- 1 Temmuz 2009
- 6.059
- 6.686
- 773
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.761
Kurrenin derdi semih değil ki bütün tektaşın ilgisini istiyo. Türkanı bile bu yüzden istemiyo.
Bi de bugün bukete, burd her söylenene ağlarsan cok üzülür yıpranırsın diyodu :) Ele verir talkımı hesabı :)
Aynen aynen, hepsi onunla konuşurken cok mutlu ama ilgi dağılınca deliriyor. Kitaplığı indirdi kafasına dün ya :)Ve bence grubun tek bayani olmak istiyor :)
Hic yalnizlik cekmiyo, bir kiz arkadas aramiyor. Murat abisi ve semih yetiyo ona :)))
Allah Allah, niyeyse ben inanmaya başlamıştım onlara. Yani secim hata belki ama ilişki yalan değil gibi düşünmüştümbende duydum açık açık dile getirdi kurre çok duygusal bir kız falan diyerek
Taş olsa catlar zaten mıyır mıyır.ilişki yalan değil sanki ama sıkıldı sanırım artık bana öyle geliyor çünkü kurre ilgi odağı olmakta ısrarlı sürekli tartışma çıkıyo tartışma sonrası dedi zaten murat bunları
Elini eteğini cekse aynı hafta elenir zatnkurre saçmalamaya başladı zaten artık bencillik yapıyo semihte buna gelemiyo zaten kaçmaya başladı gbi kurreden
Semihe Allah sabir versin ben izlerken boguluyorum o yasarken nasil cekebiliyor bu kadar tribi hayret ediyorum..kurre saçmalamaya başladı zaten artık bencillik yapıyo semihte buna gelemiyo zaten kaçmaya başladı gbi kurreden
bencede sabır versin ben tvden saçını yolasım geliyor semih şebekeyle mi uğraşsın kurreylemi yazık çocuğaSemihe Allah sabir versin ben izlerken boguluyorum o yasarken nasil cekebiliyor bu kadar tribi hayret ediyorum..
Bence ayrilacaklar..bencede sabır versin ben tvden saçını yolasım geliyor semih şebekeyle mi uğraşsın kurreylemi yazık çocuğa
bana pek öyle gelmiyor biraz reji parmağı var sanki yarışmaya özel şeyler getiriliyor önümüze ama yine emin değilim tabiBence ayrilacaklar..
Aybüke çok fena bir kız altarla ve yeni kıza baya kafayı takmış buket grubunu seçti diye düşman gibi davranmaya başladı buket bence altardan hoşlanıyor ama altardan yana böyle bir şey yok gibi geldi bana
bana pek öyle gelmiyor biraz reji parmağı var sanki yarışmaya özel şeyler getiriliyor önümüze ama yine emin değilim tabi
Bi de anlatirken semihle turkana biz dedi bende sizi sectigim icin biz diyorum dedi hosuma gittiayrılırsa halktan pek ilgi görmez gibi geliyor bana hani sevgili olduklarına inandık ya ondan mıdır nedir ama ayrılırsa bende şaşırırım bukete gelince ben sadece şu sözünden dolayı kızmıyorum ona ben buraya gelmeden yakın olduğum taraf belliydi yanılmamışım bu yzden semihlerleyim dedi diğer tarafı tanımaya gerek duymadı ve bir nedenide altara olan ilgisi olabilir baya baya belli ediyo kendini
Hahaha bu adam cok fena ya durup durup bisey diyorkurre semihi cok kıskanıyor.buked gıdıp kurreye acıklama yapmış benı kıskanma ben sızı ızleyerek geldım sen ıle semıhın ılıskısını bılıyorum benı kıskanmana gerek yok deyınce kurre geldı tektasa sız kıza ne dedınızkı bana gelıp buked boyle acıklama yaptı dıye semıh ve murata sordu.tartıstılar yıne sonra tektastan cıktı gıttı.murat semıhe dedıkı cok erken davrandın burda bı dunya kız vardı maden burda kendıne burası bıtene kadar bı kız arkadas secıcektın neden bula bula en duygusalını sectın dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?