Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bu pınar yakında tuncayla aynı yataga gırer canlı yayında bir izlermısınız sımdıkı halını adamı bastan cıkartıyor uzanmıs yan tarafına tuncayın kikirdiyor

bu pınar yakında tuncayla aynı yataga gırer canlı yayında bir izlermısınız sımdıkı halını adamı bastan cıkartıyor uzanmıs yan tarafına tuncayın kikirdiyor
ben ilk geldiği günlerde semihe bakışları dikkatimi çekmişti...şuan tuncaya oynuyor gibi geliyor..gerçi tuncayın kız arkadaşı var ama sürekli aynı yerlerdeler ve sürekli tuncayın dibinde...pınar oynuyor gibi geldi bana...

Hafta ici hergun 12.30 da canli yayinmiss
Ooyyy cok sevindim yaahuuu

Acunun programlari,dizileri biiir bbiirr kaldirilinca yayindan reyting lazim oldu galiba
İyi oldu guzel oldu

yarışmaya ara ara denk geliyorum ama tam olarak içeriğini anlamadım.orada inci denilen kız daha öncede biryerde çıkmamışmıydı?niye tv deki tüm yarışmacılar daha önce tv ye çıkmış kişilerden yada bir ajansa bağlı mankenlerden vs...seçiliyor?

İzliyomusunuz?
Suan ozlem ve fide var konuk olarak bi de fanlar var seyirci olarak
Sorular sorup utopyadan kesitler gosteriyolar
Ozlem hala semihe vidi vidi ediyo
Ciktin gittin az sus be kadin

İzliyomusunuz?
Suan ozlem ve fide var konuk olarak bi de fanlar var seyirci olarak
Sorular sorup utopyadan kesitler gosteriyolar
Ozlem hala semihe vidi vidi ediyo
Ciktin gittin az sus be kadin
yok iş yerindeyim şuan..ara ara ütopyayı açıyorum ama izleyemiyorum çok..uyuz ya o kadın....fide ne diyor..pişmanmı incilerle takıldığına

yok iş yerindeyim şuan..ara ara ütopyayı açıyorum ama izleyemiyorum çok..uyuz ya o kadın....fide ne diyor..pişmanmı incilerle takıldığına
Olur mu ya icerde kalsam incilerle olurdum dedi

Aksam varmis yine 18.30da
Fide okadar konustu ozlemden sira gelmiyoki
Semihi karalama kampanyasi iste.

Aksami merak ediyorum bu canli baglanmadi ki utopyaya kesitler verip sohbet ediyolar
Sevmedim sıkıcı

şimdi dışardakilerin hepsi diğer grupta olanalrdı..konuk olanlarda onlar olcak hep..bu durumda semihi hep karalayacaklar :)) komikler yaa..fide kaç gün kaldıda okadra çok konuşuyormuş

şimdi dışardakilerin hepsi diğer grupta olanalrdı..konuk olanlarda onlar olcak hep..bu durumda semihi hep karalayacaklar :)) komikler yaa..fide kaç gün kaldıda okadra çok konuşuyormuş
Cok konusmadi okadar konustu iste
İcerde olsaydim serkanlarla olurdum dedi
Ozlem firsat vermedi zaten konussun
Hep ozlem konustu
Yok turkan ablayi kullandilar
Yok semih ne is yapmis
En cok tuncayla serkan calisiyomus
Noyan grup lideri olmaliymis cok efendiymis zirvaladi

Ve pinara antipatik dedi

ay ben tersi anlamışım...fide fırsat vermedi sandım..noyanın ne vasfı vardı lider olcak pehhhhh..noyan tamamen fos çıktı....orda lider olabilecek kimse yok..abidinle inci tatışmış ponpon yüzünden pek anlayamdım olayı...semihlere demiş siz abidini yazarsanız bende yazarım diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…