Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
secido utopyayı sen basından berı ızlıyormusun bılmıyorum ama utopyaya ılk basladıgı zamanlarda banyoyu yapan tuncaylar banyo o zamankı bütceye gore etrafı mavı çadırlarla yapılmıstı o zaman kı halını tuncaylar yaptı. para kazanmaya baslayınca kapı falan taktılar ılk tuncaylar basladı yapmaya fakat semıhler el atmayınca gerı cekıldıler semıh ve murat devam ettı yoksa semıhler hıc el atmıcaktı tuncaylar yapıyor dıye

Ütopya kurallarını ihlal eden Barış, yarışmadan diskalifiye edildi.

Ütopya'ya yakın zamanda dahil olan Barış, yarışma kurallarını ihlal etti.

Barış, Ütopya sınırlarını ihlal ederek, kuralları hiçe saydığı için yarışmadan diskalifiye edildi.

Barış'ın diskalifiyesini içeriye duyuran mektupta yazılanlar şu şekildedir: "Barış, Ütopya kuralları gereği Ütopya sınırlarını ihlal ettiği için Ütopya'dan diskalifiye olmustur. Barış'ın kişisel eşyalarını toplayarak sandık içinde dışarı bırakmanız gerekmektedir."

Barış'ın diskalifiyesini hayretler içerisinde karşılayan yarışmacılar, Barış'ın eşyalarını toplayarak görevlilere teslim etmiştir.

Diskalifiye edilen Barış'ın Ütopya macerası son bulmuştur.

utopya.com.tr

Tesadüfen yakaladım, şu an Kürretülayn hiç beklemediğim konuşmalar yapıyor, sanki burayı okumuş da bir şeyler yapmalıyım demiş

Semih'e çok konuşuyorsun, bir şeyi on kere yüz kere tekrarlıyosun, çok uzatıyosun yeter artık dayamıyorum, bunaldım artık. İnsanların çok üstüne gidiyorsun, çocuk (Barış) bir çivi çaktı, yüz kere söyledin, insanlara psikolojik şiddet uyguluyorsun diyor İsyan bayrağını açmış resmen.
Karşı grubu kışkırtmasından çok şikayetçi çünkü dediğine göre bu yaptıkları Kurretülayn'a geri dönüyormuş, yani Semih insanlarla uğraşıyor, onlar da onu sevdiğiyle vurmaya çalışıyormuş, yani Kurreyle uğraşıyorlarmış.. Semih de karşılık olarak ben bunları bilinçli yapıyorum, sen ne yapmamı istiyosun, yarışmadan mı çekileyim, bu bir yarışma, ayrılmak mı istiyorsun, bireysel mi olmak istiyorsun diyor.
Kurre beni çok şaşırttı, içerden, en yakınından o da şikayetçiymiş bu durumlardan

Kurreden bosa nefret etmiyorum. Hep soyluyorum semihin basina bela m7 ya da turkan degil tek belasi kurre

Yani adam o stratejilerle lider olmus acik ara halk destegi almis kiz diyo ki yanlis yapiyosun. Yahu sen kimsin sen otorite misin sen semihin ununden nemalanan birisin sen yarismayi ne biliyosun da strateji anlatiyosun sen askini yasa cicek kokla makyaj yap tavsan kovala

murat papagan gibi semh ne derse onun soyledıklernı tekrar edıyor

Ben bu durumu Altarda da farkediyorum. Iyi biri olabilir, kendince guzel de bir espiri anlayisi var. Ama cok fazla semihin golgesinde kalmis. Belki kendi bile farkinda degil, surekli semihin soylediklerini tekrar ediyor arkasindan

İnci gitmiş ya çok sevindim. Onun yerini dolduracak karakterde birini bulurlar maksat kargaşa olsun.
Birde yarışma ne zaman bitecek

Semih Kurretulayna ilk zamanlar davrandigi gibi de davranmiyor sanki. Daha az basbasa vakit geciriyor gibiler. Sanki skilmis biraz Semih...

Bana da oyle geldi..
Ama son zamanlarsa cok buyuk gerilinli olaylar yasandi kurre surekli aglayip semihi suclamasindan sıkılmistir belki..

Bu konuyu misafir olarak takip etmekten sıkılıp üye oldum,haydi hayırlısıBarış'ın semihleri uğraştırmadan kendi kendine gitmesi girdiğinden beri yaptığı tek doğru hareket olmuştur. Bu arada sandığından içki çıkma hadisesi doğruysa kafasının bi milyon dolaşmasına şaşırmamak lazımdır

Sasirdim aferin kurreye boyle mantikli konusmuyo o pek genelde. Yavas yavas kisiligini buluyo kiz.

Artik incinin o bed sesi yok

Baris da tuncaylarla yapamazdi semihte tekrar gruba almazdi haftaya elencekti zatn
İyi oldu kimseyi ugrastirmadan gitti

Kaldimi pınar,abidik,bitli ve serkan
İceri gircek olanlar ortalik karistirmazlarsa izlenesi olabilir
Tuncay ve serkan daha asabi olucaktir ama
Oyle seziyorum
Tuncay eleme sonrasi semih konusurken Nasil vuruyo cekici masaya semihin kafasina vurur gibi bitlide atlasaydi keske barisla

Kizlar bi de survivor baslicak utopyanin izlenme kitlesi dusecek kesinlikle cabuk bitircekler

TÜrkandan haber varmı ? zümrüt iyi mi ?

ne yazınca çıkıyor topic. Takipçi çokta merak ettim bu arada hoşgeldiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…