazsam rahat edemiyorum vs dersin olur biter muhabbetin derinliklerini sen daha iyi biliyosn canım

Ben olsam ben de kırılmasından korkar söyleyemezdim .
Güzel bir hediye sepeti yapabilirsin.
İçine duş jeli roll-on parfüm vücut losyonu alıp koyabilirsin.
Banyo yaparken liflenmezse de kokar.
Bu parfüm olayı geçici bir çözüm sadece.
Biraz idare eder onu da seni de.Ama parfümler bitince nolacak ?
Açıkça konuşsan olmaz.Sürekli de parfüm alıp duramazsın.
Onunlayken "daha dün banyo yaptım ama gene kötü kokuyorum galiba.O kadar da lifleniyorum hayret birşey"
De bence.Muhakkak o an kendinden de şüphe edecektir.

aslında ben parfümü konu bi şekilde açılmış olsun diye söledim kılıf bi yerde :1:
yoksa zaten temiz bi vücut olmadan parfümü o kadar sık ki değişen hiçbişi olmaz daha da berbat olur
o yüzden konu sahibi bence hep yıkanıyo görünsün arkına :9:

Back
X