Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Kim kime demiş sopayı tekmeyi
özlem fgalıba sopaya tekme mı atmıs ama nerdekı sopa anlamadım. kurre ye mı ne gelmiş. terbıyesız dıye özleme bagırdı oyları etkıler ınsallah falan dedı kurre. erkekler iş yapıyo kadınlar kavga :)

kurre ne kadar çok kullnamaya başladı bu terbiyesiz lafını..okadar uyarıyor grup arkadaşları öyle kelimeler olumsuz etkiliyor diye...

kurre ne kadar çok kullnamaya başladı bu terbiyesiz lafını..okadar uyarıyor grup arkadaşları öyle kelimeler olumsuz etkiliyor diye...
aynen herkes terbıyesız oluverdı ıkı üç gündür.herkesın agzında sakız oldu o laf.. inci dün normal cevap verıyor türkan a hemen terbıyesızlık yapma dıyor o da.. kı ben sevmezdım ıncı lerın grubu ama onları haklı buluyorum cogu konuda artık.

yarışmayı sevmiyorum eşimle kv bayılıyor
onların yüzünden bende bakmak zorunda kalıyorum.el birliği ile semihi yıkacaklar koğuş ağası oldu adam artık.

Türkan tabi ki oynuyor.Ama dedim ya bazı sebeplerden dolayı ona verdim oyumu.Yoksa hani bayıldığımdan değil.

Kurretulayn terbiyesiz diyor herkese ama kendisi çok mu terbiyeli iyice şimardi artik
O da oynadı başta hanımefendi modu falan. Şimdi şikayet etmeler dedikodu kavga . Kendisi de diyor ya başta özlem beni inciye karşı savunurdu. Artık savunmuyor diyor

ayy şu kurremidir nedir bi gitsinde ortamın kalitesi yerine gelsin ne kadar basit ve boş bir kız.aynı semih gibi konuşuyor kendi cümlelerini kurmaktan aciz.türkan desen hanımağa ilan etti kendini hasba. yanar döner fırıldak bi kadın.yani o grubun cılkı çıktı çirkefleştiler.onlar çıkınca tvyi kapatıyorum.orda olsam çağdaştan beter döverdim semihi

bende sinir oluyorum onlara.h,ç yakıstıramıyorum kurre ve türkanın yaptıklarını ınsanları kışkırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar

yarın 10 gibi giden kişi belli olacakmış
valla türkan kalırsa çok havalanır. kızı geldiğinde semih 1. sen ikincisin dediği için semih e sen benim rakibimsin demişti. hala kendini 2. sanıyor bence.kızı da neye dayanarak bunu dedi bilmiyorum ama ilk hafta bi yerde oylama oranları verilmişti. resmi olmayan oylama oranları diye.

sabah kavga oldu yine. inci bu kimin diye bir şey mi ne sormuş. kurre nin miş. artık konu neyse anlamadım ama kurre ağlamaya başladı. dayanamıyorum inci ye artık, terbiyesiz edepsiz vs vs sıraladı yine. türkan da tamam o benm benm dedi işte inci neyden dolayı laf soktuysa .tv de verir. kurre de diyor ki stresten regl oldum yine.murat abi de neden inci ye öyle diyorsa dedi.ne dediğini bende kaçırdım

inci abidin in albüm kapağını incelerken çok gençmişsin burda dedi. noyan da inci ye: çok genç dediğin senden büyük hali dedi.inci de ne diyorsun çok gençmişsin dedim anlamanda problem mi var noyan dedi. noyan da inci benmle tartışma dedi. inci ye ne oluyorsa anlamadm noyan a laf soktu durduk yere =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…