- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.641
semihi baştan beri küçük gördükleri için semihin büyüdüğünün farkında değiller küçümseme ile başlayan olaylar nereye kadar geldi bende baştan beri izliyorum yarışmayı şuan semihin yaptıkları hareketi doğru bulmasam bile ona hak veriyorum o yüzdende özür gelmez boşuna beklemeyin şimdi semihde onları küçümseme tavrına geçicince saygısız oluyor ve onu tutanlara yapılan hareketleri saymıyorum bile gerisini siz düşünün artık. madem öyle yarışmanın başında semihe haksızlık yapılmasaydı şimdi cafe grubuda karşılığını almazdı semih onlara en başta yaptıklarının karşılığını veriyor KİMSE KUSURA BAKMASIN ...konuşmalar çok kırıcı gerçekten
semihi eleştir ama destekleyenlere bu hakaretler olmamış
bir özür bekliyoruz
semihi baştan beri küçük gördükleri için semihin büyüdüğünün farkında değiller küçümseme ile başlayan olaylar nereye kadar geldi bende baştan beri izliyorum yarışmayı şuan semihin yaptıkları hareketi doğru bulmasam bile ona hak veriyorum o yüzdende özür gelmez boşuna beklemeyin şimdi semihde onları küçümseme tavrına geçicince saygısız oluyor ve onu tutanlara yapılan hareketleri saymıyorum bile gerisini siz düşünün artık. madem öyle yarışmanın başında semihe haksızlık yapılmasaydı şimdi cafe grubuda karşılığını almazdı semih onlara en başta yaptıklarının karşılığını veriyor KİMSE KUSURA BAKMASIN ...
Hazıra konmak olmaz mı ..yeni ütopya yapıldığını ve seçmelerin olduğunu nerden öğrendiniz. aa çok şaşırdım. yenisi olacaksa bile eski hangar neden kullanılmıyor ki?
PEKİ SİZ PINARIN TÜRKANA KARŞI KONUŞMASINI DOĞRU BULUYORMUSUNUZ GENÇ BİR KADINA VEDE AMERİKALARDA OKUMUŞ ( AMAN NE KADAR ÖNEMLİ YA ) SÜREKLİ AŞAĞILAMA SÜREKLİ KELİME DAGARCIĞINIZI GELİŞTİRİN MADEM KENDİNİ GELİŞTİRMİŞ BU ŞEKİLDE GELİŞTİRMESEYMİŞ ONDAN BAŞKA OKUYAN KÜLTÜRLÜ İNSAN YOK SANKİ KÜÇÜK DAĞLARI BEN YARATIM ÇEKİLİN DER GİBİ....çileden çıkıp söylediğim sözler oluyor ama gerçekten dayanamıyorum ya hele o semihin eleme günü pınara yaptığı o peruklu taklit neydi öyle pınar onu haketmiyor, orada olsaydım semih onu bana yapsaydı o peruğu ona yedirirdim kimse elimden alamazdı, insanında bir sabrı var ya karşıdaki bir insan! bu kadar tahrik, dalga, psikolojik şiddet gerçekten çok fazla semihin sözleri o kadar sinir bozucu ki cafe grubu doğru dürüst hangara bile giremiyor , adım attıkları anda laf geliyor, biz söyleyince kötü oluyoruz zaten yarışmayı semih gibiler rezil etti , saatinin değişmeside gösteriyor zaten çok iyi oldu birinci de olursa hiç şaşmam ama bence semihe bir tekmeyi vurucaklar , genelde öyle yaparlar reyting için kullan kullan sonra da tekmeyi bas, tuncay ya da serkan büyük ihtimal birinci, olur programın prestiji açısından semih birinci olmamalı.
EVET SIFIRDAN BAŞLAMAK İÇİN YENİSİ YAPILIYORHazıra konmak olmaz mı ..
