- 28 Nisan 2010
- 209
- 97
- 123
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.261
Kurreden bosa nefret etmiyorum. Hep soyluyorum semihin basina bela m7 ya da turkan degil tek belasi kurreTesadüfen yakaladım, şu an Kürretülayn hiç beklemediğim konuşmalar yapıyor, sanki burayı okumuş da bir şeyler yapmalıyım demiş
Semih'e çok konuşuyorsun, bir şeyi on kere yüz kere tekrarlıyosun, çok uzatıyosun yeter artık dayamıyorum, bunaldım artık. İnsanların çok üstüne gidiyorsun, çocuk (Barış) bir çivi çaktı, yüz kere söyledin, insanlara psikolojik şiddet uyguluyorsun diyorİsyan bayrağını açmış resmen.
Karşı grubu kışkırtmasından çok şikayetçi çünkü dediğine göre bu yaptıkları Kurretülayn'a geri dönüyormuş, yani Semih insanlarla uğraşıyor, onlar da onu sevdiğiyle vurmaya çalışıyormuş, yani Kurreyle uğraşıyorlarmış.. Semih de karşılık olarak ben bunları bilinçli yapıyorum, sen ne yapmamı istiyosun, yarışmadan mı çekileyim, bu bir yarışma, ayrılmak mı istiyorsun, bireysel mi olmak istiyorsun diyor.
Kurre beni çok şaşırttı, içerden, en yakınından o da şikayetçiymiş bu durumlardan
murat papagan gibi semh ne derse onun soyledıklernı tekrar edıyor
Bir de işin ilginci bu konuşmaları Murat Semih Kurretülayn birlikte yapıyor, ilişkiyi 2 kişi değil grupça yaşıyorlar adeta..
Semih Kurretulayna ilk zamanlar davrandigi gibi de davranmiyor sanki. Daha az basbasa vakit geciriyor gibiler. Sanki skilmis biraz Semih...
barış ın ütopyası inciymiş demek ki.o yoksa bende yokum diyerek gitti çocuk
serkanla abidin gördü bir tek çitlerden atladığını.sonrasını haber alamadıkInsan en azindan kactigini arkadaslarina haber verir. yok oldu cocuk inciden sonra
Sasirdim aferin kurreye boyle mantikli konusmuyo o pek genelde. Yavas yavas kisiligini buluyo kiz.Tesadüfen yakaladım, şu an Kürretülayn hiç beklemediğim konuşmalar yapıyor, sanki burayı okumuş da bir şeyler yapmalıyım demiş
Semih'e çok konuşuyorsun, bir şeyi on kere yüz kere tekrarlıyosun, çok uzatıyosun yeter artık dayamıyorum, bunaldım artık. İnsanların çok üstüne gidiyorsun, çocuk (Barış) bir çivi çaktı, yüz kere söyledin, insanlara psikolojik şiddet uyguluyorsun diyorİsyan bayrağını açmış resmen.
Karşı grubu kışkırtmasından çok şikayetçi çünkü dediğine göre bu yaptıkları Kurretülayn'a geri dönüyormuş, yani Semih insanlarla uğraşıyor, onlar da onu sevdiğiyle vurmaya çalışıyormuş, yani Kurreyle uğraşıyorlarmış.. Semih de karşılık olarak ben bunları bilinçli yapıyorum, sen ne yapmamı istiyosun, yarışmadan mı çekileyim, bu bir yarışma, ayrılmak mı istiyorsun, bireysel mi olmak istiyorsun diyor.
Kurre beni çok şaşırttı, içerden, en yakınından o da şikayetçiymiş bu durumlardan
ne yazınca çıkıyor topic. Takipçi çokta merak ettim bu arada hoşgeldiniz canımBu konuyu misafir olarak takip etmekten sıkılıp üye oldum,haydi hayırlısıBarış'ın semihleri uğraştırmadan kendi kendine gitmesi girdiğinden beri yaptığı tek doğru hareket olmuştur. Bu arada sandığından içki çıkma hadisesi doğruysa kafasının bi milyon dolaşmasına şaşırmamak lazımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?