- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.641
Ayy eveeettt.türkan hayatının hatasını y aptıO degilde turkan grupdan ayrilinca ac kalcaklar zannediyodu ya
Gol kenarinda yemekler,gitarlar,milfoyler, semihin yemek yapmalari acaba ne dusunuyodur
Kendini hint kumasi.zannediyodu
noyan gibi konuştun....:)) belkide öyledirAslında kurre onu kızdırmaya çalışarak sevgisini gösteriyor.nerden biliyorum? Kişi kendinden bilir işi
Noyan da mı öyle dediio duymadım bennoyan gibi konuştun....:)) belkide öyledir
iki grup strateji için bahçeye çıktı..türkan iki defa yoğurdu döktü paniklediKizlar turkan semih e sıcramis yine
Annesine kadar laf etmis
Annen senin gibi terbiyesiz evlat yetistirmis vs diye
Zarf gelmis oylama icin
Bu turkan tek takilcam dedi hala gelip gruba laf sokuyo bence semihin "turkan abla nolur don sensiz yapamiyoruz" demesini bekliyo
Kimse demiyo ona atarlanio diger gruba ve insanlara bak bak bensiz hicbisi bunlar demeye getircek
Dun semihe bensiz cok mutlusunuz falan dedi
Tek basina basini yesin
evet ilk geldiğinde sürekli kullanıyordu semihe karşıNoyan da mı öyle dediio duymadım ben
sanırım türkan tuvaletten çıkarken elini yıkamamış..semihte görmüş..murat abiye demiş yoksa hepmi yıkamadan çıkıyordu
Kıyamam ben onaaaaaiki grup strateji için bahçeye çıktı..türkan iki defa yoğurdu döktü panikledi
Aynen öyle bu yüzden destekleyemiyorum bende..Aslında hepsine gıcık kapmaya başladım bu aralar..Herkes naparsa yapsın.ben kendime bakarım, burda kalmaya bakarım diyor serkan.
Aaaa ayıp etmişleerrr.şok şok şok inci ağlıyor..semihlerin yanına geldi..beni yazın diyor..yazılmaktan korkuyorsun demişler kıza..3 günlük kız için sattılar beni diyor
Aynen yaaa.gerçek yüzlerini gör e meyenler görsün artık.Aynen öyle bu yüzden destekleyemiyorum bende..Aslında hepsine gıcık kapmaya başladım bu aralar..
murat koruyalım diyor ama semih olumlu bakmıyor pekAaaa ayıp etmişleerrr.
Bence semih onu korumasına alsın.
Eh incinin karakteri de ortada.sürekli carlıyor her şeye.semihi de pişman eder muratı da.kurre yeterince carliyo zaten bir de inci hiç çekilmez.valla benim gözümde pınar en tehlikeli olan orda.inci bile iyi kalıyor yanında.bence pınar gitmeli.ki bir sure sonra her iki grup da aynı şeyi düşünecektir.murat koruyalım diyor ama semih olumlu bakmıyor pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?