- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.261
Annesi kapalı mı
Evet canm özlem oylama akşamı demişti sana diyecek kelime bulamıyorum bi o gömleğe bak bir de yanındakine gibisinden bir şey demişti
Artık giymiyor. Daha önceydi. Neyse kızlar bende çıkıyorum hazırlanmam lazımm öptümmEvet
Vaay bir de günü birlik ilişkilerini anlatıyordu
İzlememisim canım.Semih de bir şey demiyor.
Tavşan konusunda kurre ne dedi dışarda temizleyemem dedi.artık nasıl bir ortamsa orası.bunun dışında inci haklı olabilir ama diğer saygısızlıklarını benim gözümde affettirmez şekerimmmAy çünkü Kurre haksız İnci haklı tavşanların şeyini oraya buraya döküyor.
Dimi ya Kurre nin kafa bir tuhaf ya hep mi sen haklısın be kızım.Bir kere de kabul et dimi ama? Pis pis işler yapıyor.
Tavşan konusunda kurre ne dedi dışarda temizleyemem dedi.artık nasıl bir ortamsa orası.bunun dışında inci haklı olabilir ama diğer saygısızlıklarını benim gözümde affettirmez şekerimmm
O bana da çok yanlış geldi.bence çocukça bir şımarıklıktı semihe karşı.yani istemem yan cebime koy yaptı s e mihe .ha mertin gömleğinimi giydi o kısmı bilmiyorum...
Doğru vallaaaahaklısın teco rahat bi tip yurt dışında büyümüş ya inci de bu hareketleri kendine algıladı garibim
Ne iş yapıyorsun canım? Sakıncası yoksa tabi.ben çıkıyorum kızlar mesaim doluyor..iyi akşamlar....sohpet güzeldi
Evet annesi kapalıydı ziyarete geldiklerinde görmüştüm.ailesi muhavazakar sanki instgramda ailesinin resmi vardı.annesinin falan
Olabilir canım.haklısın.ben düzenli izleyemediğim için bilemiyorum.bir de tv de çok azını veriyorlar biliyorsun.İşine gelmiyor da ondan temizlemiyor hanımefendi.Bulaşık leğeniyle çamaşır yıkayandan ne beklersin ki
Ha bir de şunu ekleyim.dısarda temizleyemem derken dışarda pisliğini çıkaramam, pislik çıkmaz manasında dedi.onu eksik ifade etmişim.yeni fark ettim.günahını almayım kurrenin.İşine gelmiyor da ondan temizlemiyor hanımefendi.Bulaşık leğeniyle çamaşır yıkayandan ne beklersin ki
Ha bir de şunu ekleyim.dısarda temizleyemem derken dışarda pisliğini çıkaramam, pislik çıkmaz manasında dedi.onu eksik ifade etmişim.yeni fark ettim.günahını almayım kurrenin.
Olabilir canımGeçen gün de lavaboya dökmüs hayvanların şeyini diyor ki İnci bana kızacak simdi.Eee demek ki yanlış yaptığını biliyor ama işine öyle geliyor
Tabi ben pis değilim.sadece tembelimmGeçen gün de lavaboya dökmüs hayvanların şeyini diyor ki İnci bana kızacak simdi.Eee demek ki yanlış yaptığını biliyor ama işine öyle geliyor
Tabi ben pis değilim.sadece tembelimm
Valla bilmiyorum.orasını daha göstertmedilerrKurre sarmayı yapabildi mi ya merak ediyorum misafirlere ne yaptı
Valla bilmiyorum.orasını daha göstertmedilerr
Simdi baßladi ama ozettiibaşladı mı yeni bölüm? bu aralar geç başlıyor hep.
Simdi baßladi ama ozettii
Gördum ben de.baktım hep aynı şeyler.kapattım.şimdi de aynısı.insan başba seyler izletir yasa.onlar 24 saat yaşıyor biz 1 saatini görüyoruz.Hemen açıyım...
Bu arada bugün öğlen tekrarı vardı.İzledim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?