Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
türkan ve murat ı nasıl ayarladı anlamadım ben??ayarlasa dahi fikir ortak çıkacak sanmam.

sen kimi destekliyorsun canım?
meşhur doktor olayı nedir?

Turkanla arasi cok iyi, surekli onla muhabbet halinde. Turkanin Aybukeyi isteyecegini dusunuyorum, ama Turkan Semihlerle ortak bir karar verirse Bukete oy kullanmak zorunda da kalabilir. Hatta Aybuke de ayni seyi soyledi diger gruba. "Turkanin ipiyle kuyuya inilmez" dedi. Murat da sanki Aybukeyle daha iyi anlasti. Ama Altar Buketin kalmasini isteyecek buyuk ihtimal. Bu durumda nasil ortak bir karara varacaklar acaba, gorcez.

Ben hic birini yuzde yuz savunamam. Ama aralarinda en cok Altari seviyorum galiba. Biraz Semihin golgesinden ciksa daha iyi olur. Ben Altarin Tuncaylara karsi sessiz kaldigini da dusunmuyorum. Medenice tartismaya calisiyo cocuk Tuncayi da seviyordum, ama son zamanlara cok hircinlasti, kendini kontrol edemiyo artik.

Murat bir kac hafta once kendisinin cok zeki, becerikli oldugunu belirtmek icin "ben beyin ameliyatini bir kere izlesem, beyin ameliyati bile yaparim" demis. Abidinler de bunun geyigini yaptilar baya bir sure kendi aralarinda. Aybuke de bu konuyu acti, gulduler baya.

ha evet hatırladım canım.
kırmızıyla boyadığım yere katılıyorum her kelimesine.yüzde yüz savunduğum biri yok. tuncay ı ben de severdim. ah tuncik

Evet aynen oyoe birde aybukeye dediki burda kalmak istiyorsan git semihlerle konus dedi yenilgiyi kabul etmisler

reji değil. kurre hep öyleydi. kavgalarda belli oluyordu. şimdi az kişi kalınca su yüzüne çıktı iyice.
saracak adam kalmadı kurre için. semih e sarıyor işte.
didişecek kadın bırakmadı grupta
aaa canlı yayında mı itiraf etti inci. ne soru yönelttiler de söyledi inci?? yoksa söylemezdi hazır yanlış anlaşılmışken

Yok ya biraz tuhaf bir kız ama böyle değildi. Ya psikolojisi bozuldu ya da talimat alıyor. Inci ye gelince twitten okudum canlı yayında da bahsetmis sanırım. Rezil olmaya doymuyor ex sarışın

pınar yine milleti doldurmaya devam ediyor sanki aybükeye bir şeyler anlatıyor barakada

Aybüke çok fena bir kız altarla ve yeni kıza baya kafayı takmış buket grubunu seçti diye düşman gibi davranmaya başladı buket bence altardan hoşlanıyor ama altardan yana böyle bir şey yok gibi geldi bana

kurre semihi cok kıskanıyor.buked gıdıp kurreye acıklama yapmış benı kıskanma ben sızı ızleyerek geldım sen ıle semıhın ılıskısını bılıyorum benı kıskanmana gerek yok deyınce kurre geldı tektasa sız kıza ne dedınızkı bana gelıp buked boyle acıklama yaptı dıye semıh ve murata sordu.tartıstılar yıne sonra tektastan cıktı gıttı.murat semıhe dedıkı cok erken davrandın burda bı dunya kız vardı maden burda kendıne burası bıtene kadar bı kız arkadas secıcektın neden bula bula en duygusalını sectın dedı

gerçekten mi yaa çok şaşırdım muratın öyle demesine

murat öyle dedi ama başkasını seçmezdi galiba çünkü soba başında sohbet ederken ben kurreyi seçmelerde gördüm falan dedi bence başkasıyla olmazdı gibime geliyor

Kurrenin derdi semih değil ki bütün tektaşın ilgisini istiyo. Türkanı bile bu yüzden istemiyo.

Bi de bugün bukete, burd her söylenene ağlarsan cok üzülür yıpranırsın diyodu :) Ele verir talkımı hesabı :)

kurre çok duygusal bir kız semihte ona yaptığı jestlerle çıtayı yükseltti kurrede artık ona boş değil ona karşı bunu biliyo şimdi deyim yerindeyse kızın yüzüne bakmıyor kurre bundan rahatsız ütopyaya aşk yaşamaya gelmiş sanki sürekli semihte semih..

Neeee, nasil yani? Ciddi misin? Muratin soylediginden, semihin strateji geregi gostermelik bir sevgilisi oldugunu cikariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…