- 15 Ekim 2016
- 7.197
- 12.891
- 248
- Konu Sahibi kucukprensssss
-
Valla Fake derdim ama tanidigim bir kadin 3 cocugunu birakti kiz arkadasiyla yasiyor lezbiyen ikisi de cocuklar babalarina anlatiyormus Annem ve x abla yatakta ciplakti diye cocuklariniza acidim esinize sorsak sikinti yok o da gelsin kivrilsin aramiza diyebilir artik sasirtmiyor hicbir sey beni.Merhaba 40 yaşındayım 15 yıldır evliyim. 2 çocuğum var. Çalışıyorum iyi bir maaş alıyorum. Eşimle severek evlendim. Başıma böyle bir şey gelmeseydi asla ayrılmayı düşünmezdim.
Başıma gelen şey. Felaket kınanacağımı biliyorum ama yazıyorum. Çalıştığım yerde çok samimi olduğum bir kız arkadaşım vardı. Hala en yakın arkadaşım. Ama aramızdaki sevgi farklı bir sevgiye aslında aşka dönüştü. Aramızda cinsel bir şey yok. Sarılma ufak tefek öpücük temas var tabii ki. Normalde de çok sık görüştüğümüz için ve aynı cinsiyette olduğumuz için kimse bir şey fark etmiyor tabii ki. Zaten dosttuk artık aramızdan su sızmıyor gibii oldu. Sorun şu ki ilk bu iş bu hale geldğinde arkadaşım eşini kıskanmıyırum hatta ben de evlenirim sen benim nikah şahidim olursun tarzında iken şu an çok kıskanıyor. Sürekli evde neler oldu gibi öptü mü dokundu mu böyle soruyor. Çünkü duyguları çok arttı. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz geziyoruz nerde ne yenir böyle şeyler yapıyoruz. Eşimle çok eğlendiğim söylenemez. Cinselliği zaten oldum olası sevmedim. Artık hiç canım istemiyor. Yani ben ayrılmak ailem için istemiyorum. Ama arkadaşımı da kaybetmek hiç istemiyorum hem onu çok seviyorum hem üzülsün istemiyorum. Eşim tabii ki anlıyor sorguluyor gözünün içine bakamıyorum. Bu süreçte eşime hiçbir duygum kalmadı aşık diildim zaten ama severim iyi adamdır beni hiç üzmedi. Ama beraber yaşamak istediğim kişi kesinlikle eşim diil. Çocuklarım olmasa ayrılırdım ve tam manasıyla hayatımı çok mutlu yaşardım. Onla olmak istiyorum hep yanyana. Görmediğimde özlüyorum ve üzülmesine de katlanamıyorum. Eşimin izin günlerinde ağlamaktan helal oluyor. Bu yola böyle başlamadık ama şu an iki aşık bir gün birlikte yaşamayı hayal ediyoruz.
Siz olsanız ne yapardınız.
Benim bir arkadaşım 23 yaşına kadar kadınlarla ilişki yaşadı ve cinsellikte buna dahil ama hep bir şeylerin yanlış olduğunu hissediyorduk ,biz daha sonra yeni yeni keşfetti eşcinselliğini ve belki 4-5 senede ancak tamamen kabul edip hayatını şekillendirdi sonra yurt dışına taşındıTürkiye’de de var aslında ama sizin bizim gibi insanlar olduğundan bilinirlilikleri yok, ancak hikayelerini bilen birileri olur da şöyle de bir şey yaşanmıştı diye anlatırsa biliniyorlar.
Evet bir kısmı mecbur kalıyor, gay ve biseksüel olan erkek arkadaşlarım var, bir kısmı benimle yaşıt bir kısmı bizlerden epey büyük, bu bahsettiğim kişi bizden 20 yaş kadar büyük ve büyükler arasında 50 yaşından sonra bile olsa cinsel yönelimini saklamadan yaşayan tek kişi, diğer büyükler saklamak zorunda kaldı, benimle yaşıtların da bir kısmı toplum baskısı yüzünden yurtdışına gitti.
