Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
abidinin gelmesi oyları etkilemez bence
eski bi yarışmacı sonuçta çok ünlü biri değil

ben kendi adıma ona oy vermem mesela karşı gruba geçerse
Abidin bence semihlerin tarafında olacak bence çünkü sürekli onlarla iletişim içerisinde , şahsen ben olsam karşı tarafa geçmezdim..

Serkan'ın hayalleri pof oldu gitti , türkan abla gibi becerikli birinin geleceğini tahmin ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. O zaman çok zorlanırlardı..
Abidinin gelmesi bence hayal kırıklığı oldu karşı grup için..

Özlem Murat'a Abidin sence hangi gruba geçer diye bir soru sordu
Murat ise bizim gruba daha yakın gibilerinden yorum yaptı..

türkanın karakterı nasıl da ortada . özleme mektubu okutturmadı
kibirli kadın. turkana ayrı bır gıcıgım. o ne fena bır tıp var ya

abidin diğer tarafa geçerse kaybeder bence
yani semihi çok fazla tutan var

kendisi bilir yani
çok etkili olabileceğini sanmıyorum yarışmada
o yüzden geçip geçmemesi çok sorun değil diğer tarafta elenecek baya kişi var ondan önce

Aynen yaaa.serkanın hali içler acısıGurubundan iş çıkmaz.şu gamzenin konuşma tarzına da gıcık oldum.hızlı hızlı bir tuhaf.insanın dinleyesi gelmiyor.

Abidin şuan semihlerin kafesinde onlara yardımcı oluyor sohbet muhabbet..

Sanmıyorum , ya semihlerin yanında gibi davranıp eleme günü benim kararım bireysel alınmış bir karar demez inşalla

Aynen yaaa.serkanın hali içler acısıGurubundan iş çıkmaz.şu gamzenin konuşma tarzına da gıcık oldum.hızlı hızlı bir tuhaf.insanın dinleyesi gelmiyor.

Gamze evet çok hızlı konuşuyor gamzenin o takımda olmamasını çok isterdim..
Semih abidinin şarkılarını dinledikten sonra bir duygusal moda büründü hahaha =D

Belim ağrıyor diyo yine tüm işlerden kaçıyo hahah

Gamzenin konuşmalarından bir şey anlamıyorum alt yazı geçmese yandık bir de tezcanın sesi çıkmıyo mıy mıyyy. gamze de kesik kesik hızlı konuşuyor

Kalı
Abidin şuan semihlerin kafesinde onlara yardımcı oluyor sohbet muhabbet..

Sanmıyorum , ya semihlerin yanında gibi davranıp eleme günü benim kararım bireysel alınmış bir karar demez inşalla
Kalıcı mı abidin yaa?yoksa renk olsun diye mi birkaç haftalığına mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…