Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
semihle tuncik atıştı çözemedim..tuncik türkana boşver abla sen evinde izlicen zaten dedi beni ve topluca pis pis güldüler...türkanda evim kıymetlidir v.s diyor...tunciğe sende 14 şubatta sevgilinle birlikte beni izlicen dedi..

semih: (balık temizliyor) inci sen hamsinin kaç çeşit yemeğini biliyorsun
inci:ben hamsi sevmem
semih:sen nasıl karadenizlisin
inci:bizimkiler yer ama ben büyük balık severim
altar:inci köpek balığı seviyormuş

Altar:icerisi fena
bi tarafta amerikadan katilmis pinar diger tarafda siverekli TUrkan

Bende semih,altar ve muratla egleniyorum

Dun turkanla-pınar atismasini ne keyifle izlediler semih yinede korudu turkani
Cok sabırlı ya
Semih bana cok sempatik geliyo sivri biri degil, gayet eglenceliler, sakinler, her seye bi cevap buluyo bi yol buluyo cok guzel idare ediyo herkesi
O inciye ragmen adam sinirlerinimi aldirmis nedir.

dün pınar ,inci tuncay serkan üçlüsüne sordu stratejimi yaptınız onlar fideyi yazınca sizde benimi yazdınız dedi..tuncikte açıklma yaptı yok öyle bişey...bunlar değilmiydi toplantı yapıp strateji geliştirenler :))) tuncay eleme öncesi az strateji yapmadı serkanla noyanla abinle..ayıp yaaaa

Semihlerin grubu gerçekten çok seviyesiz ve saygisizlar surekli karsi tarafla dalga geçmeleri çok ayip,kim olsa tahammul edemez karsi grup yinede iyi sabirli ,kendinizi yerine koyarak dusunun arkadaslar,turkaninda ozlemden farki yok zamaninda ozlemin soyledigi seylerin aynisini soyluyor,simdi turkani Koruruz adini yazmayiz laflarida ne kadar komik ki gruba sayi lazim sadece onun için aptal degil izleyicilerde,ozlemide korusalardi ya

Diger gruptan çok daha saygililar, azcik onlarinda stratejisi olsun canim ne olacak.

Diger gruptan çok daha saygililar, azcik onlarinda stratejisi olsun canim ne olacak.
sana göre buse...bana görede semihler saygılı..ben onların strateji yaptıklarına bişey demedim...sadece strateji yaptılar ama pınara yapmadık dediler onu belirttim..yoksa hepsi strateji yapıyor alttan alttan...semih açık açık dedi pınara.bizim strateji buydu..aradaki farka dikkat çekmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…