- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.301
Evett
Ay gözlerim yoruldu.elimde tlf.uykum geldi
Takmıyormus gibi yapıyorun
Ayy kıZimla ilgilenirken arkadasıma yazıcagım mesajı buraya yazmişim cok pardonn.bi yandanda ütopyayı izliyordum kafam iyice karişti tekrar özür dilerimTelden bakınca benim de gözlerim yoruluyor.Az dinlerdir gözünü
Anlayamadım
Ayy kıZimla ilgilenirken arkadasıma yazıcagım mesajı buraya yazmişim cok pardonn.bi yandanda ütopyayı izliyordum kafam iyice karişti tekrar özür dilerim
Ay valla çok utandım bende diyorum mesaj yazmiştim yollamamişimda nerde?Ay olur mu ne özürü :) ben de çözemedim ne yazılmış diyeOlur öyle arada:)
Ay valla çok utandım bende diyorum mesaj yazmiştim yollamamişimda nerde?
Evet Türkan geri dön denmesini bekledi ama hiç beklediği gibi olmadı.Kurre nin ayakkabısına ne olmuş ki? Semih alsın bir tane.Kurre ayakabısını yapıştırıyor.ben cok üzüldüm 4 kişi kalmalarına ama türkan oyun yaptı semihin fln yalvarmasını istedi onlarda yapmayınca ğlan ters teptı sankı;-)
Ay aynen valla.güldürdüm sizi.kurrenin ayakabısının tabanı acılmısıs altar yapıstırıyordu.aslında semihlerin gurubunun fanatiğiyim ama buaralar biraz 3.göz oldum bende.türkan azıcık haklı gibi kürre benimle yaşit bir kızcagız ama hiçbirşey yapmıyor işi gücü semihle kikirdenek aırf orda kalabılmek içinde senihe yanastıgını düşünüyorum.işi gücü tavsanlarla oynasın semihle kikirdeain.kaç yasındakı kadın türkan yanlarında kalsın birsürü sey üretiyor diye kadına yardımcı olmayı bırak neler yapılmaz.zaten eğernkürre azıcık yardımcı olmus olsaydı türkana şimdiye bişeyler yapmayı öğrenmişti.semihin yaptıgı makarnayı yediler.iş başa düşüne semihte kalktı yerindenAy güldüm akşam akşamsiz de gülün tel de bazen yanlışlıkla mesaj başkasına gider ya aynı öyle olmuş
Evet Türkan geri dön denmesini bekledi ama hiç beklediği gibi olmadı.Kurre nin ayakkabısına ne olmuş ki? Semih alsın bir tane.
Evet o guruba gıcık olmamın sebebide inci.dün akşamki bölğmde kürreye tavsanlrı banyoda yıkama fln dedi kürre tamam yıkamam dedi.daha konusmaya devam edince inci, kürrede yıkamaya devam edicem dedi.sınra içeri geldi olayı baska anlattı sinir oldum.ne yanı neden yapıyorsun bunu?anlayamadım inciyi.serkan cok efendi biri ama diğerleri yok.Ben ordaki kimseyi çözemedim tek anladigim incinin çirkef oldugu
canım canlı izlersen kurrede sürekli çalışıyorAy aynen valla.güldürdüm sizi.kurrenin ayakabısının tabanı acılmısıs altar yapıstırıyordu.aslında semihlerin gurubunun fanatiğiyim ama buaralar biraz 3.göz oldum bende.türkan azıcık haklı gibi kürre benimle yaşit bir kızcagız ama hiçbirşey yapmıyor işi gücü semihle kikirdenek aırf orda kalabılmek içinde senihe yanastıgını düşünüyorum.işi gücü tavsanlarla oynasın semihle kikirdeain.kaç yasındakı kadın türkan yanlarında kalsın birsürü sey üretiyor diye kadına yardımcı olmayı bırak neler yapılmaz.zaten eğernkürre azıcık yardımcı olmus olsaydı türkana şimdiye bişeyler yapmayı öğrenmişti.semihin yaptıgı makarnayı yediler.iş başa düşüne semihte kalktı yerinden
aynen katılıyorum,inci bulaşacak yer arıyorEvet o guruba gıcık olmamın sebebide inci.dün akşamki bölğmde kürreye tavsanlrı banyoda yıkama fln dedi kürre tamam yıkamam dedi.daha konusmaya devam edince inci, kürrede yıkamaya devam edicem dedi.sınra içeri geldi olayı baska anlattı sinir oldum.ne yanı neden yapıyorsun bunu?anlayamadım inciyi.serkan cok efendi biri ama diğerleri yok.
pınar kalmış canımBu yeni gelen kizlarin oylamasi olacak mi veya oldu mu..
Bu hafta inci gider yada tuncay..
Abidinde aklimdan geciyor ama abidin kalir gibime geliyor yazilirsa..
Semihin bir planıyla pınar kaldı.halk oylaması olmadı canım.nerelerdesin yahuBu yeni gelen kizlarin oylamasi olacak mi veya oldu mu..
Bu hafta inci gider yada tuncay..
Abidinde aklimdan geciyor ama abidin kalir gibime geliyor yazilirsa..
Günaydın canım.ben de erkekle r den tu ncayasinor oldum çok.sayı üstünlüğünü ele geçirince serkanla nasıl da gerçek yüzlerini gösterdilerrrpınar kalmış canım
abidin giderse cok mutlu olurum
Tamamen katılıyorum ortaaaakkaynen katılıyorum,inci bulaşacak yer arıyor
oradaki tek efendi serkan..arada o da kendini beğenmiş konuşuyor,böyle konuşmasaydı ve o grupta yer almasaydı favorim bile olurdu
ama semihi nedense seviyorum,adama düşmanları bile saygı duyuyor.kurre olmasaydı daha da iyi bir yeri olurdu
eskiden muratı sevmezdim ama son zamanlar duruşu hoşuma gidiyor taktir ediyorum
pınar türkanın ızdırabı oldu iyi de oldu,
pınar baskın bir karakter,bu da demek oluyor kii tartısmalar artacakkk,ben bu kıza bastan ısınamadım böyle de gider heralde
evet haklısınnGünaydın canım.ben de erkekle r den tu ncayasinor oldum çok.sayı üstünlüğünü ele geçirince serkanla nasıl da gerçek yüzlerini gösterdilerrrAma abidin aynı 5arz devam etti.tabi gıcık davrandigi da oldu o da normal o ortamda bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?