- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.521
hatibulut kurre akrabam demişsin gercek hayattadamı böyle bu cocukça hareketler garip kahkalar atmalar yapıyormuydu
Ayy ciddwnmi ozurdilerim ya :)
ben ilk geldiği günlerde semihe bakışları dikkatimi çekmişti...şuan tuncaya oynuyor gibi geliyor..gerçi tuncayın kız arkadaşı var ama sürekli aynı yerlerdeler ve sürekli tuncayın dibinde...pınar oynuyor gibi geldi bana...bu pınar yakında tuncayla aynı yataga gırer canlı yayında bir izlermısınız sımdıkı halını adamı bastan cıkartıyor uzanmıs yan tarafına tuncayın kikirdiyor
Nerden izliyorsunuz canli yayiniHafta ici hergun 12.30 da canli yayinmiss
Ooyyy cok sevindim yaahuuu
Tv8 reklaminda gordum artik verceklermis tv de.Nerden izliyorsunuz canli yayini
akşamki saat değişmedi değilmiHafta ici hergun 12.30 da canli yayinmiss
Ooyyy cok sevindim yaahuuu
Onu hic bilmiyorumakşamki saat değişmedi değilmi
hımm okiOnu hic bilmiyorum
yok iş yerindeyim şuan..ara ara ütopyayı açıyorum ama izleyemiyorum çok..uyuz ya o kadın....fide ne diyor..pişmanmı incilerle takıldığınaİzliyomusunuz?
Suan ozlem ve fide var konuk olarak bi de fanlar var seyirci olarak
Sorular sorup utopyadan kesitler gosteriyolar
Ozlem hala semihe vidi vidi ediyo
Ciktin gittin az sus be kadin
Olur mu ya icerde kalsam incilerle olurdum dediyok iş yerindeyim şuan..ara ara ütopyayı açıyorum ama izleyemiyorum çok..uyuz ya o kadın....fide ne diyor..pişmanmı incilerle takıldığına
şimdi dışardakilerin hepsi diğer grupta olanalrdı..konuk olanlarda onlar olcak hep..bu durumda semihi hep karalayacaklar :)) komikler yaa..fide kaç gün kaldıda okadra çok konuşuyormuşOlur mu ya icerde kalsam incilerle olurdum dedi
Aksam varmis yine 18.30da
Fide okadar konustu ozlemden sira gelmiyoki
Semihi karalama kampanyasi iste.
Aksami merak ediyorum bu canli baglanmadi ki utopyaya kesitler verip sohbet ediyolar
Sevmedim sıkıcı
Cok konusmadi okadar konustu isteşimdi dışardakilerin hepsi diğer grupta olanalrdı..konuk olanlarda onlar olcak hep..bu durumda semihi hep karalayacaklar :)) komikler yaa..fide kaç gün kaldıda okadra çok konuşuyormuş
ay ben tersi anlamışım...fide fırsat vermedi sandım..noyanın ne vasfı vardı lider olcak pehhhhh..noyan tamamen fos çıktı....orda lider olabilecek kimse yok..abidinle inci tatışmış ponpon yüzünden pek anlayamdım olayı...semihlere demiş siz abidini yazarsanız bende yazarım diye...Cok konusmadi okadar konustu iste
İcerde olsaydim serkanlarla olurdum dedi
Ozlem firsat vermedi zaten konussun
Hep ozlem konustu
Yok turkan ablayi kullandilar
Yok semih ne is yapmis
En cok tuncayla serkan calisiyomus
Noyan grup lideri olmaliymis cok efendiymis zirvaladi
Ve pinara antipatik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?