- 1 Mart 2010
- 45.250
- 115.491
- 1.123
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.581
sanmıyorum ama şuan zayıf olarak görünenler kurre ve noyan....karşı taraftan serkan yazılırsa kurreyi eleyebilir..geçen bende gamzeyi tutuyorlar diye bişi okudum hatta adam gamzeye video yapmış diyorlardı ama gamze elendi sonuçtaRejinin serkani tuttugu, 13subatta kurreyi eleyeceklerinin sozunu serkana verdikleri gibi dedikodulari dolasiyo facede
Sizce doguluk payi varmidir?
stratejinin alası yapılıyor hemde....özellikle abidin ve tuncik...Su aslanli yolda konuslamalar straterji olmuyomu
Sonra biz bireysel fikrimizi yazdik diyolar ama nedense genelde onlarda ayni kisiyi cikariyolar
Polyanacilik oynama cabalari ffıııısssss!
Pınar diz ustu gecelik giymis tuncayla oyle uzanmislar yataga izledin mi?stratejinin alası yapılıyor hemde....özellikle abidin ve tuncik...
evet fotoyu gördüm..ama altında tayt vardı ,çorap vardı yazanlar olmuş...ışıklardan öyle çıkıyormuş..ama pınar tehlikeli sularda yüzüyor..serkanda muratların yanına geldi..inci diyor ki şimdide tuncayın yanına gitmiştir: ) serkanda diyoki onunla konuşurkan kendimi bürokrat gibi hissediyorum:))))))Pınar diz ustu gecelik giymis tuncayla oyle uzanmislar yataga izledin mi?
İnci kurreye namussuz der pınarin yaptigi cok mu guzel
Tuhaf bunlar ya
Pinar cok sıcriyo daldan dala basina gelcek varevet fotoyu gördüm..ama altında tayt vardı ,çorap vardı yazanlar olmuş...ışıklardan öyle çıkıyormuş..ama pınar tehlikeli sularda yüzüyor..serkanda muratların yanına geldi..inci diyor ki şimdide tuncayın yanına gitmiştir: ) serkanda diyoki onunla konuşurkan kendimi bürokrat gibi hissediyorum:))))))
inci diyorki kendini ispatlamaya çalışıyor yeni diyePinar cok sıcriyo daldan dala basina gelcek var
Turkanla cok ciddi kavga ediyo
Turkana:
Ben sizin kiziniz degilim bana kizim demeyin falan baya saydirdi
Turkan kurreye ciyakladigi gibi ciyaklamadi ama ona
sana göre buse...bana görede semihler saygılı..ben onların strateji yaptıklarına bişey demedim...sadece strateji yaptılar ama pınara yapmadık dediler onu belirttim..yoksa hepsi strateji yapıyor alttan alttan...semih açık açık dedi pınara.bizim strateji buydu..aradaki farka dikkat çekmek istedim
Onun adı sohbet, bilgi paylaşimı, beyin fırtınası.strateji değil canım.çünkü onlar insana değer veren modern insanlar.dün pınar ,inci tuncay serkan üçlüsüne sordu stratejimi yaptınız onlar fideyi yazınca sizde benimi yazdınız dedi..tuncikte açıklma yaptı yok öyle bişey...bunlar değilmiydi toplantı yapıp strateji geliştirenler :))) tuncay eleme öncesi az strateji yapmadı serkanla noyanla abinle..ayıp yaaaa
Saskinca izledimPınar resmen semihlerden laf taşiyor kendi grubuna.çok ayıp
yalnız Türkçesi çok güzel.içi dolu cümleler kuruyor.
Aynen yaaaa.yarışmacı değil mikserSaskinca izledim
Ne fena ya
Fesat kadin
Sunlar birbirine girse kendi aralarinda izlesek
Tum festlar bir arada
Dedikoducu var,sızma var, cenesiyle illallah ettiren var yok yok yani
pınar mı taşıyo.neyi taşıdı mesela merak ettim. türkan a da gereğinden fazla sert değil mi ya.Aynen yaaaa.yarışmacı değil mikser
Bence Semihin kadın versiyonu olmaya çalışıyor ama nafile.çünkü fesat ve hiç güven vermiyor.tuncay bile sana güvenmiyorum , hiç güven vermiyorsun dedi.gidiciiiii benceee
pınar mı taşıyo.neyi taşıdı mesela merak ettim. türkan a da gereğinden fazla sert değil mi ya.
Onlar türkanı yazmıcaklar ama bu benim fikrim dedi.nitekim, yazmıcaklarını söylemißlerdi semihler.kendi görüşu gibi lanse etti.grup seçse de iki tarafla da iyi.iki tarafa da türkanı aşılamaya çalışıyor.tamam türkana gıcık olabilir ama bu kadarı da fazla.tuncay dedi ki:s e n, benim istediğim kişi gitti, ben gönderdim , demek istiyorsun dedi.(aynen de katılıyorum.) Kız bir şeyler saçmaladı cevap olarak.saçmaladı diyorum çünkü bir sey diyemedi cevaben net olarak.tuncay da uğraşmak istemedi artık.bence pınar; semihle mücadele edemeyeceğini düşündüğü için karşıya geçti.çünkü semih, laf vermiyor.çat çat cevap veriyor ona.bugün gördüm hep.bence semihin yerine oynuyor.yalnız ona kimse güvenmiyor.güvenen varsa da kısa zamanda vazgeçecek.tuncay zaten bunu yüzüne söyledi.pınar mı taşıyo.neyi taşıdı mesela merak ettim. türkan a da gereğinden fazla sert değil mi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?