Utanmalı başlık

Cinsel yönelimini 50 yaşında keşfeden de var toplumsal baskıdan dolayı asla bunu düşünemeyen bir çok insan var.
Katılıyorum, bu yaşına kadar cinsel yöneliminin farkında olmamış olabilir, belki aslında lezbiyendi de ya da dediğiniz gibi biseksüel.

Bir tanıdık 50’li yaşlara kadar evli çocuklu bir aile babasıydı, hem toplum baskısı hem de çalışma hayatının sekteye uğramaması için emekli olana kadar aile babası olarak tanındı, emeklilik sonrasıysa asıl cinsel kimliğini yaşamaya başladı.

K kucukprensssss cinsel yöneliminizden utandığınız için mi başlığa “Utanmalı başlık” yazdınız bilmiyorum lakin asıl kendinizi ayıplamanız gereken eşinizi aldatıyor olmanız.

Abooo

İki taraflı bir yerden patlak verecek en sonunda.Dahada kötü olma ihtimali var .Bilmiyorum kemdime dürüst olurdum.Nihayetinde insanlar benim hayatımdaki her hangi bir durumu yani böyle bir durum olmasada daha başka herhangi bir durumu anlayabilir anlamayabilir beğenebilir beğenmeyebilir benim için fasa fiso .Sonuçta insanlar kıskançlık korku yada başka sepeplerle kendi ahlak yargılarına yada hayat görüşlerine uymayan durumlara farklı farklı tepkiler verebilir . .Eşime karşı hiç birşey hissetmiyorum yazmışsınız Bu sözden sonra söyleyecek pek birşey kalmıyor bence geriye .Benim sizi tastik etmem yermem hak vermem yada vermemem durumu değiştirmez .Her zaman seçim yapılır sonuçları yaşanır. .Konuya tek yorumum bu .Bu kadar objektif olabildim .

Ee hemen ceza almış üye olmadı ama

İki gündür baydınız artık. Yok cinsiyet değiştireceğim aşkolar, yok kız arkadaşımı öptüm.
Gidip kumda oynayın.

Kız sen bizi mi yokluyon yoksa , bana ergenlerin lezb fantezisi gibi geldi malum çok severler ha değilse de aldatma haricinde gayet doğal ve normal bişey, ne varsa kadınlarda var
Kız yok niye yokliyim sizi ahahaha tövbe. Ben heteroseksüelim ama ergenlik çağında lezbiyen biseksüel durumları hep aklıma takılırdı. Sjdjfkfkf konu sahibi eşini aldatıyor, böyle paravan evlilik iki tarafı da mutsuz eder.

İkinci kısma tamamen katılıyorum Aldatma kısmı hoş olmamış dsdhs birinden birini seçip diğerinden ayrılmalı. Twix reklamındaki gibi, ikisini de dene tarafını seç konu sahibi

Sız saka mısınız ya ? İlk başta normal bırıyken esınızle severek evlenmısken , aklınıza bır kadına aşık olmak nerden geldı Allah aşkına ? Yanı ılk baştan böyle olsanız gerçekten anlıcam hıc bır zaman da gadırgamadım . Sımdı esınıze çocuklarınıza yazık degıl mı ya ? Benım annem böyle bırsey yapsa bır daha yüzüne bakmam ve ondan nefret ederım . Kı bence herkes böyle olsagıns ölseydı bundan ıyıydı der ya

Türkiye’de hiç hikaye duymamıştım çok enteresanmış gerçekten bir yandan da üzücü insanların buna mecbur hissetmesi.
Muhtemelen konu sahibini neyin içinde olduğunun hâlâ farkında değil o yüzden nasıl bir adım atacağını kestiremiyor

Ben şeye de takıldım cinselliğe hiçbir zaman düşkün değildim diyor belki de erkekle yaşadığı için miydi acaba?

Türkiye’de de var aslında ama sizin bizim gibi insanlar olduğundan bilinirlilikleri yok, ancak hikayelerini bilen birileri olur da şöyle de bir şey yaşanmıştı diye anlatırsa biliniyorlar.
Evet bir kısmı mecbur kalıyor, gay ve biseksüel olan erkek arkadaşlarım var, bir kısmı benimle yaşıt bir kısmı bizlerden epey büyük, bu bahsettiğim kişi bizden 20 yaş kadar büyük ve büyükler arasında 50 yaşından sonra bile olsa cinsel yönelimini saklamadan yaşayan tek kişi, diğer büyükler saklamak zorunda kaldı, benimle yaşıtların da bir kısmı toplum baskısı yüzünden yurtdışına gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…