HeeeKonu çok uzun sonuç lezbiyen mi olmuş
Yaşıtlarım olanların çoğu ergenlik döneminde kendilerini fark etti ama toplum baskısı çok yoğun oluyor cinsel yöneliminiz yüzünden, ailelerine bile baskı vardı, aileleri çocukları üzerinden eleştirilince ebeveynler de çocuk üzerinde baskı kurmaya başlıyordu.Benim bir arkadaşım 23 yaşına kadar kadınlarla ilişki yaşadı ve cinsellikte buna dahil ama hep bir şeylerin yanlış olduğunu hissediyorduk ,biz daha sonra yeni yeni keşfetti eşcinselliğini ve belki 4-5 senede ancak tamamen kabul edip hayatını şekillendirdi sonra yurt dışına taşındı
Zaten dediğiniz gibi görünür olmak da çok zorlayıcı olur toplumda ,özellikle orta yaş üstü bir adam için hayal edemiyorum Fransız Kafka romanı gibi
Yetkililere sesleniyorum, artık şuraya bi kusma emojisi koyuverin.Merhaba 40 yaşındayım 15 yıldır evliyim. 2 çocuğum var. Çalışıyorum iyi bir maaş alıyorum. Eşimle severek evlendim. Başıma böyle bir şey gelmeseydi asla ayrılmayı düşünmezdim.
Başıma gelen şey. Felaket kınanacağımı biliyorum ama yazıyorum. Çalıştığım yerde çok samimi olduğum bir kız arkadaşım vardı. Hala en yakın arkadaşım. Ama aramızdaki sevgi farklı bir sevgiye aslında aşka dönüştü. Aramızda cinsel bir şey yok. Sarılma ufak tefek öpücük temas var tabii ki. Normalde de çok sık görüştüğümüz için ve aynı cinsiyette olduğumuz için kimse bir şey fark etmiyor tabii ki. Zaten dosttuk artık aramızdan su sızmıyor gibii oldu. Sorun şu ki ilk bu iş bu hale geldğinde arkadaşım eşini kıskanmıyırum hatta ben de evlenirim sen benim nikah şahidim olursun tarzında iken şu an çok kıskanıyor. Sürekli evde neler oldu gibi öptü mü dokundu mu böyle soruyor. Çünkü duyguları çok arttı. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz geziyoruz nerde ne yenir böyle şeyler yapıyoruz. Eşimle çok eğlendiğim söylenemez. Cinselliği zaten oldum olası sevmedim. Artık hiç canım istemiyor. Yani ben ayrılmak ailem için istemiyorum. Ama arkadaşımı da kaybetmek hiç istemiyorum hem onu çok seviyorum hem üzülsün istemiyorum. Eşim tabii ki anlıyor sorguluyor gözünün içine bakamıyorum. Bu süreçte eşime hiçbir duygum kalmadı aşık diildim zaten ama severim iyi adamdır beni hiç üzmedi. Ama beraber yaşamak istediğim kişi kesinlikle eşim diil. Çocuklarım olmasa ayrılırdım ve tam manasıyla hayatımı çok mutlu yaşardım. Onla olmak istiyorum hep yanyana. Görmediğimde özlüyorum ve üzülmesine de katlanamıyorum. Eşimin izin günlerinde ağlamaktan helal oluyor. Bu yola böyle başlamadık ama şu an iki aşık bir gün birlikte yaşamayı hayal ediyoruz.
Merhaba 40 yaşındayım 15 yıldır evliyim. 2 çocuğum var. Çalışıyorum iyi bir maaş alıyorum. Eşimle severek evlendim. Başıma böyle bir şey gelmeseydi asla ayrılmayı düşünmezdim.
Bisex olabilirsiniz ama öyle olsanız bile 40 yasina kadar fark edersiniz yani. Artı olarak bu yaştan sonra aksiyon almanın bi manası yok. Kocanla devam etCinsel yönelimim değişti gibi bir şey diil bu. Aksine evlenene kadar erkeklerden hoşlandım. Eşimden de hoşlandım. Yani bundan sonra bir kadından hoşlanırım gibi bir durum yok. Aslında konu cinsellikten uzaktı.
GayKonu çok uzun sonuç lezbiyen mi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?