Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
canlı yayında mı oldu. Kim çileden çıkarma dedi Semih mi

Oylama sonrası açıklama yapacam diyoru yaptı mı tv vermedi

türkanın gidip diğer gruba fitne fesat sokup sonra semihe gidip onlara nifak tohumu serptim, işte şunu bunu ayarladım konuşma yaptım kendimize çektim, şunla bunla konuştum ben ayarı verdim diye semihten aferin beklemesine sinir oluyorum. koca kadın küçücük çocuktan aferin alma peşinde. dengesiz çok dengesiz.

Selam hanımlar,
Ben biraz önce ütopya internet sitesinde gezinirken ücretsiz üyelik bölümünden üye oldum ve oy kullandım :) Sırf meraktan yani :))
Bu ücretsiz üyelik belli bir süre için mi geçerli yoksa ücret ödenecek mi ilerleyen süreçte.Bilgilendirirseniz sevinirim...

Bu Altarda az konusuyo öz konusuyo efendi cocuk.

Ben utopyaya gircek olsam en cok semihlerle eglenirim
Murat ayri alem
Turkana he yav he diyip geciceksin poh poh seviyo
Makas alcan cok guzelsin dicen semih yolunu ogrenmis
Ben onlari izlerken hic gerilmiyorum gayet iyiler

Turkan arada moralleri bozmasa super
Biside yapmasin otursun sobanin yaninda orgu orsun ama sussun yeter ki
Kurre kahvaltida hazirliyo
Cayda demliyo

canlı yayında mı oldu. Kim çileden çıkarma dedi Semih mi
evet canlı yayında gündüz...semih dedi...ilgilenme onlarla tartışmaya girme falan dedi..kurrede inciyle özlemle tartışmalarını tekrar tekrar anlattı...semihte sana laf anlatamıyorum dedi..kurrede doldum dayanamıyorum artık dedi..semihte dayanmayanlar artık gidiyor diyorum bende sana dedi .baya gerildi kurreye laf anlatamıyor diye...vallaa çok beğendim semihi çok güzel tavsiyelerde bulundu cevap vereceksen tartışmaya girme,terbiyesizler gibi laflar kullanma dedi...

şimdilik ücretsiz de..arada gelecek ay ücretli olucak gibi şeyler çıkıyor...

türkanı ben son zamnlarda hiç anlamıyorum...semihe bağırıp çağırıyor ..kurreye de...geçen altarada laf attı eski altar yok diye..altarda cevap verdi:nerde eski altar ,çağıralım gelsin dedi :))

karşı gruba bakıyorum özlem ve abidin sırtlarından vurdular...serkan desen bi 20 tlmi ne istedi semih vermedi yine kitap okuyordu semih onların kitaplıklarından aldığı..serkan izinsiz alma dedi...tuncik geldi semihten özür diledi yanlış yaptık dedi falanlar filanlar..şimdiki durum belli..yani zayıf düşdüklerinde sesleri çıkmıyo ama bi çoğunluk sağladıklarında hiç susmuyorlar..inci zaten ortada...geçen misafirle bile tartışmış...semihler başından beri aynı istikametteler

ben semıhlerın grubunun cok sevıyorum aslında dedıkodu laf soz kın onlarda yok serknaların grubu sureklı ama sureklı konusuyorlar ve dusmanlarını tanımıyorlar fakat tanıdıklarını zannedıyorlar:) AMa yıne semıh cok guzel stratejı yaptı cok zekı cocuk zaten muratla turkan elenemeyecek halk asla elemez .. dıger oylamadada abıdını cıkaracak semıh :) ıncı ozlem veya abıdın gıdecek :) abıdın bence kendını bıtırdı bu yarısmada ıyce gıcık aldım

Semihe bi de abidin kendi agziyla dedi ysenin durusunu begeniyoruz diye

Ya dusununce dimi mesela sofrani aciyosun tum yapcaklarini anlatiyosun sonra aeni satiyo noyanda dahil ve soyle diyolar

Bildiklerimizi anlatirsak
Bildiklerimi anlatsam
Nekadar ayip abidin direk geldi yedi icti satti
Bide ornek olcak insan bunlar
Noyanada ayyrica gicik olmaya basladim artist artist laflar daha dun gelmis izledimde gelldim diyip duruyo adama demezlermi eee izleyipde geldin hani semihler sana yakindi simdimi yanlis geldi

Ayyy bazen sinirleniyorum :)

Evet noyan cok giciklasti ama hayrettinde az degildi laf tasiyordu surekli ... noyanda gider ya orada galib belli semih olacak :)

Kızlar bi türlü bulamadım bu ücretli üyelikten nasıl çıkıyorum premium üyelik galiba yani 4kamera +360 kamera üyelikten çık diye bişey yazmıyo

Sanki Nifak tohumları'nın okulunu okumuş, gelmiş Semih'in yanında staj görüyor.
Semih'ten staj notu dileniyor

Turkana herkes tahtada saydirdiya yok kocaman kadinsin yok cocuklardan emir alma vs
Cabuk gaza gelen bi kadin zaten
Umarim gaza gelmez

Ayri takilsada yollicaklar bence nasil basladiysa oyle gitmeli diger grup tembel erken kalkma kahvalti yemek falan konusunda duzenleri yok bi de ineksiz yapamaz oturur assa umarim

Yeni gelen kim olur ve kimi secer bu da meraka konusu
Ozlem yada inci giderse esit olcaklar yeni gelen ilk hafta oy kullanamasada oyunun rengi degisir her turlu

ızleyen var mı kızlar bı sopa ve tekme lafı oldu çok duyamadım kurre ve özlem bagırıyor bırbırıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…