- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.561
heee o kadar iyi besliyorum ki memeler karnıma değiyo ahahahahiyi besle annesi kuzuyu..artık dönde toparla ekibi..anca sen gelince toparlanıyorlar..
Ayyy simdide poponstar diyolar netteeticaret içinmiş
Altar:icerisi fenasemih: (balık temizliyor) inci sen hamsinin kaç çeşit yemeğini biliyorsun
inci:ben hamsi sevmem
semih:sen nasıl karadenizlisin
inci:bizimkiler yer ama ben büyük balık severim
altar:inci köpek balığı seviyormuş
ahahaaaaa..adam binpişman olmuştur katıldığına..ama düşünecekti başında .popstarlığı gidebilir...bu riski almamalıydı...onu abidik olarak tanımamalıydım :)))Ayyy simdide poponstar diyolar nette
Nedir bu abidik gubigin cektigi yav
ayy yemin ederim bomba yaaaAltar:icerisi fena
bi tarafta amerikadan katilmis pinar diger tarafda siverekli TUrkan
ohhhh ne güzel gölün keyfini sürüyorlar...
Ya bu Noyan mıdır nedir ne dedikoducu çıktı ya sürekli yürüyüşte ve dedikodu peşinde ... O çocuk çok itici ve embesil gibi konuşuyor
dün pınar ,inci tuncay serkan üçlüsüne sordu stratejimi yaptınız onlar fideyi yazınca sizde benimi yazdınız dedi..tuncikte açıklma yaptı yok öyle bişey...bunlar değilmiydi toplantı yapıp strateji geliştirenler :))) tuncay eleme öncesi az strateji yapmadı serkanla noyanla abinle..ayıp yaaaa
sana göre buse...bana görede semihler saygılı..ben onların strateji yaptıklarına bişey demedim...sadece strateji yaptılar ama pınara yapmadık dediler onu belirttim..yoksa hepsi strateji yapıyor alttan alttan...semih açık açık dedi pınara.bizim strateji buydu..aradaki farka dikkat çekmek istedimDiger gruptan çok daha saygililar, azcik onlarinda stratejisi olsun canim ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?