- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.861
Ücretli olunca o seçenek çıkacak sanırımKızlar bi türlü bulamadım bu ücretli üyelikten nasıl çıkıyorum premium üyelik galiba yani 4kamera +360 kamera üyelikten çık diye bişey yazmıyo
Kim kime demiş sopayı tekmeyiızleyen var mı kızlar bı sopa ve tekme lafı oldu çok duyamadım kurre ve özlem bagırıyor bırbırıne
Camım ben suan zaten öyle izliyorumÜcretli olunca o seçenek çıkacak sanırım
özlem fgalıba sopaya tekme mı atmıs ama nerdekı sopa anlamadım. kurre ye mı ne gelmiş. terbıyesız dıye özleme bagırdı oyları etkıler ınsallah falan dedı kurre. erkekler iş yapıyo kadınlar kavga :)Kim kime demiş sopayı tekmeyi
kurre ne kadar çok kullnamaya başladı bu terbiyesiz lafını..okadar uyarıyor grup arkadaşları öyle kelimeler olumsuz etkiliyor diye...özlem fgalıba sopaya tekme mı atmıs ama nerdekı sopa anlamadım. kurre ye mı ne gelmiş. terbıyesız dıye özleme bagırdı oyları etkıler ınsallah falan dedı kurre. erkekler iş yapıyo kadınlar kavga :)
aynen herkes terbıyesız oluverdı ıkı üç gündür.herkesın agzında sakız oldu o laf.. inci dün normal cevap verıyor türkan a hemen terbıyesızlık yapma dıyor o da.. kı ben sevmezdım ıncı lerın grubu ama onları haklı buluyorum cogu konuda artık.kurre ne kadar çok kullnamaya başladı bu terbiyesiz lafını..okadar uyarıyor grup arkadaşları öyle kelimeler olumsuz etkiliyor diye...
Selam hanımlar,
Ben biraz önce ütopya internet sitesinde gezinirken ücretsiz üyelik bölümünden üye oldum ve oy kullandım :) Sırf meraktan yani :))
Bu ücretsiz üyelik belli bir süre için mi geçerli yoksa ücret ödenecek mi ilerleyen süreçte.Bilgilendirirseniz sevinirim...ücretsiz devam ediyor
türkanın oynadığını düşünüyorum..oylama yapılacağı sabah gurplar ayrıldı toplantı yapmak için..semihler ahırda..serkanlarda içerde yaptılar. türkan sobanın başında çakılı kaldı örgü ördü..ve sürekli tuncaylara özel konuşuyorsanız çıkabilirm falan dedi..onlar da yoo dediler ,yazıp çiziyolardı şifreli konuşuyorlardı...sonra çekti serkanı türkan ; oylamada önemli şeyler açıklıcam dedi .değişiklikler olabilir dedi...siz kimi yazacaksınız söyle dedi..serkanda söylemem diyince.çekildi...artık ne açıklıcaktı..tahmnin diğer gruba geçecekti..semihte çok kzdı toplantı yapıyoz nerde diye...zaten adınıda görünce tahta da eski türkan oldu
Daha giden yok canm anladığım kadarıylaKim gitti kızlar? Takip edemedim netten.
O da oynadı başta hanımefendi modu falan. Şimdi şikayet etmeler dedikodu kavga . Kendisi de diyor ya başta özlem beni inciye karşı savunurdu. Artık savunmuyor diyorKurretulayn terbiyesiz diyor herkese ama kendisi çok mu terbiyeli iyice şimardi artik
Daha giden yok canm anladığım kadarıyla
ayy şu kurremidir nedir bi gitsinde ortamın kalitesi yerine gelsin ne kadar basit ve boş bir kız.aynı semih gibi konuşuyor kendi cümlelerini kurmaktan aciz.türkan desen hanımağa ilan etti kendini hasba. yanar döner fırıldak bi kadın.yani o grubun cılkı çıktı çirkefleştiler.onlar çıkınca tvyi kapatıyorum.orda olsam çağdaştan beter döverdim semihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?