- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.601
Pınar resmen semihlerden laf taşiyor kendi grubuna.çok ayıp
yalnız Türkçesi çok güzel.içi dolu cümleler kuruyor.
Hemen oyladimkızlar ütopya favori anketi
http://www.jetanket.com/p/feb0f14011
Türkan ı yazdırmak için elinden geleni yapıyor.Pınar resmen planlı gelmiş.Hemen işe koyuldu.
Ay kızlar bu arada Abidin e koptumm ya.40 yaşına yaklaşmış adamm sen git ütopya yaa yok fest yapcam bilmem ne yapcam de de bir şey yapama sonra git otur ponpon yapsonra da ponponlarımın parası nerde de
inci dün muratla konuştu..beni gaza getirip çekiliyor dedi..ben herşeyin farkındayım dedi...herkesi tek tek çekip konuşuyor dedi..güvenmiyorum dedi..sonra serkan katılmıştı aralarına..oda dedi bir iki sorum cevapsız kalınca güvenemedim pınara diye..sonra toplantı yaptılar..tuncik sürekli pınarı savunuyu..işte kız size güve duymak istiyo konuşun vs. laflar etti..serkanda sert çıktı..sonradan gelen o dedi..onun gruba girmesi için güven vermesi lazım dedi..noyanda pınardan önemli sorunlarımız var dedi...abidinde ne konuşacamki kızla dedi..tuncik öylece kaldıPinar grup tutmuyorum ben diyor, benmi yanlis anladim acaba serkanlarin grubunu sectim dedimi? Ayrıca iki grubada oynuyor hiç sevmedim Pinari, farkettinizmi inciyi doldurup Gaza getirip duruyor incide saf gerçekten,semihlede yakinlasmaya calisiyor ama semih zeki davrandi ozelimi konusmuyorum dedi,Pinar resmen turkani takinti yapmis,iki grup birlesip pinari gönderse ne guzel olur
sen tehlikeli kadınsın üzlemmmmmmmmmmmmmmmm
serkanın oy 3 .en sonuncu..şaşırdım...kızlar ütopya favori anketi
http://www.jetanket.com/p/feb0f14011
inci çok ani çıkışlar yapıyor..birden parlıyor...sinsi gelmiyor bana nedense...semihler mangal yapmıştı geçen..kurre bi tabak götürdü onlara..yattığı yerde bi yiyorki...Abidin tek guzel laf etti
İnciye dediki sen haram ediyosun sonra gidip caylarini iciyosun dedi
İnci ne mendebur ya adamlara haram olsun dedi bi de gidiyo yanlarina
Yakinda kendi grubundkilere dicek haram olsun diye
Ayy evet ya gorduminci çok ani çıkışlar yapıyor..birden parlıyor...sinsi gelmiyor bana nedense...semihler mangal yapmıştı geçen..kurre bi tabak götürdü onlara..yattığı yerde bi yiyorki...
ben de sasırdım ve bence serkan daha üstlerde olmalıserkanın oy 3 .en sonuncu..şaşırdım...
Serkanla konuştular yatakta.ben size güveniyorum dedi.orayı sećmiş oldu yani.Pinar grup tutmuyorum ben diyor, benmi yanlis anladim acaba serkanlarin grubunu sectim dedimi? Ayrıca iki grubada oynuyor hiç sevmedim Pinari, farkettinizmi inciyi doldurup Gaza getirip duruyor incide saf gerçekten,semihlede yakinlasmaya calisiyor ama semih zeki davrandi ozelimi konusmuyorum dedi,Pinar resmen turkani takinti yapmis,iki grup birlesip pinari gönderse ne guzel olur
Ben deeeHemen oyladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?