Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
İnci gider yada ozlem..

Aaaaa yine mi biri giriyor ya , tekrana bakayim bari internetten..

Desene cok cekismeli olacak..

Peki p neden dort aday cikti..
Eski sistem de 3 aday potada oluyordu ya canım . 4. Eşitlik olunca oluyor. Hani Tuğçe elendiği haftada öyle olmuştu. Takım eşit olunca haliyle.gerçek formatta zaten eksilme yoktu giden yerine 1 kişi gelmeliydi hep. Acun medya yeni yeni uygulamaya soktu bakalım

Oylar kimeee

Türkan a oy verdim.Neden dersen aslında pek bir sebebi yok.Düşündüm Murat ve Özlemi sevmiyorum.Aslında İnci ye de verebilirdim.Ama ütopyayı çekip çeviren para kazanan ineğe bakan sonuçta Türkan (her ne kadar yalan söylese de). Verdim oyu gitti.Diğerinde de Esra ya verdim oyumu.Belki ütopya ya giderde Kurre nin pabucu dama atılır diye.Kurre ye sinir oluyorum çünkü.

Aynen bende fide ye verdim kurre kıskansın diye. Esra kaç yaşındakiydi. Türkan ın oyları vardır diye Murat a verdim üzüldüm biraZ mahçup durunca. Yoksa Türkan ve inci ye bende ılımlıyım. Anti semihçiler kime verecek acaba. Özlem değil inci de gidebilir

Bilmiyorum ama şu an Özlem ve Kurre kadar kimse itici gelmiyor bana.

Esra 18 yaşında

Kadın adaydan kimi destekleyelim özlem mi inci mi kurre mi hepsi birbirinden beter.Türkan bir tık olabilir belki diğerlerine göre. Ama kadın yarışmacı yerine daha iyi bi yarışmacı varsa ve erkekse neden desteklemeyelim.ille de kadın diyerek kötü olana mı destek verelim.

Esra 18 yaşında
Kendisinden daha küçük diye kesin kıskanır. Hatta o kız Olgun davranırsa kurre ne bozulur ama aralarında 7 yaş var ve kız olgun süper olur. Bu arada noyan iyi laf soktu Semih e ben sevenleri ayırmam dedi ve o kadar kibar söylediki mesaj alındı. Semih gibi dalga geçe geçe konuşmuyo.noyan cı değilim tabi :). Kurre de yine abartmalar noyan kolunu tutmuş elimi tuttu dedi ya sonradan toparladı yuh ya gerizekalı kız resmen

Kaçırmışım ben oraları.Manyak valla bu Kurre ya.Dünya güzeli sanki.

BEN TÜRKANIN HAREKETLERİNİ BEGENMIYORUM YASININ ARKASINA SIGINIP HERKESE LAF SÖYLÜYOR MADEM YAŞ TECRÜBESİ VAR ANNELİK YAPSIN INSANLARI BÖLE BİRBİRİNE SOKMASIN

Murat a oy verdik. Kızlardanda fide ye verdim. 28 yaşındaki güzel ama Semih e büyük kaçar fide ye aşık olur umuduyla ona verdim inşallah aşık olur

BEN TÜRKANIN HAREKETLERİNİ BEGENMIYORUM YASININ ARKASINA SIGINIP HERKESE LAF SÖYLÜYOR MADEM YAŞ TECRÜBESİ VAR ANNELİK YAPSIN INSANLARI BÖLE BİRBİRİNE SOKMASIN
aynenn
ben de murata oy verdim

Bu esranin ozelliklerinde halter falan diyo serkanda milli sporcuymus
Fide de resim yapmayi seviyomus tuncayda sanatsal seylere bayiliyo
Bunlara bakarsak durum kritik semihler icin

dün semih kurreyle baya konuştu..bu kafanı değiştirmen lazım dedi..istiyorsunki herşey dört dörtlük olsun..ama dışardaki gibi olamaz burası ütopya tarzında konuşma yaptı...öncesinde özlemle tartıştı kurre..semih dışarı çıkardı sakinleşsin diye.ve böyle yapma kendimi zor tutuyorum beni çileden çıkarma dedi...en son anlaştılar..semih baya öğütte bulundu kurreye...

kurre tamamen şımarıklık yapıyor ısıtıcı konusunda...

türkanın oynadığını düşünüyorum..oylama yapılacağı sabah gurplar ayrıldı toplantı yapmak için..semihler ahırda..serkanlarda içerde yaptılar. türkan sobanın başında çakılı kaldı örgü ördü..ve sürekli tuncaylara özel konuşuyorsanız çıkabilirm falan dedi..onlar da yoo dediler ,yazıp çiziyolardı şifreli konuşuyorlardı...sonra çekti serkanı türkan ; oylamada önemli şeyler açıklıcam dedi .değişiklikler olabilir dedi...siz kimi yazacaksınız söyle dedi..serkanda söylemem diyince.çekildi...artık ne açıklıcaktı..tahmnin diğer gruba geçecekti..semihte çok kzdı toplantı yapıyoz nerde diye...zaten adınıda görünce tahta da eski türkan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…