- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.821
İnci gider yada ozlem..
Aaaaa yine mi biri giriyor ya , tekrana bakayim bari internetten..
Desene cok cekismeli olacak..
Peki p neden dort aday cikti..
Eski sistem de 3 aday potada oluyordu ya canım . 4. Eşitlik olunca oluyor. Hani Tuğçe elendiği haftada öyle olmuştu. Takım eşit olunca haliyle.gerçek formatta zaten eksilme yoktu giden yerine 1 kişi gelmeliydi hep. Acun medya yeni yeni uygulamaya soktu bakalımİnci gider yada ozlem..
Aaaaa yine mi biri giriyor ya , tekrana bakayim bari internetten..
Desene cok cekismeli olacak..
Peki p neden dort aday cikti..
Oylar kimeeeHemen aktarayım.
Semihler Özlem e 8 oy inciye 7 oy verdi. Altar İnci nin göz kalemini almış cebinden çıkardı kalemini kırdım inci dedi
Diğer grupta Murat ve Türkan a oy verdi. 4 kişi oylamaya çıktı şu an ütopya sitesinde.Herhalde yarın bir kişi ayrılacak.
Oylar kimeee
Aynen bende fide ye verdim kurre kıskansın diye. Esra kaç yaşındakiydi. Türkan ın oyları vardır diye Murat a verdim üzüldüm biraZ mahçup durunca. Yoksa Türkan ve inci ye bende ılımlıyım. Anti semihçiler kime verecek acaba. Özlem değil inci de gidebilirTürkan a oy verdim.Neden dersen aslında pek bir sebebi yok.Düşündüm Murat ve Özlemi sevmiyorum.Aslında İnci ye de verebilirdim.Ama ütopyayı çekip çeviren para kazanan ineğe bakan sonuçta Türkan (her ne kadar yalan söylese de). Verdim oyu gitti.Diğerinde de Esra ya verdim oyumu.Belki ütopya ya giderde Kurre nin pabucu dama atılır diye.Kurre ye sinir oluyorum çünkü.
Aynen bende fide ye verdim kurre kıskansın diye. Esra kaç yaşındakiydi. Türkan ın oyları vardır diye Murat a verdim üzüldüm biraZ mahçup durunca. Yoksa Türkan ve inci ye bende ılımlıyım. Anti semihçiler kime verecek acaba. Özlem değil inci de gidebilir
Aynen bende fide ye verdim kurre kıskansın diye. Esra kaç yaşındakiydi. Türkan ın oyları vardır diye Murat a verdim üzüldüm biraZ mahçup durunca. Yoksa Türkan ve inci ye bende ılımlıyım. Anti semihçiler kime verecek acaba. Özlem değil inci de gidebilir
Kadın adaydan kimi destekleyelim özlem mi inci mi kurre mi hepsi birbirinden beter.Türkan bir tık olabilir belki diğerlerine göre. Ama kadın yarışmacı yerine daha iyi bi yarışmacı varsa ve erkekse neden desteklemeyelim.ille de kadın diyerek kötü olana mı destek verelim.Erkeğe gelince "genç çocuk.ortamı bulmuş.eğlenmiş" dersiniz.
Kadın yapsa!
-"3 kadın aday kafamız şişecek"falan lafları ne bi de?
Kadın kadının düşmanı olmamalı bana göre. Şu sitede bile kadın aday desteklenmiyor ya daha ben ne diyeyim.
Kendisinden daha küçük diye kesin kıskanır. Hatta o kız Olgun davranırsa kurre ne bozulur ama aralarında 7 yaş var ve kız olgun süper olur. Bu arada noyan iyi laf soktu Semih e ben sevenleri ayırmam dedi ve o kadar kibar söylediki mesaj alındı. Semih gibi dalga geçe geçe konuşmuyo.noyan cı değilim tabi :). Kurre de yine abartmalar noyan kolunu tutmuş elimi tuttu dedi ya sonradan toparladı yuh ya gerizekalı kız resmenEsra 18 yaşında
Kendisinden daha küçük diye kesin kıskanır. Hatta o kız Olgun davranırsa kurre ne bozulur ama aralarında 7 yaş var ve kız olgun süper olur. Bu arada noyan iyi laf soktu Semih e ben sevenleri ayırmam dedi ve o kadar kibar söylediki mesaj alındı. Semih gibi dalga geçe geçe konuşmuyo.noyan cı değilim tabi :). Kurre de yine abartmalar noyan kolunu tutmuş elimi tuttu dedi ya sonradan toparladı yuh ya gerizekalı kız resmen
Türkan a oy verdim.Neden dersen aslında pek bir sebebi yok.Düşündüm Murat ve Özlemi sevmiyorum.Aslında İnci ye de verebilirdim.Ama ütopyayı çekip çeviren para kazanan ineğe bakan sonuçta Türkan (her ne kadar yalan söylese de). Verdim oyu gitti.Diğerinde de Esra ya verdim oyumu.Belki ütopya ya giderde Kurre nin pabucu dama atılır diye.Kurre ye sinir oluyorum çünkü.
