Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
çileden çıkıp söylediğim sözler oluyor ama gerçekten dayanamıyorum ya hele o semihin eleme günü pınara yaptığı o peruklu taklit neydi öyle pınar onu haketmiyor, orada olsaydım semih onu bana yapsaydı o peruğu ona yedirirdim kimse elimden alamazdı, insanında bir sabrı var ya karşıdaki bir insan! bu kadar tahrik, dalga, psikolojik şiddet gerçekten çok fazla semihin sözleri o kadar sinir bozucu ki cafe grubu doğru dürüst hangara bile giremiyor , adım attıkları anda laf geliyor, biz söyleyince kötü oluyoruz zaten yarışmayı semih gibiler rezil etti , saatinin değişmeside gösteriyor zaten çok iyi oldu birinci de olursa hiç şaşmam ama bence semihe bir tekmeyi vurucaklar , genelde öyle yaparlar reyting için kullan kullan sonra da tekmeyi bas, tuncay ya da serkan büyük ihtimal birinci, olur programın prestiji açısından semih birinci olmamalı.

konuşmalar çok kırıcı gerçekten
semihi eleştir ama destekleyenlere bu hakaretler olmamış
bir özür bekliyoruz
semihi baştan beri küçük gördükleri için semihin büyüdüğünün farkında değiller küçümseme ile başlayan olaylar nereye kadar geldi bende baştan beri izliyorum yarışmayı şuan semihin yaptıkları hareketi doğru bulmasam bile ona hak veriyorum o yüzdende özür gelmez boşuna beklemeyin şimdi semihde onları küçümseme tavrına geçicince saygısız oluyor ve onu tutanlara yapılan hareketleri saymıyorum bile gerisini siz düşünün artık. madem öyle yarışmanın başında semihe haksızlık yapılmasaydı şimdi cafe grubuda karşılığını almazdı semih onlara en başta yaptıklarının karşılığını veriyor KİMSE KUSURA BAKMASIN ...

PEKİ SİZ PINARIN TÜRKANA KARŞI KONUŞMASINI DOĞRU BULUYORMUSUNUZ GENÇ BİR KADINA VEDE AMERİKALARDA OKUMUŞ ( AMAN NE KADAR ÖNEMLİ YA ) SÜREKLİ AŞAĞILAMA SÜREKLİ KELİME DAGARCIĞINIZI GELİŞTİRİN MADEM KENDİNİ GELİŞTİRMİŞ BU ŞEKİLDE GELİŞTİRMESEYMİŞ ONDAN BAŞKA OKUYAN KÜLTÜRLÜ İNSAN YOK SANKİ KÜÇÜK DAĞLARI BEN YARATIM ÇEKİLİN DER GİBİ....

abidin in gidişinden sonra reytinglerde gitti bence.saat değişmeye başlandıysa bir programda o program gidici demektir.Umarım eski saatine alırlar böyle hiç tadı yok

şimdi, baktım semihin abidinin elini sıkmadığı vidyoda yorumlar kısmı kaldırılmış demekki baya hakaret verici yorumlar yapıldı bende saygısız vs. yazmıştım yayınlamamışlar kesinlikle semihe yapılan kötü yorumları yayınlamıyorlar, semih torpilli resmen.

Icimi okumussun resmen aynen dedigin gibi

Anladigim kadar siz.semih gibi kinci bir kisilige sahipsiniz ama bu sekilde hayat gecseydi heryer güllük gülistanlık olurdu

geçmişi okudumda burası baya karışmış.
ben de kendi adıma şöyle bir şey söyleyim
ben eskiden semihçiydim. cafe grubunun hataları oldu. inci, inci melek vs. onlar çok rahatsız edicilerdi.
iki tarafında hataları var. semih bende ağır basıyordu yine de. ama canlı izledikçe semih in neredeyse türkan gibi şımardığını gördüm. halkın güvenisini aldığı için böyle olduğunu düşünüyorum. tamam geçmişte yapılan hataların intikamını oyun içinde oyun olarak alabilirsin. ama söyledikleri asıl hakaret. burada hakaret etmeyin diye şikayet ediyorsunuz ama sizin tuttuğunuz semih hakaretçinin başı. neden görmek istemiyorsunuz ki bunu

Ben nedendir bilmiyorum semihi itici buluyorum..Çok fazla takip etme sansım yok fakat her rastladığımda takındığı tavırlar çok çirkin ve yapmacık geliyor.
Kurretülaynmıdır nedir hakeza o da öyle..

Anladigim kadar siz.semih gibi kinci bir kisilige sahipsiniz ama bu sekilde hayat gecseydi heryer güllük gülistanlık olurdu
ben kinci değilim semihinde öyle olduğunu düşünmüyorum ben yarışmayı baştan beri canlı olarak izleyenlerdenim bu yüzden semihe hak veriyorum madem sizde semihe baştan haksızlığa uğradığına inanıyorsunuz benim gibi bunuda açık sözle dile getirseydiniz ben cafe gurbunu aşalamadım burada hiç bir zaman onlarında beğendiğim taraflarını burada yorumladım hem semihçiyimde diyemem ama semihe hak veriyorum bir çok konuda ve asla KİNCİ değilim ama sizde bu semihe karşı kincilik neden bunuda anlamıyorum bunu bir tek size değil cafe grubunu savunanlara söylüyorum cafe grubu gibi onları tutanlarda hep küçümseme tavrı takılıyolar ama kimse unutmasın sizden daha doğru onlardan büyük ALLAH var bu kadar büyüklenmenin kimseye faydası olmaz kendiniz gibi davranın biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…