- 30 Ekim 2013
- 20.458
- 57.138
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.781
buket tarafını seçmeseydi aybukeye karşı hiç şansı olmazdı,çünkü genelde hep dişliler kalıyorCunku buketin yaptigi cok sacma bir davranis..
Bu zamana kadar bu meseleler ozelden konusuldu edildi
Ben size daha yakinim vs diye..
Bu konuda ben tuncaylara hak veriyorum.
kizi hic onlarlayken gormedim hep altarin yaninda..
Genele benim tarafim belli demek nedir ya..
Aybukenin yerinde olsam benimde tarafim semihler derdim kizin isini daha zorlastirirdim..
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınmerhaba arkadaşlar bende ütopya izleyicisi olarak aranıza katılmaya karar verdim nasılsınız
doğru demiş Murat ahahahkurre semihi cok kıskanıyor.buked gıdıp kurreye acıklama yapmış benı kıskanma ben sızı ızleyerek geldım sen ıle semıhın ılıskısını bılıyorum benı kıskanmana gerek yok deyınce kurre geldı tektasa sız kıza ne dedınızkı bana gelıp buked boyle acıklama yaptı dıye semıh ve murata sordu.tartıstılar yıne sonra tektastan cıktı gıttı.murat semıhe dedıkı cok erken davrandın burda bı dunya kız vardı maden burda kendıne burası bıtene kadar bı kız arkadas secıcektın neden bula bula en duygusalını sectın dedı
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
hoş bulduk iyiyim çok şükür
şu altar şahane çocuk ben onu kazanmasını çok isterim kimseye karşı saygısızlık yapmıyor gereğince konuşuyo tuncayda çizmeyi çok aştı kendi boyuna tipine bakmıyor herhalde altara laf etmeden kendine bakmayı denesin bence o kişilik yoksunuAyy bu semih beni oldurcek gulmekten
Pinara ferhunde diyo serkana sevket
(Yaprak dokumunu izleyen hatirlar)
Serkan semihe kolpa! Dedi
O da sevket ferhunde icin banka soymustu dimi diger cocuk vardi oguz dedi
Yaprak dokumu sarkisini soyluyo
Sonra ferhunde sevketi terk etti ama oguzla sevket dusman degilmiydi dedi( oguzu karistirdi)
Semih: altar, ferhunde napti kimle gitti noldu ona?
Altar:cafe sahibi oldu o
Hahhha
merhaba arkadaşlar bende ütopya izleyicisi olarak aranıza katılmaya karar verdim nasılsınız
Semihe Allah sabir versin ben izlerken boguluyorum o yasarken nasil cekebiliyor bu kadar tribi hayret ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?