- 1 Mart 2010
- 45.250
- 115.491
- 1.123
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.541
Eet pinarada dediay ben tersi anlamışım...fide fırsat vermedi sandım..noyanın ne vasfı vardı lider olcak pehhhhh..noyan tamamen fos çıktı....orda lider olabilecek kimse yok..abidinle inci tatışmış ponpon yüzünden pek anlayamdım olayı...semihlere demiş siz abidini yazarsanız bende yazarım diye...
wuuwww kimleri görüyorum....elmyyGecici ev hanımlığı ve koltuğa mıhlanmam yüzünden izliyorum bunu : ) Semih kadar tilki bi insan daha görmedim ben : ) Herifin kafa sürekli stratejide
çatırdama var diğer grupta..noyan hiç memnun değil...şimdi baktım türkan balık almış..semihlere akşam yemeği verecek...yanaşmaya çalışıyo..Eet pinarada dedi
İzledim o videoyu
Tuncaylada serkanin arasi limoniydi noldu acaba
Abidinle noyan ayri takilcaklar gibi dusunuyorum
Turkanda semihe yanasmaya calisiyomus yine facede okumustum
İyice karisiyo bakalim nolcak
yewrummmm aslıııııııııwuuwww kimleri görüyorum....elmyy
aa ciddimisin...yuhhhhYa bisi sorcam abidin nerde inci pis kokuyo demis onu merak ettim
sahalar boş kaldıı : ))yewrummmm aslııııııııı
az kaldı bi ay sonra kavusuyoruz : )
yok be misk özledim sizi :)sahalar boş kaldıı : ))
Evetaa ciddimisin...yuhhhh
işte bu olayı merak ediyordum..koca adam ponponlarımı çalışmış..kendi ayağına sıkmış resmen...Kızlar dün akşam tartışma oldu. Serkan'lar toplantı yaptı inci bana çok yükleniyorsunuz diyerek toplantıyı ağlayarak terk etti ve yatağında ağlamaya devam etti. Pınar yanına gitti sonra konuştular biraz toplantıda olanlar ise inci ye karşı takıma bi tavırda bulunmuyorsun dendi . O da ben can ciğer değilim ki dedi konuyu saptırdınız dedi abidin e geldi konu inci nin yaptığı pon ponları almış battaniyenin içinden . Inci dedki o bi sanatçı hırsz demek istemiyorum ama yaptığı çok ayıp pon pon ları e ticaret gelince satacaktı falan dedi. Aslında hırsız demek istemiyorum derken bile hırsız demiş oldu :))
Balik ayikliyomus murat ve semih o balik ozamançatırdama var diğer grupta..noyan hiç memnun değil...şimdi baktım türkan balık almış..semihlere akşam yemeği verecek...yanaşmaya çalışıyo..
bizde özledik..hatta yokluğunda kendimi ütopyaya vurdum : Pyok be misk özledim sizi :)
evet muratta koştu türkanda parayı vermek için türkan ısrar etti ben ısmarlicam diyeBalik ayikliyomus murat ve semih o balik ozaman
Ben de kendi ütopyama ahahaga bezler kakalar milka ineği gibiyim adım da zümrüt ahahahbizde özledik..hatta yokluğunda kendimi ütopyaya vurdum : P
hımmm..semihte yalan yok bence...demiştir abidinEvet
İnci gecen gun laptopdan abidinin sarkisini aciyodu sesli soyledi popstardan sarki dinleyelim die
Semihde aaa su sana pis kokuyo diyen popstarmi dedi
Ama mevzuyu anlayamadim
eticaret içinmişPonpon olayini facede duydum ama mevzu tam ne anlamadim
Misafirlere sattirmamak icin mi sakladi acaba
Niye saklamis anlayamadim
Ben de kendi ütopyama ahahaga bezler kakalar milka ineği gibiyim adım da zümrüt ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?