- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Az öncede abidin semihlerin cafede çay içti falan ..Şu an için bütün gündür özellikle Semih'in grubu Abidin'in peşinde geziyor. Adam hiç yalnız kalmıyor. Bence bir süre böyle arada takılıp kendisi yeni bir grup oluşturabilir.
Abidin bence semihlerin tarafında olacak bence çünkü sürekli onlarla iletişim içerisinde , şahsen ben olsam karşı tarafa geçmezdim..abidinin gelmesi oyları etkilemez bence
eski bi yarışmacı sonuçta çok ünlü biri değil
ben kendi adıma ona oy vermem mesela karşı gruba geçerse
Ben de hayatta vermem.benim rengim belli :SEMİH!abidinin gelmesi oyları etkilemez bence
eski bi yarışmacı sonuçta çok ünlü biri değil
ben kendi adıma ona oy vermem mesela karşı gruba geçerse
Özlem Murat'a Abidin sence hangi gruba geçer diye bir soru sordu
Murat ise bizim gruba daha yakın gibilerinden yorum yaptı..
türkanın karakterı nasıl da ortada . özleme mektubu okutturmadı
kibirli kadın. turkana ayrı bır gıcıgım. o ne fena bır tıp var ya
Aynen yaaa.serkanın hali içler acısıAbidin bence semihlerin tarafında olacak bence çünkü sürekli onlarla iletişim içerisinde , şahsen ben olsam karşı tarafa geçmezdim..
Serkan'ın hayalleri pof oldu gitti , türkan abla gibi becerikli birinin geleceğini tahmin ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. O zaman çok zorlanırlardı..
Abidinin gelmesi bence hayal kırıklığı oldu karşı grup için..
Abidin şuan semihlerin kafesinde onlara yardımcı oluyor sohbet muhabbet..abidin diğer tarafa geçerse kaybeder bence
yani semihi çok fazla tutan var
kendisi bilir yani
çok etkili olabileceğini sanmıyorum yarışmada
o yüzden geçip geçmemesi çok sorun değil diğer tarafta elenecek baya kişi var ondan önce
Evet.konuşması da öyle.ne diyor anlamıyorum bazen kütüphane memuruydu de mi o??karakter olarak hepsi bi tuhaf zaten
popstar abidin
Aynen yaaa.serkanın hali içler acısıGurubundan iş çıkmaz.şu gamzenin konuşma tarzına da gıcık oldum.hızlı hızlı bir tuhaf.insanın dinleyesi gelmiyor.
Aynen yaaa.serkanın hali içler acısıGurubundan iş çıkmaz.şu gamzenin konuşma tarzına da gıcık oldum.hızlı hızlı bir tuhaf.insanın dinleyesi gelmiyor.
Ben pasaportumla izliyorum şuan canlı canlı =Do da mı orada :d ben nıye görmedım
aynen :d turkan hem aglıyor sarılıyor özlemekarakter olarak hepsi bi tuhaf zaten
Kalıcı mı abidin yaa?yoksa renk olsun diye mi birkaç haftalığına mesela.Abidin şuan semihlerin kafesinde onlara yardımcı oluyor sohbet muhabbet..
Sanmıyorum , ya semihlerin yanında gibi davranıp eleme günü benim kararım bireysel alınmış bir karar demez inşalla
o da mı orada :d ben nıye görmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?