- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Aynen katılıyorum. Ama yine de keşke inci gitseydi. Neyse belki morali bozulur durgunlaşır en azından. İnşallah tam tersi olmaz hiç çekilmez daha agresif hali.incinin gitmesini daha çok istiyodum ama tezcana da iyi oldu
kendini birşey sanıyodu
bi de boyu uzun olduğu için diğerlerini ezmeye çalıştı ya iyice sinir oldum ona
fiziksel özelliklerini kullanarak insanları küçümsemek çok adice birşey bence
owww neler olmuşbu arada gamze tuncaya itiraf etmiş galiba tezcanla olan durumunu
tuncay da farkındayım ama dikkatli olun karşı taraf bozulacak demiş inciyi kastederek
izleyen var mı
Aynen katılıyorum. Ama yine de keşke inci gitseydi. Neyse belki morali bozulur durgunlaşır en azından. İnşallah tam tersi olmaz hiç çekilmez daha agresif hali.
Aynennnnçok sevindim vallaa..
Evet.kazdıgı kuyuya düştü.inci melek başkası sanıyordu türkan yada semihten şüphelenmişti...onları halkın gözünden düşürmek istedi...ilk gidende o oldu zaten
belliydi ama misk..owww neler olmuş
Bence de.benim önceliğim o.inci gitseydi keşke.
Kızlar tezcan gitmiş sonunda ne güzel.İnci de gidebilseydi iyiydi.
Sabah mı yapılmış eleme..
Şuan canlı izliyorum göremedim tezcanı bende
İyi olmuş tezcan gitti önümüzde ki haftada inci gider , inci gidince gamzede inşallah semihlerin tarafına geçer diye düşünüyorumCanım sanırım 11 gibi gitmiş.Eşyalarını falan toplamış.Hatta sandığı taşımasına Altar yardım etmiş.
İyi olmuş tezcan gitti önümüzde ki haftada inci gider , inci gidince gamzede inşallah semihlerin tarafına geçer diye düşünüyorum
İnci gittikten sonra birleşir onlar bence şuan tek problem inci kaldı..Gamze semih e karşı sempatik aslında ama bilemiyorum.Serkan birleşmeyi çok istiyor.Her fırsatta dile getiriyor.
İnci gittikten sonra birleşir onlar bence şuan tek problem inci kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?