Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Eet pinarada dedi
İzledim o videoyu
Tuncaylada serkanin arasi limoniydi noldu acaba
Abidinle noyan ayri takilcaklar gibi dusunuyorum
Turkanda semihe yanasmaya calisiyomus yine facede okumustum
İyice karisiyo bakalim nolcak

Gecici ev hanımlığı ve koltuğa mıhlanmam yüzünden izliyorum bunu : ) Semih kadar tilki bi insan daha görmedim ben : ) Herifin kafa sürekli stratejide

Ya bisi sorcam abidin nerde inci pis kokuyo demis onu merak ettim

Kızlar dün akşam tartışma oldu. Serkan'lar toplantı yaptı inci bana çok yükleniyorsunuz diyerek toplantıyı ağlayarak terk etti ve yatağında ağlamaya devam etti. Pınar yanına gitti sonra konuştular biraz toplantıda olanlar ise inci ye karşı takıma bi tavırda bulunmuyorsun dendi . O da ben can ciğer değilim ki dedi konuyu saptırdınız dedi abidin e geldi konu inci nin yaptığı pon ponları almış battaniyenin içinden . Inci dedki o bi sanatçı hırsz demek istemiyorum ama yaptığı çok ayıp pon pon ları e ticaret gelince satacaktı falan dedi. Aslında hırsız demek istemiyorum derken bile hırsız demiş oldu :))

Eet pinarada dedi
İzledim o videoyu
Tuncaylada serkanin arasi limoniydi noldu acaba
Abidinle noyan ayri takilcaklar gibi dusunuyorum
Turkanda semihe yanasmaya calisiyomus yine facede okumustum
İyice karisiyo bakalim nolcak
çatırdama var diğer grupta..noyan hiç memnun değil...şimdi baktım türkan balık almış..semihlere akşam yemeği verecek...yanaşmaya çalışıyo..

işte bu olayı merak ediyordum..koca adam ponponlarımı çalışmış..kendi ayağına sıkmış resmen...

Ponpon olayini facede duydum ama mevzu tam ne anlamadim
Misafirlere sattirmamak icin mi sakladi acaba
Niye saklamis anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…