Sıfırdan birşeyler üretmek ve geçinmek zorunda değiller mi ?
eh yani bende tam izleyemedim yenileriYa niye saat 11 e alındı( yeni yarışmacılar nasıl izleyemedim.
seçmeler acaba şimdiki ütopyaya katılacak için olabilir mi ki?yeni hangarı twitterde gösterdiler geçen akşam yayın gösterirlerken seçmeler sat tarih ve yer yazıyordu alt kısmında seçmeler varmış yani bende öyle görmüştüm
Icimi okumussun resmen aynen dedigin gibiaynen katılıyorum size bende söylediklerimi yutamam, ya benim , konuşmasına, tavırlarına dayanamadığım adamın halk tarafından çok sevilmesine şaşırıyorum semih hayatımda gördüğüm en itici, saygısız biri nesini seviyorlar anlayamıyorum, şimdi gelipte bana semihin abidine el uzatmamasını taktir etmesinler bu saygısızlık değil de ne? artı yanına almış bereli bir kız semihe tapıyor dibinden ayrılmıyor , altar ve murat denen şahısların tek görevi semih kime oy verin derse ona oy vermek , böyle bir grubunda fanları var kafayı yemek elde değil! birde bu semihle kurrenin yapbozları falan e alişverişte satılıyor ya Allahım sana geliyorum :) cafe grubu da çok matah bir grup değil ama en azından herkesin konuşma fikir üretme özgürlüğü var, sabırlılar da işte çagdaş gibi çileden çıkmıyorlar karşı grubun o sevisyesizliğine katlanıyorlar büyük iş..
ben eski hangarın içini boşaltırlar diye düşündümHazıra konmak olmaz mı ..
Sıfırdan birşeyler üretmek ve geçinmek zorunda değiller mi ?
şimdiki ütopya için mi bilemem ma yeni yapılan bir hangar var onu görünce ben yeni yarışmacılar yeni hangara göre seçiliyor diye düşündümseçmeler acaba şimdiki ütopyaya katılacak için olabilir mi ki?
anladım canımşimdiki ütopya için mi bilemem ma yeni yapılan bir hangar var onu görünce ben yeni yarışmacılar yeni hangara göre seçiliyor diye düşündüm
Anladigim kadar siz.semih gibi kinci bir kisilige sahipsiniz ama bu sekilde hayat gecseydi heryer güllük gülistanlık olurdusemihi baştan beri küçük gördükleri için semihin büyüdüğünün farkında değiller küçümseme ile başlayan olaylar nereye kadar geldi bende baştan beri izliyorum yarışmayı şuan semihin yaptıkları hareketi doğru bulmasam bile ona hak veriyorum o yüzdende özür gelmez boşuna beklemeyin şimdi semihde onları küçümseme tavrına geçicince saygısız oluyor ve onu tutanlara yapılan hareketleri saymıyorum bile gerisini siz düşünün artık. madem öyle yarışmanın başında semihe haksızlık yapılmasaydı şimdi cafe grubuda karşılığını almazdı semih onlara en başta yaptıklarının karşılığını veriyor KİMSE KUSURA BAKMASIN ...
ben kinci değilim semihinde öyle olduğunu düşünmüyorum ben yarışmayı baştan beri canlı olarak izleyenlerdenim bu yüzden semihe hak veriyorum madem sizde semihe baştan haksızlığa uğradığına inanıyorsunuz benim gibi bunuda açık sözle dile getirseydiniz ben cafe gurbunu aşalamadım burada hiç bir zaman onlarında beğendiğim taraflarını burada yorumladım hem semihçiyimde diyemem ama semihe hak veriyorum bir çok konuda ve asla KİNCİ değilim ama sizde bu semihe karşı kincilik neden bunuda anlamıyorum bunu bir tek size değil cafe grubunu savunanlara söylüyorum cafe grubu gibi onları tutanlarda hep küçümseme tavrı takılıyolar ama kimse unutmasın sizden daha doğru onlardan büyük ALLAH var bu kadar büyüklenmenin kimseye faydası olmaz kendiniz gibi davranın biraz..Anladigim kadar siz.semih gibi kinci bir kisilige sahipsiniz ama bu sekilde hayat gecseydi heryer güllük gülistanlık olurdu
seviyeye bak ya yesinler birbirlerini aybükeye de iyi oldu zamanında cafe grubuna geçip seviyesini belli edecekti , bunların seviyesine inmeyecekti, semihten aldıkları güçle atıp tutuyorlar ya, umarım cafe grubu üyeleri hep elenir de, , semihler de kalır birbirlerini yerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?