OY VERDİĞİMİZ KALICAKMI
evet kime oy verirsen o kalacak.
Murat a oy verdik. Kızlardanda fide ye verdim. 28 yaşındaki güzel ama Semih e büyük kaçar fide ye aşık olur umuduyla ona verdim inşallah aşık olur
aynennBEN TÜRKANIN HAREKETLERİNİ BEGENMIYORUM YASININ ARKASINA SIGINIP HERKESE LAF SÖYLÜYOR MADEM YAŞ TECRÜBESİ VAR ANNELİK YAPSIN INSANLARI BÖLE BİRBİRİNE SOKMASIN
dün semih kurreyle baya konuştu..bu kafanı değiştirmen lazım dedi..istiyorsunki herşey dört dörtlük olsun..ama dışardaki gibi olamaz burası ütopya tarzında konuşma yaptı...öncesinde özlemle tartıştı kurre..semih dışarı çıkardı sakinleşsin diye.ve böyle yapma kendimi zor tutuyorum beni çileden çıkarma dedi...en son anlaştılar..semih baya öğütte bulundu kurreye...Sinir oldum bende yine ya kurre ye. Almış sevgilisini arkasına o eski hanımefendi nerdee . Yine tayt yine tayt pff.inciye bende hak verdim. Aslında inci gerçekten saf ama hemen gaza geliyor patlıyor önü arkası yok lafların. Hatta Türkan inci saf deyince kurre nasıl sinirleniyo saf falan değil diye. Bi tek kendisi saf bir de temiz ondan alınıyo. 500 tl ye makyaj malzemeside iyiymiş. Semih bunun dışardaki parasına mı göz dikti acaba bir kaç bölümde geçti bu para lafı da :)
kurre tamamen şımarıklık yapıyor ısıtıcı konusunda...Eski sistem oldu sanırım evet.Çünkü bu kadar aday çıkmazdı yoksa.Özlem ya da Murat gider diye tahmin ediyorum.
Kurre nin ısıtıcı konusunda bencillik yapmasına çok kızdım.İnci ye hak verdim ben valla.Kurre tutum nedir bilmiyor.
türkanın oynadığını düşünüyorum..oylama yapılacağı sabah gurplar ayrıldı toplantı yapmak için..semihler ahırda..serkanlarda içerde yaptılar. türkan sobanın başında çakılı kaldı örgü ördü..ve sürekli tuncaylara özel konuşuyorsanız çıkabilirm falan dedi..onlar da yoo dediler ,yazıp çiziyolardı şifreli konuşuyorlardı...sonra çekti serkanı türkan ; oylamada önemli şeyler açıklıcam dedi .değişiklikler olabilir dedi...siz kimi yazacaksınız söyle dedi..serkanda söylemem diyince.çekildi...artık ne açıklıcaktı..tahmnin diğer gruba geçecekti..semihte çok kzdı toplantı yapıyoz nerde diye...zaten adınıda görünce tahta da eski türkan olduTürkan a oy verdim.Neden dersen aslında pek bir sebebi yok.Düşündüm Murat ve Özlemi sevmiyorum.Aslında İnci ye de verebilirdim.Ama ütopyayı çekip çeviren para kazanan ineğe bakan sonuçta Türkan (her ne kadar yalan söylese de). Verdim oyu gitti.Diğerinde de Esra ya verdim oyumu.Belki ütopya ya giderde Kurre nin pabucu dama atılır diye.Kurre ye sinir oluyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?