- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.281
G
Gördum ben de.baktım hep aynı şeyler.kapattım.şimdi de aynısı.insan başba seyler izletir yasa.onlar 24 saat yaşıyor biz 1 saatini görüyoruz.
serkanın eşine ha bire beyb beyb demesi, vedalaşırken ha bire bir şeyler söylemesi çok yapmacık geldi bana.sana?
anladık serkan ingilizce konuşabiliyorsun
arkadaşlar fide mi kaldı pınarmı kaldı oylama sonucu ne oldu
Ay eveeet yaaaKızz ahahaa kopardınn beniibeyb Evet ya abidiik gubidik bir vedalaşamadılar seni tonlarca seviyorum dedi
Vay beeeee semihin plan tuttu yineee.sok oldummmm.ne akıllı yaaaPınar kalmış.
Vay beeeee semihin plan tuttu yineee.sok oldummmm.ne akıllı yaaa
O da olurduuuuEvet ama Murat Fideye verseydi de Altar en son Pınar a oy verseydi tam heyecan olurdu? Bu arada Fide nin eşi mi ölmüş anlamadım ben orayı?
O da olurduuuuSok oldum.halk oylamasıyla pınar kaldı sandım.meğer semihin stratejisi ile kalmış
Fidenin annesi olmüş 3 ay önce.
Muratın dediği gibi çok üzülürdü orda.türkanın dediği gibi de kafasını dağitırdı.bence ise, çok yıpranırdı.hayırlısı buymuş diyelim.YaaaAslında kalsaydı daha iyi olabilirdi.
M
Muratın dediği gibi çok üzülürdü orda.türkanın dediği gibi de kafasını dağitırdı.bence ise, çok yıpranırdı.hayırlısı buymuş diyelim.
akşamki bölümden çoğunü izleyemedim yemek çay falan.önemli seyler konuşuldu diye düşünüyorum ara ara kulak kabarttım.bi özet geçsene canım.
Valla hep aynı yerleri görmüşüzzzzBen de ilk başlarda mutfağa git gel yaptım arada kaçırmış olabilirim ama.Bugün pek önemli bir şey olmadı aslında.
İnci ye mutfak tezgahı geldi yani lavabo artık rahat rahat bulaşık yıkayabilecek.
Misafirleri de göstermediler bugün ben görmedim daha doğrusu hiç.
Murat la Altar serayı tamir etti.
Kurre Noyan a laf attı.(niye olduğunu kaçırdım) Sanırım o grubu seçti diye.Kurre Sana yatak yapacaktık iyi ki yapmamışız sen yerde yatmaya mecbursun dedi. Noyan da çekti gitti dışarıya çıktı.Kendi grubu da hiç savunmadı onu. Noyan biraz içerledi niye benim arkamda olmadınız diye.
Türkan Altar a gel birlikte yürüyelim dedi.Takım olalım diye teklif etti.Altar kabul etmediTürkan diyor bak sonradan pişman olup gelirsen almam o zaman seni diyor
Bunlar geldi şu anlık aklıma. Türkan gözleme yaptı kızlarla yaptı kahvaltıyı yani pınar ve fideyle.
Valla hep aynı yerleri görmüşüzzzz
Öyle gözüküyor canımmmAhahaa bu da iyiymiş.Kıızz be onca şeyi boşuna m yazdım
Öyle gözüküyor canımmmelllerin dert görmesin inşallahhhh
İkimizden başka kimse yok baksanaAy canım sağol :)artık eksikleri birisi anlatır ikimiz de izlememişiz
İkimizden başka kimse yok baksana
EvettEvetyarın tekrarına bakabilirsek bakarız artık :)
Takmıyormus gibi yapıyorunMerhaba Hoş geldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?