Utanmalı başlık

Kadın ya da erkek fark etmez. Eşini aldatıyorsun ve bunu yapman evliliğin bitmesi gereken bir durum. Eşinden boşan belki o da kendi hayatına bakacak. Sen ilişkini yaşa diye paravan bir evliliğin içinde olmak zorunda değil adam. Çocuklarım , ailem vs bunları da geçin. Eşini aldatan biri zaten onları çoktan gözden çıkarmıştır.

Eğer artık eşinize karşı bir şey hissetmiyorsunuz bosanin tabii ki.. ne diyebiliriz ki.. iş arkadaşınız ile olan ilişkinize de bir şey diyemiyorum. O evli mi?

Karşınızdaki kişinin hemcinsiniz olması eşinizi aldattığınız gerçeğini değiştirmiyor. Hafifletici sebep değil.

Üniversiteden tanıştığım 40 yaşlarında evli çocuklu bir abla vardı. Öğretmen proje ödevi verdiğinde hep bana yazardı. Bazen de eşiyle ilgili derdini paylaşırdı. Bir gün bana tamamen içini açtı 2 yıldır bir kadına aşık olduğunu onu çok sevdiğini söyledi. Şaşırdım baya ama tepki vermedim. Hem eşini seviyor hem de kız arkadaşını arzuluyormuş. Bu durum ne zamandır var, daha önce var mıydı ona hiç sormadım. Konuyu kapattım kısa kestim. Kendisine mutluluklar diledim. Cinsel yönelim bir anda değişen bir şey mi sanmıyorum?

Cinsel yönelimini 50 yaşında keşfeden de var toplumsal baskıdan dolayı asla bunu düşünemeyen bir çok insan var.
Lezbiyenden ziyade biseksüel olabilirsiniz.
Yani sizi çok iyi anladigi için bu duyguyu hissettiğinizi düşünmüyorum çünkü arkadaşlarla öyle olur zaten genelde
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Eşiniz ogrense ne yapar onu da bilemiyorum erkekler karşı cins değilde kadın olunca farklı davranabiliyor

Yarısını okudum, sizin gibi insanlar yüzünden lezbiyenlik fantezi olmaktan ileri geçemiyor ve çok ciddi travmalarla baş etmemiz gerekiyor, siz hem toplum kabul etsin evli kalayım hem sevgilim olsun keyfime bakayım deyip bencillikte nirvanaya ulaşıyorsunuz. En nefret ettiğim hatta tiksindiğim insan türüsünüz.

Çocuklarınız kaç yaşında? Eğer eşinize karşı duygunuz kalmadıysa boşanın derim ama o kız pek de sağlam bir şeye benzemiyor kıskançlıkları falan biraz patolojik bir durum. Onunla birlikte yaşama hayalleri ile yuvanızı yıkmanız çok yanlış. Bu ilişkinizi gözden geçirin, sonra pişman olursunuz, çocuklarınız da olumsuz etkilenir. Sadece eşinize karşı duygunuz kalmamış ve yaptığınız da (bana göre ikiniz de kadın olsanız bile bence aldatma sayılır) mert olun boşanın.

Sana armağan ediyom canısı.

Sınav sonucun iyi gelmedi galiba yerlesemedin mi bir yere?

Konuya cevap veriyorum kızı eve çağır üçlü olsun güçlü olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…