- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.401
Az önce baktım.o ne fiyatlar öyle yaaa.sok oldum.Ben Türkan hanımın ürünlerini çok beğendim ama çok pahalı bence siz ne düşünüyorsunuz.
bence pınar da adam kazıklıyor o balondan yaptığı aydınlatmalara 336 tl demişŞok oldum fiyatlara semihlerin grubu abartmis fiyatlarda turkan fln resmen kazikliyolar. Cade grubunun normal fiyatlari bi ara pinar demisti adammi kaziklicam okadar gunah diye demek kiz hakliymis
Kesinlikle katılıyorum . Çıkardı oraya Karagöz Hacivat karakterlerinin hareketleri ve duruşu gibi hareketler yapan birini programı mahvetti.acun guzelim formaı mahvetti
kim o kişiKesinlikle katılıyorum . Çıkardı oraya Karagöz Hacivat karakterlerinin hareketleri ve duruşu gibi hareketler yapan birini programı mahvetti.
Semih lerin grubuna dha sıcak bakıyorum ama göz göre göre oyumu türkana veremem.iyice havalandı. Yaşından dolayı ona orada hürmet ediyorlar bence..abidin le Pınara da tahammülüm yok ama bence türkan gitmeli.
bence pınar da adam kazıklıyor o balondan yaptığı aydınlatmalara 336 tl demiş
umarım türkan gider hayatımda gördüğüm en basit en yanar döner en sinsi en.... daha uzar gider sabaha kadar yazabilirim.artık izlemek istemiyorum bu basitliklerini.murat okadar rahatsız oluyor okadar belli ediyor adam anlıyor ama o kadar yüzsüzki hala orada durabiliyor.pınara sırf bakışları sinsi diye yani sırf dış görünüşü yüzünden laf söyleyenler türkanın bu sapma sapan hareketlerine nasıl bir pembe gözlükle bakıyorlar anlamıyorum.defol türkan kınanı evine gidip rahat rahat heryerine sür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?