Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
türkan yardım kabul etmiyorki...herşeyi o yapacak herşeyi o biliyor.kıza sürekli bulaşık yıkatıyordu..şimdi kızın adı bulaşık yıkamıyora çıktı..ben arada canlı izliyorum...sadece tvde kurrenin kıkırdamasını gösteriyorlar..salı günü misafir gelecekti..akşamdan sütlaç yapmıştı,sarma,sigara böreği,salata vs. bir sürü şey yaptı bunlar tv'de çok gösterilmiyor...anca türkanın tahtada hamur açmasını sütleri işte kavanozlara koymasını reçellerini falan gösteriyorlar...

evet haklısınn
tuncay ve serkan diğer gruba yanaşmaya başlamışlardı,sonra tamamen döndüler
yine serkan fena değil de,tuncayı sevmiyorum ben de
ikisinide sevmiyorum..çağdaş semihi dövdüğü zaman çağdaşı dışarı çıkarınca serkan yedi dayağını oturdu demişti...onun gibi biri bunu nasıl söyler...şiddeti kimse hak etmez...bide hatalarını kabul edip özür dilediler üç kişi kaldıklarında...çoğaldılar aynı şeye devam...yani biz bunların ilk hallerinide biliyoruz...inci bile teco gittide çalışmaya başladı...ondan önce spor yapıyordu hamur bile açamamıştı...

aa makarnayı da mı semih yapmış onu bilmiyordum.Kurre kendine çok güveniyor ama ben yaparım ederim.Madem yapacağın vardı Türkan varken niye yardım etmedin.Semih in dibinden ayrılmadı.Türkan da kendini paraladı.Diyorlar alt tarafı tavuklu pilav.Ama kadın onca şey yaptı yani.Yazık günah. Ben de Semih ciydim bu aralar ben de üçüncü gözüm ya da dört

Canım bence Semih in stratejisinin tutacağı bir şey yokki karşı takım kime verirse ona vericem dedi bu kadar basit. Bu arada sen gündüz tv mi izliyorsun bakim çalı
dün amma olay yaptı stretejı tuttu dıye ıkı aday da onlardan uzaktı sonucta diğer grubun verdıgıne verdı onlarda,aynen sana katılıyorum. sankı diğer grubun istemediği ama onların istediği adayı tutmus diğer grubu faka bastırmıs gibi konusuyorlar. boşa gürültü patırdı....

Canım bence Semih in stratejisinin tutacağı bir şey yokki karşı takım kime verirse ona vericem dedi bu kadar basit. Bu arada sen gündüz tv mi izliyorsun bakim çalış mıyor muydun sen cicim
Aynen buna da strateji diyorlar ya..Madem havalı dursun bizim dediğimiz oldu demeye getirceklerdi. son yarışmacı Altardı sanırım o oylayana kadar vermiyceklerdi son oyu ona verceklerdi Altarda afilli bir laf edecekti

Ya bu Serkan ı bir ben mi dönek görüyorum diyecektim ki Çok tuhaf bir karakter.Bana göre pek zeki biri değil.

beşe beşlerdi..halk oylamasına kalır zannediyordu diğer grup..semih konu uzamasın diye öyle yaptı...oylama falan uzun sürüyor dedi..zaten ikisininde bize geleceği yok ama en azından bizim sayemizde kaldınız deriz dedi..bu yani...

Ya bu Serkan ı bir ben mi dönek görüyorum diyecektim ki Çok tuhaf bir karakter.Bana göre pek zeki biri değil.
çok tutarsızlar....o gruptan bi inci var.çatır çatır savaşan :))) yüzlerine gülüp arkalarından iş çevirmiyor en azından

Murat ın eskiden diğer gruba öyle davranması Semih in stratejisiydi garibanın bir suçu yok yani o hep grubunu tuttu ama Semih stratejisi yüzünden hep yanlış anlaşıldı sizin ve benm anladığım gibi Semih açıkladı bunu . Strateji ayağına insanları parmağında oynatıyor işte hatta halk oyun olduğunu bilmesin diye kağıda yazıp verecekmiş altar a falan. Hadi ordakiler oyuncağı olmuş bizide kekleyecek

dayağı yedi oturdu diyen inciydi canm . Serkan çağdaş a sen yanlış bir şey yapmadın dedi sadece. Öyle şeyler demedi. Bit de kurre sarma sardı vs diyorsun ya onu işte Türkan gidince yapmaya başladı

tamamen katılıyorum canm sana

aynen ya zaten anladılar karşıya gideceklerini güya yalvarmadı Semih ordanda pay çıkardı kendine yok halk oylamasına kalmamışta bilmem ne fide kalsa yine karşıya giderdi ama pınar akıllı kız valla süper

dayağı yedi oturdu diyen inciydi canm . Serkan çağdaş a sen yanlış bir şey yapmadın dedi sadece. Öyle şeyler demedi. Bit de kurre sarma sardı vs diyorsun ya onu işte Türkan gidince yapmaya başladı
yoo çok iyi hatırlıyorum serkan .hatta 2-3 defa tekrarladı... incimelek bende vursaydım keşke dedi..incide aaa öyle deme falan dedi o..sonra hepimiz içimizden geçirmişizdir dediler vurmak için

9:20 kısmından sonrasına bak.uzun bi video bide kurre öncede sarma sarıyordu

yoo çok iyi hatırlıyorum serkan .hatta 2-3 defa tekrarladı...akşamınada incimelek bende vursaydım keşke dedi..incide aaa öyle deme falan dedi o..sonra hepimiz içimizden geçirmişizdir dediler vurmak için
Inci melek ve diğerleri okey onları duydum. Kaçırdım belkide ama inci dedi dayağı yedin oturdun diye onu çok net hatırlıyorm neyse boşver . Canm bir de sen abidinlerde dedikodu yapıyor bakın falan demiştin . Abidinler dedikodu yapmıyor diyen ben değildim ama şöyle bir görüş söyleyim. Bence semihler kadar değiller ne zaman açsam 7-24 dedikodu var Semih te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…