Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aynen yaaa.altara vuran vurana.ilk bölümleri izlemedim.biri bana anlatabilir mi altar ne yaptı da gelen vuruyor giden hakaret ediyor kimse lafını da dinlemiyor çocuğun.üzülüyorm ona.
bende anlatayım canım inci melek yemek yapmıştı fasulye ve yoğurt. biri dökmüş dışarıya dediler. altar çıkıp demedi. bunlarda özlem le takışık ya inci melek ve inci. o kesin özlem özlem dediler. 1-2 gün sonra altar çıkıp dedi ki kapının önünü mü diyorsunuz onu ben döktüm. ee neden daha önce söylemedin dediler. altar da dediki siz öyle çok yemek dökülmüş deyince benim olduğunu düşünmedim ben az bir şey döktüm dedi. inci melekte götürdü gösterdi ve dedi ki yok sen dökmedin özlem döktü sen değilsin dedi hala. bunda suçu özlem e yıkmaya çalıştılar ama asıl olay şu altar laf taşımış 2 grup arasında. onu bu kadar detaylı bilmiyorum.ama tuncay ın laf taşıması kadar önemli bir şey değildi. çünkü çok başlardaydı o zaman.

Kızlar bu arada nasıl oy kullanıyoruz ya
çözemedim bir türlü..
canım bende bilmiyorum pasaportum var ama çözemedim. oy zamanı belirli bi saatte açılıyor. haberini alırsan bana da söyle canm. face den gruba falan bak orda söylerler kesin. oyları verirken yazıyorlar duvara.

benim var pasaportum ücretsiz alabiliyorsun ya..
30 kasıma kadar
ücretsiz pasaportun ücretliye dönüştüğünü nasıl anlıcaz. ücretli pasaport alımı seçeneği yoktu çünkü. hepsi ücretsiz olarak seçilebiliyordu.bunları ücretliye çevirirken haberimiz olur inşallah...

bu arada gamze tuncaya itiraf etmiş galiba tezcanla olan durumunu
tuncay da farkındayım ama dikkatli olun karşı taraf bozulacak demiş inciyi kastederek
izleyen var mı
canım ben gamze nin tuncay a dediğini duymadım ama her fırsatta gamzeye sarılıyordu tezcan. daha sonrada şifreli bir şekilde gamze ve tezcan bir şeyler konuştular anlaşamadılar. arada engel var gibisinden bir konu konuştular. tezcan giderken ben canlı yayından izledim gamze yi yanağından 3 kez muc muc diye öptü. kulağına fısıldadı. gamze zaten tezcan adını görür görmez ağladı. inci gideceği an ağladı. ve tezcan inci ye sarılırken gamze ye sarıldığı gibi sarılmadı. tezcan gittikten sonra semih lerin takım üzülme inci gitse daha mı az üzülecektin dediler. gamze yoo ama işte biliyosunuz gibi bir şey dedi. acaba inci bunları biliyor mu. bi duysa yolar gamze yi bence bilmiyor. parçalar birleşince ortaya bu senaryo çıkıyor canm

Son düzenleme:
kızlar sanırım

satış taktiği bulmuşlar.bu arada tuncik tuğçeyi mi seviyormuş ne.Arda elenirken mektup yazmış tuğçeye ver diye .
ben izlemedim ama arkadaşım söyledi aramızda kalmasına çıkmış arda. mektubu yanına almış. sunucular arda ya tavırlı davranmışlar. sen tuncay ın mektubunu getiriyorsun sana güvenip vermiş diye. arda da mektubu götürdüğüne göre okuyacaktı. tepkilerden dolayı okumamış olabileceğini düşündük. sunucularda 2 dk çenelerini tutsaydı okusaydı arda da sonra yüklenselerdihiç işi bilmiyorlar.

ama tuncik in sevgilisi var hatta sevgilisi mektup yazmıştı. ayrılmış gibi bir şeydi sevgilisi. ayrılsa bile hemen tuğçe yi mi sevecek tuhaf bence arkadaşlık mektubudur diye düşünüyorum

ben de anlamadım eski sevgilisi hamile de diyorlar.

Bunların sevgisinden nolc a k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…