- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Kalı
Kalıcı mı abidin yaa?yoksa renk olsun diye mi birkaç haftalığına mesela.
Vayyyy havalı seni!!! Havan batsınBen pasaportumla izliyorum şuan canlı canlı =D
AynenGamzenin konuşmalarından bir şey anlamıyorum alt yazı geçmese yandıkbir de tezcanın sesi çıkmıyo mıy mıyyy. gamze de kesik kesik hızlı konuşuyor
yaa.. suan son bölümü izliyorumhahasöraliçe bu sabah geldi abidin. yook inci diyor bana gitar öğret gamze diyor botlarını bana ver
Hahaha , deli kız sende hala babytv izle hahahaVayyyy havalı seni!!! Havan batsın
Aaaaaaaahahasöraliçe bu sabah geldi abidin. yook inci diyor bana gitar öğret gamze diyor botlarını bana ver
Abidin şuan semihlerin kafesinde onlara yardımcı oluyor sohbet muhabbet..
Sanmıyorum , ya semihlerin yanında gibi davranıp eleme günü benim kararım bireysel alınmış bir karar demez inşalla
Yarın ki bölümde geldiğini göreceksin canım geriden geliyor program =)yaa.. suan son bölümü izliyorum
daha abıdını göremedım :d ahahah bende dıyecektım ki; abıdın orada olsa bu kızlar bırbırını yer :d ahahaha
Ben pasaportumla izliyorum şuan canlı canlı =D
24. bölümdeyım suanYarın ki bölümde geldiğini göreceksin canım geriden geliyor program =)
sanmıyorum
aslında gruplara ayrılmasalar bireysel takılırdı ama şimdi bi seçim yapması lazım
sonuçta yemekler ayrı yeniyo
kafeler ayrı
mecburen bi taraf belirleyecek
yaa.. suan son bölümü izliyorum
daha abıdını göremedım :d ahahah bende dıyecektım ki; abıdın orada olsa bu kızlar bırbırını yer :d ahahaha
Pasaport alıyorsun bedava izliyorsun hd olarak..o nasıl oluyıor
bir ara gamze tezcana '' kardesım'' deyıp sarılıp duruyordudoğru bilmişsin abidin yarın ki bölüm de olacak tv de.
Pasaport alıyorsun bedava izliyorsun hd olarak..
Pasaport alıyorsun bedava izliyorsun hd olarak..
aynen :d turkan hem aglıyor sarılıyor özleme
sonra da arkasından konuusuyorçok ıkı yuzlu kadın yaa
bir ara gamze tezcana '' kardesım'' deyıp sarılıp duruyordu
sonra inciye kaldı tezcan :d gamze acıkta kaldı.. izleyelım bakalım :d ama gamze guzel kız gercekten yaa
inci de bazen gozume guzel gelıyor
en guzelı gamze haspası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?