- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.841
canlı yayında mı oldu. Kim çileden çıkarma dedi Semih midün semih kurreyle baya konuştu..bu kafanı değiştirmen lazım dedi..istiyorsunki herşey dört dörtlük olsun..ama dışardaki gibi olamaz burası ütopya tarzında konuşma yaptı...öncesinde özlemle tartıştı kurre..semih dışarı çıkardı sakinleşsin diye.ve böyle yapma kendimi zor tutuyorum beni çileden çıkarma dedi...en son anlaştılar..semih baya öğütte bulundu kurreye...
Oylama sonrası açıklama yapacam diyoru yaptı mı tv vermeditürkanın oynadığını düşünüyorum..oylama yapılacağı sabah gurplar ayrıldı toplantı yapmak için..semihler ahırda..serkanlarda içerde yaptılar. türkan sobanın başında çakılı kaldı örgü ördü..ve sürekli tuncaylara özel konuşuyorsanız çıkabilirm falan dedi..onlar da yoo dediler ,yazıp çiziyolardı şifreli konuşuyorlardı...sonra çekti serkanı türkan ; oylamada önemli şeyler açıklıcam dedi .değişiklikler olabilir dedi...siz kimi yazacaksınız söyle dedi..serkanda söylemem diyince.çekildi...artık ne açıklıcaktı..tahmnin diğer gruba geçecekti..semihte çok kzdı toplantı yapıyoz nerde diye...zaten adınıda görünce tahta da eski türkan oldu
evet canlı yayında gündüz...semih dedi...ilgilenme onlarla tartışmaya girme falan dedi..kurrede inciyle özlemle tartışmalarını tekrar tekrar anlattı...semihte sana laf anlatamıyorum dedi..kurrede doldum dayanamıyorum artık dedi..semihte dayanmayanlar artık gidiyor diyorum bende sana dedi .baya gerildi kurreye laf anlatamıyor diye...vallaa çok beğendim semihi çok güzel tavsiyelerde bulundu cevap vereceksen tartışmaya girme,terbiyesizler gibi laflar kullanma dedi...canlı yayında mı oldu. Kim çileden çıkarma dedi Semih mi
oylamayı sanırım sadece tvde veriyolar.onuda kese kese...adı çıkınca açıklama yapmadı bence türkan..Oylama sonrası açıklama yapacam diyoru yaptı mı tv vermedi
şimdilik ücretsiz de..arada gelecek ay ücretli olucak gibi şeyler çıkıyor...Selam hanımlar,
Ben biraz önce ütopya internet sitesinde gezinirken ücretsiz üyelik bölümünden üye oldum ve oy kullandım :) Sırf meraktan yani :))
Bu ücretsiz üyelik belli bir süre için mi geçerli yoksa ücret ödenecek mi ilerleyen süreçte.Bilgilendirirseniz sevinirim...
türkanı ben son zamnlarda hiç anlamıyorum...semihe bağırıp çağırıyor ..kurreye de...geçen altarada laf attı eski altar yok diye..altarda cevap verdi:nerde eski altar ,çağıralım gelsin dedi :))türkanın gidip diğer gruba fitne fesat sokup sonra semihe gidip onlara nifak tohumu serptim, işte şunu bunu ayarladım konuşma yaptım kendimize çektim, şunla bunla konuştum ben ayarı verdim diye semihten aferin beklemesine sinir oluyorum. koca kadın küçücük çocuktan aferin alma peşinde. dengesiz çok dengesiz.
karşı gruba bakıyorum özlem ve abidin sırtlarından vurdular...serkan desen bi 20 tlmi ne istedi semih vermedi yine kitap okuyordu semih onların kitaplıklarından aldığı..serkan izinsiz alma dedi...tuncik geldi semihten özür diledi yanlış yaptık dedi falanlar filanlar..şimdiki durum belli..yani zayıf düşdüklerinde sesleri çıkmıyo ama bi çoğunluk sağladıklarında hiç susmuyorlar..inci zaten ortada...geçen misafirle bile tartışmış...semihler başından beri aynı istikamettelerBu Altarda az konusuyo öz konusuyo efendi cocuk.
Ben utopyaya gircek olsam en cok semihlerle eglenirim
Murat ayri alem
Turkana he yav he diyip geciceksin poh poh seviyo
Makas alcan cok guzelsin dicen semih yolunu ogrenmis
Ben onlari izlerken hic gerilmiyorum gayet iyiler
Turkan arada moralleri bozmasa super
Biside yapmasin otursun sobanin yaninda orgu orsun ama sussun yeter ki
Kurre kahvaltida hazirliyo
Cayda demliyo
Teşekkür ederim cevabınız için.Peki üyelik iptali nasıl oluyor?Bilginiz var mı?şimdilik ücretsiz de..arada gelecek ay ücretli olucak gibi şeyler çıkıyor...
rica ederim ama onu bilmiyorum...Teşekkür ederim cevabınız için.Peki üyelik iptali nasıl oluyor?Bilginiz var mı?
Semihe bi de abidin kendi agziyla dedi ysenin durusunu begeniyoruz diyekarşı gruba bakıyorum özlem ve abidin sırtlarından vurdular...serkan desen bi 20 tlmi ne istedi semih vermedi yine kitap okuyordu semih onların kitaplıklarından aldığı..serkan izinsiz alma dedi...tuncik geldi semihten özür diledi yanlış yaptık dedi falanlar filanlar..şimdiki durum belli..yani zayıf düşdüklerinde sesleri çıkmıyo ama bi çoğunluk sağladıklarında hiç susmuyorlar..inci zaten ortada...geçen misafirle bile tartışmış...semihler başından beri aynı istikametteler
Sanki Nifak tohumları'nın okulunu okumuş, gelmiş Semih'in yanında staj görüyor.türkanın gidip diğer gruba fitne fesat sokup sonra semihe gidip onlara nifak tohumu serptim, işte şunu bunu ayarladım konuşma yaptım kendimize çektim, şunla bunla konuştum ben ayarı verdim diye semihten aferin beklemesine sinir oluyorum. koca kadın küçücük çocuktan aferin alma peşinde. dengesiz çok dengesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?